Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Децата на мотоклубовете".....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Децата на мотоклубовете".....

....имам една идея, малко е тривиална и се притеснявам, да не бъде атакувана в стил "айде бе, кво ще направим пък ние"...но все пак мисля че е нещо по-различно от това, което се прави в момента, а и целта ми е малко по-различна. Идеята ми дойде, когато взех онзи ден дъщеря си от училище и се доразви в колата тази сутрин, пътувайки към офиса. Предложението ми е следното, първо ще го мотивирам. - знаем, че в момента едва ли не цялата европейска и дори световна общественост е загрижена за съдбата на медицинските сестри, отделен е въпроса, какво се прави за това. Не бих го коментирал. В духа на този проблем, винаги съм си мислил как се чувстват тези хора там, и какви "човеци" ще бъдат, дори и да се върнат. За мен това са съсипани човешки животи, независимо дали и ако цялата тази история има положителен изход. Та мисълта ми е, че ако не можем най-тривиално казано, да ги измъкнем от там, то поне можем да повдигнем духа на тези хора, да ги накараме да се почувстват поне духовно по-добре. В този смисъл идеята ми е следната: - наближава 1-ви юни....денят на детето....далеч съм от мисълта, че ще се организираме до тогава, но поне т.нар. "кампания" може да мине под "ореола" на този детски празник, а мотото би могло да бъде нещо от рода на "Децата на авто-мото клубовете в подкрепа на българските медици в Либия"........идеята ми е всички авто-мото деца да нарисуват по една рисунка на обикновен лист А4 / блок за рисуване /, като в смисъла на рисунката да бъде заложено мотото "Не сте сами...".......доста хора от нас имат деца, малки сестри или братчета, племеници и племеннички.....и т.н. Да се определи някакъв краен срок, например 11.06. за изготвяне на рисунките. Ще разпространим тази идея по другите форуми, за което естествено ще отговарят съответните шефове на клубове, които и ще събират рисунките. След тази дата предлагам представитрели от всички клубове / поне по един / да се съберат и да занесат във външно рисунките. Не може да няма хора, които биха способствали идеята да бъде споделена с медиите, за да помогнат за гласността. Знам, че идеята е налудничева, знам че дори роднините едвам се добират до сестрите, но мисля, че все някога това ще стане, нали.........само си представете как бихме вдигнали духа на тези хора с "душевната чистота" на една детска рисунка, направена лично за тях............Мисля, че ще подкрепите идеята.Може да се помисли как всички тези рисунки да бъдат подвързани, а не да бъдат хвърчащи в папка или нещо подобно......като например да бъдат ламинирани.....ще съберем пари за това......Мисля първо да споделим идеята тук, в рамките на този ден и утре да се заемем с разпространяване на идеята в другите форуми.И нещо друго, което ми дойде като идея - крайният резултат може да бъде предаден на някой от роднините на нашите сестри. Лесно е да го организираме.......Мисля, че всички ще ни подкрепят.Давайте мнения и идеи....."Децата на авто-мото клубовете в подкрепа на българските медици в Либия"

.....трябва да се разберем кой къде ще пуска / в кой форум /, за да не дублираме темите

Коментар

Аз съм ЗА!
      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Естествено ЗА!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

...има ли нещо по идеята, което да ви притеснява....или нещо, което да се промени...или доразвие....въобще някакви забележки или допълнения, за да можем да я доизбистрим тремата тук и от утре да я пускаме в другите форуми......

Коментар

Идеята е добра, но едно нещо ме смущава и това е участието на Външно. Колкото и да се скрива това медиците хич не са във възхита от Външно, да не кажа че направо Външно са си виновни че въпроса не бе разрешен скоростно. Може би е по-добре да се направи връзка с някои от журналистите. Карбовски, Бенатова (въпреки че ми е противна таз дропла), онзи от 24 часа Милчев ли беше...или адвокатите директно, защо не. Или хората на Слави, шоуто им се гледа от медиците всяка вечер.
            Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

Авео написа:
              ...има ли нещо по идеята, което да ви притеснява....или нещо, което да се промени...или доразвие....въобще някакви забележки или допълнения, за да можем да я доизбистрим тремата тук и от утре да я пускаме в другите форуми......
              Просто всеки родител или дете само да си ламинира рисунката, за да няма събираници на пари и други такива! За да няма нужда от ангажиране на толкова хора. Притеснява ме това, че трябва и медиите да научат за това. Задължително! Може рисунките да не стигнат до сестрите ни, но да ги видят на екран и да разберат за тях. Даже и света!!!!

Коментар

...писах във форума на Z-rock...надявам се да съдействат.....

Коментар

...всъщност сега се замислям дали да не уведомим още днес другите форуми......така или иначе става дума за обсъждане на идеята и доразвиването и...нека не го правим сами.....а заедно...Пускайте линкове в другите форуми и копвайте линк към темите тук, за да следим развитието, а и да не правим дублиране...Да действаме хора.....

Коментар

http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...?p=49922#49922 http://www.alfaromeo-bg.com/forum/vi...howtopic=23542 http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic...=807684#807684

Коментар

Форум на Рено!

Коментар

http://forum.ladaclub-bg.com/viewtop...=103991#103991 Лада клуб Форум!

Коментар

Има много възможности в тая насока. Да речем във всеки по-голям град се събираме от различните форуми "заедно" и децата на всички носят по няколко тебешира и се отива с колите на някой голям паркинг или полигон и децата почват една огромна рисунка за няколко часа (може и родителите да помогнат. Ще се осигурят и някакви камиончета с вишки (от някоя фирма или общински) за да се заснемат рисунките от високо. Навсякъде общините ще съдействат и ще помогнат ако е необходимо с терен за целта, и с каквото друго е необходимо. Добре ще е да е паралелно - по едно и също време във всеки по-голям град
                          0884 02 22 23

Коментар

Идеята е страхотна!Много искам и моята беба да драсне нещо, ама като е само на 28 дни какво ще надраска, а :D :D :D Да вземем да напишем някой имейл до бТВ, НТВ, групата на радио Витоша и други?

Коментар

....май ще се наложи да изчакаме малко....в другите форуми или няма никакви реакции или пък се изказват негативно...май нищо няма да стане, ами да видим до утре и ако няма промяна, по добре да се отказваме.......няма смисъл да се излагаме пред медиите с ангажименти, а в същото време интереса да е нулев.....

Коментар

Working...
                              X