След една седмица яка жега и молене за дъжд те ни са дъжд четири дни. Поне в София е нещо невиждано за мен. Вали та се къса. Днес привечер като карах нищо не виждах, а чистачките на макс. Минавах по Сливница към 16:00 часа и на моста на кръстовището с Ботев водата беше на 1 метър под моста, а знаете там колко е широко коритото на реката. Направо страх ме хвана като гледах с каква сила се движи водата. Ако вали така и утре гаранция няма да може да се минава.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли наводнения отново
Collapse
X
-
Roko написа:Даам, една моя преподавателка в университета наскоро ми каза "деца мои за дъжд и слънце не се молете, той Господ си знае рабоата".M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:Roko написа:Даам, една моя преподавателка в университета наскоро ми каза "деца мои за дъжд и слънце не се молете, той Господ си знае рабоата".
Коментар
-
msotiroff написа:Roko написа:Даам, една моя преподавателка в университета наскоро ми каза "деца мои за дъжд и слънце не се молете, той Господ си знае рабоата".Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Ей ся пак почна да вали и гърми във Варна.Да вали по нивята,че умряха гладни хората!!!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Ето една снимка от Владайската река днес.http://trace.data.bg/Pics/Snimki%20v...navodnenie.aviEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Абе какво министерство на държавната политика бе. Тва министерство го направиха за да дадът още един министър на ДПС. То няма никаква стойност. Затова и оная туркиня Ебем Едем (Емел Етем) искаше да прилапа и пожарната. Добре че не и дадоха.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:МВР трае защото това е министерство на ДПС. А ДПС са в 3-ната коалиция. Когато Ебем Едем иска пожарната Румен Петков се озъби и Серьожа го спаружи. Нали са партньори. Не могат да си вадят кирливите ризки все пак.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар