Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Срамота колеги!!! - относно стикерите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм съвсем нов потребител на форума ви, но все пак ще си кажа мнението. Според мен проблема е в С Митко се договорихме че първо ще се посъберат поръчки за 100 броя и тогава ще ги отпечатамеили поне за мен там е проблема.За хората от Русе - разхождам се до там често и мога да ви купя по някой стикер и да ви го донеса защото действително системата за доставка е много сложна ама и според мен няма по- лесна. Днес съм без настроение ама утре ще гледам да платя няколоко стикерчета. Ако Русенци искат - нека да ми кажат каква бройка да им взема.

Коментар

1115 до тук сме трима,не вярвам да се откажат Иво и брат Джон, така че 3 .Предварително благодарим за предложението.
      BRAVA,когато НЕ гори

Коментар

ivo написа:
        Petrov написа:
        Е нали казах. Отиваш в пощата питаш колко лева е препоръчано писмо до Хасково примерно, вземаш един плик слагаш парите за стикерите + парите за другото писмо с което ще ти пратят стикерите (слагаш книжни пари ) увиваш ги в един лист, може и кариран (може да напишеш някое стихотворение :P) и пращаш.
        Това добре .. но колегата Yavor - изрично писа че не иска да е пощаджия .... така че ... нещо което ми хрумва са куриерските фирми - теразботят и с наложен платеж ... но трябва да се съберат поне 10-15 бр. стикери за град че да стане нещо .... ДАВАЙТЕ ИДЕИ ........
        Писмата с парите ще му ги носят на крака, като събере 100 стикера ще ги разпредели и ще ги пусне на веднъж - едно ходене до пощата!!!
        brat_John написа:
        Освен, че колегата Yavor не иска да става пощаджия, но и не му е и работа. А това с пращането на пари в плик в днешно време е несериозно, не че не върши все още работа ама......... Така, че дано някой даде добра идея
        =>не му е работа... съгласен съм, никой не му плаща заплата, но дали някой плаща на Митко за Форума??? Нали всичко се прави от "100% чист ентусиязъм" (цитaтa e на БМВ Ентусиастите в България)=>пращането на пари в плик в днешно време е несериозно. Ами като искаш сериозно нали знаеш "Банков Превод", обаче както сам каза: "не че не върши все още работа ама......... ", ама какво....???=>Така, че дано някой даде добра идея. Дай ти
        Yavor написа:
        Знам колеги че таксите на банките са колкото превода, ама кажете как да го направим. С пари в пликче - може ама е рисковано, аз ако не ги получа как ще се оправдавам. В крайна сметка пък , относно банковите такси, ако се съберете да кажем за 5-6 стикера, на мен през е-пей ми вземат 40ст такса като правя превод, е чак пък скъпо не е. Давайте, поръчвайте, кои както намери за удобно, да съберем бройка и да ги направим, пък квото стане. Радвам се че успях да ви посъбудя с този пост - ето за 1 ден вече 10 мнения по въпроса. Това ми беше основната цел - да има дискусия.
        =>С пари в пликче - може ама е рисковано, аз ако не ги получа как ще се оправдавам.Е кой е останал за 2, 4, 5 лв. ? А и защо трябва да се оправдаваш, правиш една пирамида, завличаш ни и отиваш си живееш живота на вънка, пак те нека да ти искат обяснение

Коментар

Petrov написа:
          А и защо трябва да се оправдаваш, правиш една пирамида, завличаш ни и отиваш си живееш живота на вънка, пак те нека да ти искат обяснение
          Колега, аз първото което измислих беше това....Сега сериозно. В интерес на истината аз съм купувал стикери и друг път но тогава Крематора ги беше правил и ми прати 3бр срещу цена 8лв заедно с писмото с наложен платеж. Само че те тогава бяха от фолио и той поръчваше по 5бр и затова можеше така. Да кажем че финасирам отпечатването тогава мога да го направя и така обаче не мисля че е коректно. В интерес на истината първото което измислих беше да кажа цена да кажем 3лв на бройка и да ги пращам с наложен платеж като всичко е за моя сметка. Да си покрия и моите разходи и останалите пари да ги пратя на Митко, даже и да ми останат 20кинта за с кебапчета, обаче съшо ми се стори кофти - първо да кажа цена 0,45лв а после да ви забия по 3кинта. В същото време не ми се натоварва семейния бюджет с 70-80лв колкото ще струва отпечатването на първите 100броя заедно с дизайнерската работа. Някой ще каже...е, кво са 70-80лв... ами дайте ми ги, ще направя стрикерите и ще ги пратя на човека дал финасите, да ги разпределя... :D Така че колеги проблема е доста щекотлив, ако ме обвинявате в липса на ентусиазъм, недейте, не е вярно. Ако нямах, щях да си чета из форумчето и да си мълча и т’ва е. Така че решението на проблема, които виждам е: Изпращайте пари както ви харесва, ако искайте се консолидирайте, ако не искате недейте, ако искате със запис, ако искате по банка, ако искате в пликче.... както ви харесва. Единственото ми услижие е да ми пишете на yavoryankov@dir.bg какво и за какво ми изпращате, за да мога да си ги сборувам.ПП. Аз лично за една кола бих си вземал поне по 2 стикера - ами ако някой ви го отлепи, скъса и т.н.???
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
            ПП. Аз лично за една кола бих си вземал поне по 2 стикера - ами ако някой ви го отлепи, скъса и т.н.???
            А последно би ли казал как ще бъдат изработени - за лепене отвътре на стъклото или за лепене в/у боята ....???А идеята за два или три е добра ...
            1115 написа:
            Ако Русенци искат - нека да ми кажат каква бройка да им взема.
            Ами като идваш донеси 10 - аз ще ти ги платя .... и ще се разберем тук ние .... /не съм говорил с другите ... но сигурно ще се съгласят ... / обади се като идваш - 088 9 242 369 - Ивайло
            Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Относно банковите такси, за преводи за страната в зависимост от банката таксите са между 0,40 - 1,00 лв. Мисля, зе е съвсем поносимо за всеки. Може би ще излезе по-тънко ако изпращате превода от банката където колегата Явор има сметка - ЦКБ.
              Фиат Типо 1.4 DGT, карбуратор

Коментар

silazarov написа:
                Относно банковите такси, за преводи за страната в зависимост от банката таксите са между 0,40 - 1,00 лв. Мисля, зе е съвсем поносимо за всеки. Може би ще излезе по-тънко ако изпращате превода от банката където колегата Явор има сметка - ЦКБ.
                Ами аз точно затова съм го описал това нещо в инструкцията за поръчка. Ох, поне един човек ме е разбрал ...

Коментар

lulinsquad написа:
                  без никой да се обижда, ама аз та шарения не бих си я лепнал на колата...нещо семпло като това с удоволствие бих си сложил....
                  FIAT Coupe

Коментар

Както се очертава работата малко не ами много трудно ще стане с превежданто на парите и получаването на стикерите затова като че ли се очертава варианта всеки да се спасява поединично което не е най добрия вариант.Примерно аз мисля модела да го изкарам на принтера и стози модел да попитам тук там в града дали не правят от фолио и да си го поръчам.Просто от Ловеч сме двама и .... нали ме разбирате.
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

аз лично не съм си сложил на колата друг стикер освен Цунами и Жорко , моля да бъда извинен за нежеланието ми да присъстват други надписи по колата

Коментар

Humppa написа:
                        Здравейте колеги!Извинявам се, че чак сега пиша, но съм болнични от близо месец и редко посещавам нет-залите, а вкъщи нямам нет. Не може ли парите да се преведат по банков път но в дебитна карта?
                        http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=1483

Коментар

ре

Абе човече как да си поръчам стикер като първо там където са показани стикерите не се отварят снимкитеАйде да речем че ще повярвам че са хубави съгласен ли си да ми ги пратиш по "еконт" с наложен платежза Мирослав Пенчев тел.0896659696Ямболако е така пращай ми два броя за "Бравото"

Коментар

Ако някой от Пловдивските фенове поръчат , ако ви е възможно пишете + 1 и за мен , а аз като доида на някоя среща в Пловдив сте се разплащам. Е, разбирасе ако има такава възможност !
                            Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                            Porsche 944 S2
                            http://www.valmcrae.snimka.bg/
                            http://vbox7.com/user:val_mcrae
                            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Working...
                            X