Супер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новите банер и стикер на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ :)
Collapse
X
-
Re: въпрос?
Mitashki написа:Здравейте, от днес съм в клуба. Карах Ритмо 10 години и сега съм с Браво 1.6. Колите са си супер само дето харчат много пустите...Не смятате ли, че тези стикери биха предизвикали някои простаци да правят зулуми с колите ни?Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Аз пък мисля, че е най-добре отгоре да пише на килирица ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ, а отдолу www.fiat-bg.org.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Според мене най-добре ще е Fiat-BG.org/forum с бели букви...най-семпло ще стане,а то е ясно,че е фиат клуб...форум и т.н.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Най-добре според мен е Club FIAT BG или всичко с главни - CLUB FIAT BG за отгоре.А долният ред си е добър.Поне аз така мисля.Като ги напечатате да кажете каква е цената и да ми заделите поне 2-3.Тези изглеждат по стилни от старите въпреки че и те са мн готини (ако някои има от старите да каже как мога да се здобия поне с 1)Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Grisha написа:Според мене най-добре ще е Fiat-BG.org/forum с бели букви...най-семпло ще стане,а то е ясно,че е фиат клуб...форум и т.н.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар