ivo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е любимата ви марка бира?
Collapse
X
-
blondy_driver
-
Mitko написа:blondy_driver написа:МРАЗЯ БИРАТА!!!!!!!!! ТОВА Е ЕДНО ОТ НАЙ- ПРОСТАШКИТЕ И ГАДНИ НА ВКУС ПИТИЕТАAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
blondy_driver
мииии не си обиждайте,но малко субкултурата ви тресе с тази бира..................... Yellow_Flash_Colorz_PDT_25
Коментар
-
blondy_driver написа:мииии не си обиждайте,но малко субкултурата ви тресе с тази бира..................... Yellow_Flash_Colorz_PDT_25ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
blondy_driver
lulinsquad написа:blondy_driver написа:мииии не си обиждайте,но малко субкултурата ви тресе с тази бира..................... Yellow_Flash_Colorz_PDT_25
Коментар
-
blondy_driver написа:lulinsquad написа:blondy_driver написа:мииии не си обиждайте,но малко субкултурата ви тресе с тази бира..................... Yellow_Flash_Colorz_PDT_25ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
blondy_driver написа:lulinsquad написа:blondy_driver написа:мииии не си обиждайте,но малко субкултурата ви тресе с тази бира..................... Yellow_Flash_Colorz_PDT_25Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
blondy_driver
ХАХА да сте живи и здрави консумирайте си великата напитка и спрете да се заяждате с жена защото тя ако ви отпочне..........просто въпрос на 1 съобщение ми е......Истината е че понеже ви настъпих за любимата ви тема изказвайки мнението си вие милите се засегнахте като ........
Коментар
-
blondy_driver написа:ХАХА да сте живи и здрави консумирайте си великата напитка и спрете да се заяждате с жена защото тя ако ви отпочне..........просто въпрос на 1 съобщение ми е......Истината е че понеже ви настъпих за любимата ви тема изказвайки мнението ми вие милите се засегнахте като ........TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
blondy_driver
stef написа:blondy_driver написа:ХАХА да сте живи и здрави консумирайте си великата напитка и спрете да се заяждате с жена защото тя ако ви отпочне..........просто въпрос на 1 съобщение ми е......Истината е че понеже ви настъпих за любимата ви тема изказвайки мнението ми вие милите се засегнахте като ........
Коментар
-
Еййй, пак ми разводнихте темата с тия оффтопице. Като видите жена и почвате да се закачате. Не пие, не пие, кво толкова. А ние сме си простаци и тва е, аз вече съм свикнал .........Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Наистина много се е разводнила темата, а какво по-гадно от разводнена, спиртосана и топла бира Лично аз пийвам Каменица, но не отказвам и Загорка, а често и Ариана. В последно време я карам на бяла бира Мисля, че Митко беше засегнал темата за шкембе чорбица с бира - ммммм вкусотия Хайде наздраве на всичкиFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар