Но пък съгласете се че всеки щом има кола като че ли е задължен и на 5 метра да му се наложи да отиде то непременно с колата отива.
Абе, да ти кажа не е точно така. Ама жената като каже" аааа с колата ще ходим",ко ся да се бием ли? :D
ПС ама тва на уше съм ти го казал, че да не чете мойта тука........... много е вероятно
Няма да се издаваме сега я. Щото Малииииииии.
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Ами ние от провинцията сме "селяни " и за това всичко ни е на ред. :D Пък вие" шопите" се научете и малко пеша да ходите Организма изисква на ден поне десетина километра да се движи човек а вие като се залепите на седалките и ела та гледай по цял ден кушия из София :D :D :D
Коцев, далеч не съм вложил обидна нотка... просто личен опит!Полицаите в малките градове треперят за заплатата си и през ум не им минава да вземат.А полицаите са се притичали на помощ точно както трябва и да бъде.
Да бе да. Трепери ли. Ма някой друг път. Заплатите са им едни и същи. И мога да ви кажа, че като в провинцията видят кола със Софийски номер тича през целия път да я спре защото не може да спира коли от неговия край. И защо ли? Защото в един малък град, всички се познават. Как ще напише на съседа си акт? Нали оня ще отиде и ще му направи после някоя цигания.
Но пък съгласете се че всеки щом има кола като че ли е задължен и на 5 метра да му се наложи да отиде то непременно с колата отива.
Абе, да ти кажа не е точно така. Ама жената като каже" аааа с колата ще ходим",ко ся да се бием ли? :D
Как ше се биете. Слагаш си кубинките от казармата и ританееееееее до посиняване............. За жената само бой, стригане и никва телевизия, че почват да мислят са глупости.ПС ама тва на уше съм ти го казал, че да не чете мойта тука........... много е вероятно
Няма да се издаваме сега я. Щото Малииииииии.
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Какво се плашите от жените си бре! За да те слуша една жена е необходимо само едно : докато и зарастат ребрата от едната страна то на другата трябва да бъдат счупени И тогава ще види как се на оджа пезевенк вика и кон боб яде ли !!!!! :D :D :D
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Какво се плашите от жените си бре! За да те слуша една жена е необходимо само едно : докато и зарастат ребрата от едната страна то на другата трябва да бъдат счупени И тогава ще види как се на оджа пезевенк вика и кон боб яде ли !!!!! :D :D :D
Само така..... Бой до кат мърда... После трупешката на главата и това е.А че куките в провинцията като видят кола с друга регистрация ще си счупят краката ама ще я спрат е вярно. Пример от Котел. Бяхме с гаджето на екскурзийка три дни. Слезаме по някъв четвъртокласен път и се вижда от баира, че от двете страни на пътя има патрулки на разстояние 30 метра една от друга. Разправям и гледай сега как ще те спрат. А тя до сега не я бяха спирали куки. И се притесни. Спряха я провериха я и си тръгнахме. Гледам винаги всичко да е наред. А най-много ме дразни като ме питат колата на кой е /мойта се води на името на баща ми/. Кво го интересува. Ако иска да прави справка дали е крадена. Аз не им казвам вече писнало ми е. Казвам им - там си пише.
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
в македония, близо до преспанското езеро се забихме в някакво градче и с автобуса почнахме да се мотаме из лабиринта от тесни еднопосочни улички и не се знаеше след колко време щяхме да се оправиме, когато, изневиделица, пред нас изникна една патрулка с вкл. лампи, пита ни за къде пътуваме и ни ескортира до правилния изход на града. ако това беше в БГ, щеше да има "...са кво правиме..... що влизате в еднопосочни...."
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар