Един приятел (скаран е с компютрите, затова питам аз)си вкара Астра кабрио (продава се между другото)обаче на оригиналното ЦД което е в колата се изписва "SAFE"Кода го има, но нямаме идея какво да се направи, за да го въведем.Има книжка, но не пише нищо по въпроса.Гледах от на Бравото книжката, там поне е описано подробно, ама с италианския съм скаран. А и все пак са различни касетофони, но горе-долу принципа сигурно е същият. С две думи, не може да се оправим.Някой има ли идея. Не ми се регистрира във форума на Опелза да задам един въпрос само, а и знам, че тук има хора които карат идруги коли.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за касетофон за Опел - блокиран ("SAFE")
Collapse
X
-
Valentin_V написа:Има възможност да се генерира кода по номера на касетофона изпиши го аз ще потърся мисля че имам калколатор.
Коментар
-
Immortal написа:Valentin_V написа:Има възможност да се генерира кода по номера на касетофона изпиши го аз ще потърся мисля че имам калкулатор.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Re: Въпрос за касетофон за Опел - блокиран ("SAFE"
trace написа:Един приятел (скаран е с компютрите, затова питам аз)си вкара Астра кабрио (продава се между другото)обаче на оригиналното ЦД което е в колата се изписва "SAFE"Кода го има, но нямаме идея какво да се направи, за да го въведем.Има книжка, но не пише нищо по въпроса.Гледах от на Бравото книжката, там поне е описано подробно, ама с италианския съм скаран. А и все пак са различни касетофони, но горе-долу принципа сигурно е същият. С две думи, не може да се оправим.Някой има ли идея. Не ми се регистрира във форума на Опелза да задам един въпрос само, а и знам, че тук има хора които карат идруги коли.Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Re: Въпрос за касетофон за Опел - блокиран ("SAFE"
gmg_service написа:trace написа:Един приятел (скаран е с компютрите, затова питам аз)си вкара Астра кабрио (продава се между другото)обаче на оригиналното ЦД което е в колата се изписва "SAFE"Кода го има, но нямаме идея какво да се направи, за да го въведем.Има книжка, но не пише нищо по въпроса.Гледах от на Бравото книжката, там поне е описано подробно, ама с италианския съм скаран. А и все пак са различни касетофони, но горе-долу принципа сигурно е същият. С две думи, не може да се оправим.Някой има ли идея. Не ми се регистрира във форума на Опелза да задам един въпрос само, а и знам, че тук има хора които карат идруги коли.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Ето обещаната информация. Става въпрос за Блаупункт-а от снимката нали?Първо откачете минуса на акумулатора, че при мен без това не стана! След като го закачите, дайте на контакт колата, после радиото трябва да е спряно! Натискате бутона AS за около 3 секунди трябвад а се чуе пищящ звук! Дисплея изписва CODE! Вече може да въведете кода, както колегата беше описал по-горе! За да се запамети кода натиснете AS отново за около 3 секунди!ПП: Ако искате мога да Ви пратя цялата книжка по e-mail! Има доста неща вътре, на английски, немски, френски и испански! Пиши ми на ЛС!Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Roko написа:Ето обещаната информация. Става въпрос за Блаупункт-а от снимката нали?Първо откачете минуса на акумулатора, че при мен без това не стана! След като го закачите, дайте на контакт колата, после радиото трябва да е спряно! Натискате бутона AS за около 3 секунди трябвад а се чуе пищящ звук! Дисплея изписва CODE! Вече може да въведете кода, както колегата беше описал по-горе! За да се запамети кода натиснете AS отново за около 3 секунди!ПП: Ако искате мога да Ви пратя цялата книжка по e-mail! Има доста неща вътре, на английски, немски, френски и испански! Пиши ми на ЛС!Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Roko написа:Ето обещаната информация. Става въпрос за Блаупункт-а от снимката нали?Първо откачете минуса на акумулатора, че при мен без това не стана! След като го закачите, дайте на контакт колата, после радиото трябва да е спряно! Натискате бутона AS за около 3 секунди трябвад а се чуе пищящ звук! Дисплея изписва CODE! Вече може да въведете кода, както колегата беше описал по-горе! За да се запамети кода натиснете AS отново за около 3 секунди!ПП: Ако искате мога да Ви пратя цялата книжка по e-mail! Има доста неща вътре, на английски, немски, френски и испански! Пиши ми на ЛС!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:trace написа:Roko написа:Ето обещаната информация. Става въпрос за Блаупункт-а от снимката нали?Първо откачете минуса на акумулатора, че при мен без това не стана! След като го закачите, дайте на контакт колата, после радиото трябва да е спряно! Натискате бутона AS за около 3 секунди трябвад а се чуе пищящ звук! Дисплея изписва CODE! Вече може да въведете кода, както колегата беше описал по-горе! За да се запамети кода натиснете AS отново за около 3 секунди!ПП: Ако искате мога да Ви пратя цялата книжка по e-mail! Има доста неща вътре, на английски, немски, френски и испански! Пиши ми на ЛС!Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
gmg_service написа:blagun написа:trace написа:Roko написа:Ето обещаната информация. Става въпрос за Блаупункт-а от снимката нали?Първо откачете минуса на акумулатора, че при мен без това не стана! След като го закачите, дайте на контакт колата, после радиото трябва да е спряно! Натискате бутона AS за около 3 секунди трябвад а се чуе пищящ звук! Дисплея изписва CODE! Вече може да въведете кода, както колегата беше описал по-горе! За да се запамети кода натиснете AS отново за около 3 секунди!ПП: Ако искате мога да Ви пратя цялата книжка по e-mail! Има доста неща вътре, на английски, немски, френски и испански! Пиши ми на ЛС!Space Star 1.9 DID
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар