смятам да мина през Балчик да разгледам ботаническата градина със семейството на 24.05. на път за селото на благоверната... дали ще може да се посети предвид празничния ден??? и ако някой ми каже дали може да стигне от Варна до Балчик и от къде да се мине, че покрай тези свлачища на Златните не знам дали може да се мине....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Балчик - ботаническата градина....
Collapse
X
-
bubachko
Re: Балчик - ботаническата градина....
donnna написа:смятам да мина през Балчик да разгледам ботаническата градина със семейството на 24.05. на път за селото на благоверната... дали ще може да се посети предвид празничния ден??? и ако някой ми каже дали може да стигне от Варна до Балчик и от къде да се мине, че покрай тези свлачища на Златните не знам дали може да се мине....
Коментар
-
пътя Варна-Златни пясъци-Балчик според мен е 100 пъти по красив понеже се кара до морето и има много краасиви панорами.........а на връщане е по добре по пътя който казва Бубачко, че е само надолнище. Ами да пожелаем приятно прекарване и няма да е зле да звъннете като минавате през Варна.....може пък случайно и ние да се присъединим.... нали знаете че сме хаймани тел. 0886 189 894 - ЕмоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
bubachko
ми аде обадете ако има желаниение с жената вече месец не сме се мяркали натам, а тя попринцип е от там, та така или иначе се бяхме засилили занатам почивните дни
Коментар
-
пътя Варна-Златни пясъци-Балчик според мен е 100 пъти по красив понеже се кара до морето и има много краасиви панорами.........а на връщане е по добре по пътя който казва Бубачко, че е само надолнище. Ами да пожелаем приятно прекарване и няма да е зле да звъннете като минавате през Варна.....може пък случайно и ние да се присъединим.... нали знаете че сме хаймани тел. 0886 189 894 - ЕмоFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ходих миналия четвъртък Варна-Балчик. Пътя е ок, тръгваш от Варна посока Златните и караш по магистралния път. По табелите се ориентираш до курорта, на него като стигнеш има светофар, правиш ляв завой и все напред. В един момент има два много остри завоя, почти обратни, там е участъка на който в момента трябва много да внимаваш защото е в ремонт пътя след него. Минаваш двата завоя и влизаш в Кранево, там се налага да заобикаляш заради ремонта, но всичко е означено с табели ’Балчик’. Приготви се и за бая дупки. След като излезеш от Кранево пътя се оправя, караш напреде и стигаш кръгово движение. В началото му има хубава табела ще разбереш накъде е Балчик. После смело напред и стигаш. Внимавай около Балчик дебнат незакусвали ченгета.А доколкото знам и Варна си има Ботаническа градина къде не била за изпускане, па ти е и на пътя, може на връщане да се отбиете през нея. Да видим ние с жената кога ще се наканим.Пунто SX 55 '95 Метан
Коментар
-
Като стана въпрос за Варненската ботаническа градина(еко парк), ето малко снимки от там от събота. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135129Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
donnna написа:между другото селото на жена ми е до Исперих... някой има ли идея как да стигна от Балчик до Исперих??? аз смятам да се върна до Варна - магистралата - Разград - Исперих....щото предния път минах по пътя Шумен - Силистра и отбих за Исперих ама ми изпадаха плобите... затова сега смятам по царския път...Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Ако имате време може да разгледате Историческия резверват Абритус (0.50 лв. вход) в ляво преди Разград (има табели)! И също така в Исперих местността Сборяново (но щом жена ти е от там може да сте ходили вече). Входът за Тракийските гробници е 10 лв. или 5 лв. за студенти! Миналият месец ги посетих и двата обекта! Останах много доволен!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
Ако имате време може да разгледате Историческия резверват Абритус (0.50 лв. вход) в ляво преди Разград (има табели)! И също така в Исперих местността Сборяново (но щом жена ти е от там може да сте ходили вече). Входът за Тракийските гробници е 10 лв. или 5 лв. за студенти! Миналият месец ги посетих и двата обекта! Останах много доволен!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар