Лятото не пия вода, а Шуменско и всичко е и !!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е любимата ви марка бира?
Collapse
X
-
tzetzo_slavista написа:Попринцип пия всякаква бира,но най ми харесва ПИРИНСКОТО.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
petzy написа:Много-много не обичам бира, но червеният Murphy’s е нещо съвсем друго...lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
Не пия бира.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
И зима и лято, вода рядко пия, предимно биричка Лошото е че в анкетата не може да се маркира повече от един отговор. Иначе любими са ми "Загорка" и "Бекс". Малко отстъпление е да не казвам "Леденика" (все пак я правят на 200м от вкъщи) но.... Все пак най-хубавата бира която съм пил беше именно Леденика, само че изнесена направо от завода, още нефилтрирана и негазирана. Пожелавам на всеки любител на бирата да опита такъв еликсир. Дори и бялото пиво не е толкова добро. Мине ли през обработка, не е същото. Единственото лошо беше че трябва да я пием бързо, щот се разваляFIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
Не съм много по алкохола /по-точно към количеството му/, но понякога с удоволствие пия по една бира.От наливните страшно ми харесва "Бургаско". Жалко, че по моя край го няма. От бутилираните за съжаление не мога да посоча еднозначно фаворит. Наблюденията са ми, че бирите, които съм опитвал са с променливо качество и вкус. Един път ми хареса някоя, след това вече не толкова... Но все пак като че ли фаворит ми е "Болярка".FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Хи-хи-хи. Бирата е едно от нещата на които научих жената:БИРА, ЦСКА и Формула 1 В последното тя си избра грешния човек да подкрепя, ама т’ва е оффтопик.Та най-често шия, опа пия Ариана, която обаче ако се не лъжа от доста време е в групата на Загорка и Амстел.От скъпите мноо ме кефи Гролш, ама него го давам само на жената, че аз без едно мога, ма с едно не мога, а ако заседна за по-дълго време на гролш (или грьолш, знам ли) с тия малки шишенца, на тая дебела цена и ще има от страна на портфейла...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
blondy_driver
-
blondy_driver написа:Аз пък не пия бира, за мен е най-горчивото и гадно хмелено питие Не меlancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар