Аз пък не пия бира, за мен е най-горчивото и гадно хмелено питие Не ме
ех... беше време... и за мен бирата горчеше ...мисля че няма по полезно за организма нещо от една хладна бира в голяма жега...а може би германците и чехите не са наред от алкохола(разбира се силно казано за тези две питиета) харесвам бирата и виното (червеното), другото не ми харесва.П.П.:
Еееех, дойде средата на Февруари, постопли се, допих домашното винце и от миналата седмица пак съм на биричка.Тази година обещавам да унищожа поне 500 бири, ако мога и повече (е тва си прави по 2 на вечер средно докато пак се зазими и стане винцето). Аз преди по едничка само си пийвах ама жената като я научи и мощно дели първата с мене и сега се налага да повтарям
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Аз пък не пия бира, за мен е най-горчивото и гадно хмелено питие Не ме
Блонди, ти какво пиеш? Yellow_Flash_Colorz_PDT_49 Бейлис и Космополитън? Кое и е просташкото на бирата? Зависи кой и как я пие.Аз давам един глас за Болярка, макар че и Пиринско е готина бира
Предпочитанията ми са към Каменица. Има едно условие обаче: Когато ходя някъде, пия характерната за района бира. И разбира се че без мезета бирата не върви...
Не пия бира....т.е. пиех преди, но сега пия някакво лекарство за смъкване на кръвната захар, дето ако пия и алкохол с него, ще "хипогкликимясам". Ако трябва да съм честен, съвсем съм отвикнал от алкохолите и изобщо не се впечатлявам че не пия
Коментар