Колеги, това е срамота. От 20.06 откакто постнах темата за поръчка на стикери (т.е. за почти 20 дни) има поръчани само 3 стикера от колегата silazarov и то още на втория ден. Поръча си ги човека и ги плати. Ако броим и моите 3-4 - това прави 6-7.... ???? Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Чесно казано съм крайно изненадан от липсата на какъвто и да е ентусиазъм от ваша страна. СЪБУДЕТЕ СЕ! Ако ще поръчвате - амй хайде.... Имаше хора които мнооооооого бързаха ама сега не им чувам гласа.Какъв е проблема??? Не можете да правите банкови преводи ли, скъпо ли ви е, сложно ли ви се струва????Ами ако има някакви проблеми аз лично съм готов да ги обсъдим и да променим нещо, но чесно казано не смятам че е нужно. Страшно съм учуден че все още няма нито един коментар под темата за поръчки (значи всичко е ясно) а в същото време няма поръчки!!!!!!!!И без да ми се сърдите... безкрайно активната софийска група...кво’става бе...нали щяхте да се разбирате.Още веднъж у мен се затвърждава мнението че софианци повече говорите отколкото да действате. Щахте да търсите печатници, да се организирате и т.н. - накрая ... поръчки не правите!!! Значи аз мога да съм един обикновен хасковски провинциалист ,както много пъти разни софианци се опитват да ми покажат, ама ви гледах, гледах и накрая за 2 часа немарих печатница, взех цена, уговорих всичко, уточних механизма и постнат тема за поръчване. И вместо да завалят поръчки както очаквах всички се покриха....а трябваше досега да сме ги отпечатали вече Ако съм обидил някой да извинява, но смятам че е непростима липсата на ентусиазъм. Ако ви притеснява идеята за консолидиране на поръчките.. ами недейте - поръчвайте саостоятелно, мен това ама хич не ме плаши.Това което искам е да съберем количеството и да поръчаме нещо - 100тина броя поне. Накрая ще си ги поръчам за моя сметка и ще ви ги подаря ако не ви е неудобно...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Срамота колеги!!! - относно стикерите
Collapse
X
-
blondy_driver
.....
истината е че ни куца огранизацията!!!!!!Ще ви призова за пореден път да дадете мнението си относно новото място за срещи и относно въпроса за стикерите на нашия красен фен клуб Благодя предварително на всичко ,които ще се отзоват
Коментар
-
ivo написа:Искам си стикера ... но от Русе май съм само аз ... а какда ти пратя пари ? Да помислим за някакво разпространение а?Mitko написа:Софийската група за пореден път в Сряда се състоеше от мен и MarioBG. Благодаря и на blondy_driver, че се отзова и дойде.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ivo написа:Искам си стикера ... но от Русе май съм само аз ... а какда ти пратя пари ? Да помислим за някакво разпространение а?FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Petrov написа:Ами като писмо даже може препоръчано. Пращате парите за стикерите + тези за препоръчаното писмо Хасково (ако са там стикерите) => Русе.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
-
Е нали казах. Отиваш в пощата питаш колко лева е препоръчано писмо до Хасково примерно, вземаш един плик увиваш парите в един лист, но не плътно (хубаво е да има нещо написано на него) парите за стикерите + парите за другото писмо с което ще ти пратят стикерите (слагаш книжни пари) и пращаш.
Коментар
-
Petrov написа:Е нали казах. Отиваш в пощата питаш колко лева е препоръчано писмо до Хасково примерно, вземаш един плик слагаш парите за стикерите + парите за другото писмо с което ще ти пратят стикерите (слагаш книжни пари ) увиваш ги в един лист, може и кариран (може да напишеш някое стихотворение :P) и пращаш.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo написа:Petrov написа:Е нали казах. Отиваш в пощата питаш колко лева е препоръчано писмо до Хасково примерно, вземаш един плик слагаш парите за стикерите + парите за другото писмо с което ще ти пратят стикерите (слагаш книжни пари ) увиваш ги в един лист, може и кариран (може да напишеш някое стихотворение :P) и пращаш.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
-
надявах се на някоя среща да дам пари на Митко или някой друг които да прати наведнъж за повече хора от София, но нали не съм от редовните и все не мога отида на среща и затова се моткам , прав си че не сме сериозни. Ще намеря време за да ти изпратя по указания начин сумичката.FIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
Коментар
-
Знам колеги че таксите на банките са колкото превода, ама кажете как да го направим. С пари в пликче - може ама е рисковано, аз ако не ги получа как ще се оправдавам. В крайна сметка пък , относно банковите такси, ако се съберете да кажем за 5-6 стикера, на мен през е-пей ми вземат 40ст такса като правя превод, е чак пък скъпо не е.Давайте, поръчвайте, кои както намери за удобно, да съберем бройка и да ги направим, пък квото стане. Радвам се че успях да ви посъбудя с този пост - ето за 1 ден вече 10 мнения по въпроса. Това ми беше основната цел - да има дискусия.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар