Отдавна мисля да постна такава тема.Моята фаворитка е Загорка от българските и Heineken от вносните. Харесват ми и Старопрамен, Туборг и Амстел, а по default си дънкам Астика - закърмен съм с нея (вж адресното ми поле)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е любимата ви марка бира?
Collapse
X
-
ааа луда тема амстел пия азв тоя ред намисли тука наблизо до бачкането ми миналото лято имаше евтина наливна леденика или нещо такова не беше зле, оня ден пращам един френд да земе по една в жегата, като отпих щях да се издрайфам, няма такава гадост, въпросната гадост се казва алмусex Fiat Bravo GT
Коментар
-
lulinsquad написа:ааа луда тема амстел пия азв тоя ред намисли тука наблизо до бачкането ми миналото лято имаше евтина наливна леденика или нещо такова не беше зле, оня ден пращам един френд да земе по една в жегата, като отпих щях да се издрайфам, няма такава гадост, въпросната гадост се казва алмусFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Абе аз май нещо не съм наред Може и смешно да ви се стори, но по принцип не пия алкохол, като към тази категория включвам и бирата, макар и слабоалкохолна.Де да знам защо така!Пил съм бира, но не ме кефи.....Вижте обаче за Спрайт направо умирам.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
blondy_driver
Реклама
Collapse
Коментар