Очевидно новия стикер ще бъде кръгъл.Смятам да пусна запитване за цена за 2 вида - за лепене от вън и от вътре.Аз лично мился че диаметъра дрянва да е около 6 сантиметра, а колегата veskopk ми стои насреща и натиска за 5 см.Пускам анкета с няколко възможни отговора, моля действайте бързо, защото цената е производна на размера, т.е. докато не решим не мога да печатам Давам отговорите във известни граници за да може да се лавира.Идеята ми е да не го правим точно кръгъл - ако не е скъпо да направим една щанца и формата му да е като на новата емблема на ФИАТ. Но това допълнително.Ето и стикера:wwweb
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Давайте да решим за размера на новия стикер.
Collapse
X
-
Yavor написа:Предлагам само в горната част където сега пише FIAT BG ORG да се напише FIAT BG CLUB или нещо подобно!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
И ако може, не че настоявам, но уеб-адрес е по-прилично да се изпише www.fiat-bg.org, без поддиректорията. Ако идеята е хората да попадат директно във форума, това става съвсем лесно с пренасочване на страницата.Brava 1.6 16V, Бензин
Коментар
-
Според мен трябва първо да уточним къде ще го лепим тоя стикер. На предното стъкло (имам си достатъчно - минетката, прегледа, гражданската) голям размер ще стои грозно. Ако е някъде по задното стъкло и петата врата - аз имам достатъчно място. Така че гласувам за най-голения рамер (залепен по средата долу на задното стъкло). Само проблема е да не се повреди от нагревателя на стъклото.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар