Megadeth написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова Брава на два дни (плюс шест години)
Collapse
X
-
Поздравления
Добре дошъл в голямото семейство на Фиат! Много и Всичките безаварийни километри на Бравата! От март месец 07 година и аз съм с Брава и аз присветкам на къси и дълги на всички фиатаджии на пътя и не се срамувам от това! Предлагам да си стане традиция този поздрав за Фиат каращите! Няма да съжаляваш колега за покупката Взел си страхотна кола! Поздрави Със Здраве!Фиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.
Коментар
-
Надявам се да ме извините, че ви занимавам с проблема, но днес бравата отново загря. При относително хладно време - облачно, около 20 градуса външна температура, вдигна градуси до последната бяла точка преди червената (това в рамките на три километра слабо натоварено софийско движение. След петия километър спрях на паркинг и опитах според съветите да издуя парното на макс, за да свали температурата. Не се получи, перката на радиатора не завъртя. Включих на климатик на макс, перката на радиатора завъртя, но температурата не падна под последната бяла точка (не се и качи) при стабилни обороти на празен ход 800, повече от десет минути. Загасих и я оставих, след няколко часа запалих, на първия километър вдигна до предпоследната бяла точка на скалата и задържа там, докато се прибера (пет километра).Колата е нов внос и има вероятност да са източвали охладителната течност при превоза ( някой ми говореше, че така правели, за да олекнат колите). Дали евентуално не е образувала въздушна възглавница някъде и едно обезвъздушаване може да реши проблема?Brava 1.6 16V, Бензин
Коментар
-
Виж резистора за първата степен. Намира се долу от вътре на радиатора.Често нагарят клеми и не прави контакт.Виж и това за въздушната възглавница.Още един съвет: На моята се гъбарка самото уредче. Като ударя по таблото и стрелката пада на средата.Миналата година на стария път на Витиня ми изкара ангелите - гледам - стрелката в червеното. спрях, отворих капачката на разш. съд.Очаквах пара и кълкочене - нищо подобно! дадох на контакт, стрелката кове по средата.И тогава, като ми го направи пак тоя номер чукнах по таблото и стрелката падна на средата. Така си карам и сега.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Megadeth написа:Колата е нов внос и има вероятност да са източвали охладителната течност при превоза ( някой ми говореше, че така правели, за да олекнат колите). Дали евентуално не е образувала въздушна възглавница някъде и едно обезвъздушаване може да реши проблема?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар