Отдавна мисля да постна такава тема.Моята фаворитка е Загорка от българските и Heineken от вносните. Харесват ми и Старопрамен, Туборг и Амстел, а по default си дънкам Астика - закърмен съм с нея (вж адресното ми поле)
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
ааа луда тема амстел пия азв тоя ред намисли тука наблизо до бачкането ми миналото лято имаше евтина наливна леденика или нещо такова не беше зле, оня ден пращам един френд да земе по една в жегата, като отпих щях да се издрайфам, няма такава гадост, въпросната гадост се казва алмус
ааа луда тема амстел пия азв тоя ред намисли тука наблизо до бачкането ми миналото лято имаше евтина наливна леденика или нещо такова не беше зле, оня ден пращам един френд да земе по една в жегата, като отпих щях да се издрайфам, няма такава гадост, въпросната гадост се казва алмус
Xaaxa Ломска бира, наистина е отврат Ледениката, като бирата с която съм закърмен (от моя роден край е :D ) си ми е една от любимите но от около 2-3 години ако не бъркам ги купи собственика на ММ (варненската пививарна) и качеството малко падна. Ама за толко пари толко Иначе любимото ми е Corona с лимонче, който е пробвал той знае От БГ предпочитам Шуменско Специално както писах вече в предния ми пост.
Абе аз май нещо не съм наред Може и смешно да ви се стори, но по принцип не пия алкохол, като към тази категория включвам и бирата, макар и слабоалкохолна.Де да знам защо така!Пил съм бира, но не ме кефи.....Вижте обаче за Спрайт направо умирам.
SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар