Да ама нашите от Хефтохим все пак си дигнаха цените.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обичам дни в които петрола пада с 5 долара. Айде утре пак
Collapse
X
-
D_boy написа:Абе май ще трябва да се приложи Унгарския модел от преди 2-3 години,когато всички шофьори спряха автомобилите си,и след 3 дни цените паднаха.Обаче за съжаление тук е България и няма такова единство на народа за което претендирамеFiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
D_boy написа:Абе май ще трябва да се приложи Унгарския модел от преди 2-3 години,когато всички шофьори спряха автомобилите си,и след 3 дни цените паднаха.Обаче за съжаление тук е България и няма такова единство на народа за което претендирамеFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury_Alfata написа:D_boy написа:Абе май ще трябва да се приложи Унгарския модел от преди 2-3 години,когато всички шофьори спряха автомобилите си,и след 3 дни цените паднаха.Обаче за съжаление тук е България и няма такова единство на народа за което претендирамеFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Аз винаги съм ЗА тези действия,и съм бил участник в такива,но разочарованието ми е голямо като гледам хора които също ги засяга но гледат надменно и си мислят че в този момент са най великите.Колкото и да ни се иска в България е неприложима тази формула а и тези срещу които е насочено това действие също си знае че при нас "Кучетата си лаят керванът си върви" Много ми се иска да не е така но за съжаление това е положението в страната ни,май ще трябва няколко поколения да се сменят за да има подобрение.FIAT Coupe
Коментар
-
brat_John написа:Това с организацията е направо невъзможна работа Лично аз очаквам до края на месеца 95 да чукне 1евро Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo написа:brat_John написа:Това с организацията е направо невъзможна работа Лично аз очаквам до края на месеца 95 да чукне 1евро Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:Аз поначало Шел не го обичам, но като наля от там А95 има ли някаква файда? По-добре ли върви? Аз защо си мисля, че ВиПаъур се отнася за А98?Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар