Абе хора, незнам за вас, ама аз вече като гледам прогнозата за времето, за Варна дават се да е облаци, дъжд, намусено... А от както са тези потопи по Софииско тука да е валяло 4-5 пити за по минути, от които 1-2 пъти по силничко, а замо 1 с гръмотевици.... а през останалото време СЛЪНЧЕВО , както е и сега. Нещо почвам да не вярвам, може ли така последните 3-4 дни (не че протестирам против слънчицето ). А колегите от София само ако ме хванат ще ме линчуват. Всеки ден се чуваме по работа и ги дразня, че се чудим на кой плаж да ходим в обедната... Та подпитвам, само тука ли е така или и другъде по България има такова системно разминаване с прогнозата тея дни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За синоптиците и предсказанията :)
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Re: За синоптиците и предсказанията
bubachko написа:Та подпитвам, само тука ли е така или и другъде по България има такова системно разминаване с прогнозата тея дни.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Явор Митев
...в момента се намирам в идеалният център на Варна, на бул. "Мария Луиза"......грее слънце, отвратително осветяващо монитора ми, няма едно облаче......времето е супер, няма данни за дъждовалежи и прочее.....само дето влажността е висока...........без да дразня никого......
Коментар
-
bubachko
На мен питането ми беше, дали има още райони, където се разминава предсказанието за много влага и дъжд, а е слънчево или поне сухо, както е тук във Варна. А за софийско и района ясно... Кофти работа е това...П.С.: Към колегите от София и по-сециално Лозенец... Споменават, че Хладилика също си го бил отнесъл лошо, а аз съм попринцп от там... Може ли някой да спомене какви точно са пораженията? И къде точно...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар