Колеги, искренно Ви моля да бъдем по-търпеливи към новите потребители и въпросите, които задават колкото и да ни се струва, че са тъпи и/или неграмотно (вкл. и технически) зададени понякога.Същото важи и за повтарящите се въпроси от новаците, които са коментирани вече многократно. Не, че и на мене не ми избиват понякога балансите от смотани и смотано поставени въпроси, НО все пак... Ето например новия колега - http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=4433 два въпроса е задал човека и веднага сме го захапали ! А той поне се е постарал да си зададе въпросите в подходящи раздели - значи има надежда все пак. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Призив за повече търпимост към новите потребители
Collapse
X
-
Подкрепям.Това че ние знаем как се ползва търсачка и къде може да се погледне преди да се пита не означава че и другите го знаят ,а и заяждането с правописа понякога не е на място.Кои е на фонетик и не му е свикнал си прави грешки а другите го изядат с парцалите или му наливат акъл да мине на метода на инжинера всеки си решава за него как му е по добре от нас може само да му покажем какви опции има и той да си избере сам.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
-
и това с търсачката не е много надежно ,защото поне 70% от темите в миналото са зададени подрешно .От няколко месеца модовете редактират май и заглавията ,а и голяма част от някой проблем примерно е оставена без завършек слек като въпросният пуснал темата не сподели крайният резултат ,язък ,че си чел 5 страници !! Не знам за вас ,но аз не помня да съм търсил нещо в търсачката и да няма минимум 5 страници !!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Кире, моля те, точно тоя случай ли намери да даваш за пример. Има много моменти в които модовете захапвате някого за по малко, ама гледай тука сега - име на тема:какво да правиа ако задната чистачка откаже да бачка на ТИПОаз не знам така че се надиавам ниакои друг да знае и да ми каже какво да правиаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:обаче3. тоя човек ме обижда като счита, че моята буква липсва от азбуката.1. На първо място - пак ме обижда с липсата на Я в изречението и то тенденциозно - на 2местаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
nasty написа:Подкрепям.Това че ние знаем как се ползва търсачка и къде може да се погледне преди да се пита не означава че и другите го знаят ,а и заяждането с правописа понякога не е на място.Кои е на фонетик и не му е свикнал си прави грешки а другите го изядат с парцалите или му наливат акъл да мине на метода на инжинера всеки си решава за него как му е по добре от нас може само да му покажем какви опции има и той да си избере сам.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Yavor написа:Кире, моля те, точно тоя случай ли намери да даваш за пример. Има много моменти в които модовете захапвате някого за по малко, ама гледай тука сега - име на тема:VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
NewUser написа:И все пак това не е форум за граматика а за помощ и консултаций едва ли е толкова важно да няма правописни грешки всеки в бързината греши вярно че е дразнещо но не това е най-важното ,ако ви дразни че до тук няма пунктуаций ваш проблем !VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:NewUser написа:И все пак това не е форум за граматика а за помощ и консултаций едва ли е толкова важно да няма правописни грешки всеки в бързината греши вярно че е дразнещо но не това е най-важното ,ако ви дразни че до тук няма пунктуаций ваш проблем !Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
Ми от чатенето мисля че да е там си ги редях на редове и тия работи запетайки ново изречение ала бала въобще не ползвах.И май от там специално на мен си ми бяга граматика което и доста колеги забелязват :D за др не са свикнали на фонетик-а др бързат и изпускат.Просто човек трябва да разбере тоз който го е писал неграмотен ли е бързал ли е заяжда ли се на еди колко си места нарочно и да намери правилния тон да се скара да направи забележка или каквото е нужноLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
blagun написа:Подкрепям призива за търпимост към новите потребителиFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар