Вчера се повозих малко из София от към 7:30 сутринта та чак до 21:00 вечерта. Цял ден имах работа навън и две неща ми направиха изключително лошо впечатление - и двата пъти псувах по куките, а дано да си земат поука. Чуха ме със сигурност.Първо част на приключението - часът е 8:30 кръстовището е бул. Евлоги Георгиев и бул. Черни връх. Посоката на пътуването ми беше от Евлоги Георгиев по България към жк Гоце Делчев. Спирам на светофара и гледам в дясно на тротоара до сграта двама униформени тип светеща жилетка и двама други ровят в някво табло и цъкат някви копчета. В резултат на което светофара мига като коледна елха - ту светва червено, ту почва да мига жълто, ту изгасва / на мен ми светеше червено като стигнах светофара и си имаше обичайнто задръстване т.е. минаваше се на втория светофар/. В резултат на намесата на "гениите" светофара спря и всеки почна да минава както си иска. Аз се измъкнах за 3 минути. За другите след мен не знам.Втора част на приключението - часът е 16:15 малко след пазар Иван Вазов и преди кръстовището на Д.Несторов и България. Посока Център по хигиена пътя е еднопосочен, трилентов. В дясната страна винаги има спряли коли перпендикулярно на пътя. Между колите глупаците с жилетките се крият и дебнат майките си....... Та въпросните човечета спряли няква кола, но тъй като няма къде да отбие директо я спряли в средното платното и от там нататък няма мърдане. Неква адска колона зад колата и който кара в най-ляво само той може да мине. Еми псувах ги и нарочно си отвори джама да ме чуят ясно......Та ако това са хората който трябва да оправят трафика според мен някой е за бесене.........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тъпите КУКИ ...... или как се задръства движението
Collapse
X
-
А какво задръстване правят когато хванат да регулират на телевизионната кула не е истина. Вчера колегата ми каза че е започвало от двореца на пионерите - още от там е била тапата до телевиозионната кула.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
хехе. Абе на мене ми се ще да почнат да стачкуват и да оставят светофарите на автомат да видите вие.Познавам повечето от момчетата и момичетата от кабинките които регулират и мога да ви кажа че не е лесно. При тоя трафик направо си е подвиг. Колега и да псуваш и да не псуваш .. само да си докараш некоя болест. Те писаха по вестниците, че светофара на НДК е бил поразен от гръмотевица и са се стопили кабелите. 2 дена са го правили тоя светофар. И Да ги псуваш и да не ги псуваш най много да им накривиш шапките. Нито ще си първия нито ще си последния
За информация само ще ти кажа, че и аз бях попаднал в голямото задръстване но в другата посока. И мога да ти кажа, че всичките ленти по България от околовръстното до НДК бяха пълни !!! А ако ти смяташ че си правоимащ и са били длъжни да те пуснат специално теб, лъжеш се. И аз си изчаках чинно в задръстването, както още хиляди водачи движещи се по същото време и на същото място
Коментар
-
Без да влизам в излишни полемики ще ви разкажа за една прясна случка от онзи ден. Движа се по Патриахра посока Петте кюшета и се престроявам в лявата лента за да завия по Витоша. Светофара ми светва зелено... наближавайки кръстовището виждам двама полицаи в астричка, изнесли се поне 3-4 метра пред стоп линията и пречещи на завиващите наляво. Правихме странни маневри на дясно за да избегнем патрулката... Интересно, кой ще ги глоби тях? И най-накрая няма ли да разберат, че правилата които налагат се отнасят и за самите тях?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:хехе. Абе на мене ми се ще да почнат да стачкуват и да оставят светофарите на автомат да видите вие.Познавам повечето от момчетата и момичетата от кабинките които регулират и мога да ви кажа че не е лесно. При тоя трафик направо си е подвиг. Колега и да псуваш и да не псуваш .. само да си докараш некоя болест. Те писаха по вестниците, че светофара на НДК е бил поразен от гръмотевица и са се стопили кабелите. 2 дена са го правили тоя светофар. И Да ги псуваш и да не ги псуваш най много да им накривиш шапките. Нито ще си първия нито ще си последния
За информация само ще ти кажа, че и аз бях попаднал в голямото задръстване но в другата посока. И мога да ти кажа, че всичките ленти по България от околовръстното до НДК бяха пълни !!! А ако ти смяташ че си правоимащ и са били длъжни да те пуснат специално теб, лъжеш се. И аз си изчаках чинно в задръстването, както още хиляди водачи движещи се по същото време и на същото място
Коментар
-
Повечето свястни са в провинцията.Само там съм виждал пътен полицай да помага реално на движението и хората.Тук са като същински дерибеи - само "к’во праим сега" им е в устата...А нощно време единя да натиска пешеходен светофар да светне червено в 4 сутринта, щото другия дреме 100 м. по нагоре в храстите?И аз съм за това което цитира колегата в пердния пост. Но и тогава ще вземат - такъв им е манталитета още от соца - щом съм с униформа значи съм над всички.Колега не ми се сърди, напълно съм съгласен с теб че да регулираш тоя трафик сигурно е ад. Ама че са голяма част от тях корумпирани мекерета и това също е вярно.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
zgabrovski написа:Повечето свястни са в провинцията.Само там съм виждал пътен полицай да помага реално на движението и хората.Тук са като същински дерибеи - само "к’во праим сега" им е в устата...А нощно време единя да натиска пешеходен светофар да светне червено в 4 сутринта, щото другия дреме 100 м. по нагоре в храстите?И аз съм за това което цитира колегата в пердния пост. Но и тогава ще вземат - такъв им е манталитета още от соца - щом съм с униформа значи съм над всички.Колега не ми се сърди, напълно съм съгласен с теб че да регулираш тоя трафик сигурно е ад. Ама че са голяма част от тях корумпирани мекерета и това също е вярно.
Коментар
-
zgabrovski написа:Повечето свястни са в провинцията.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
коцев написа:Ами ние от провинцията сме "селяни "и за това всичко ни е на ред. :D Пък вие" шопите" се научете и малко пеша да ходите
Организма изисква на ден поне десетина километра да се движи човек а вие като се залепите на седалките и ела та гледай по цял ден кушия из София :D :D :D
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
Майтап бе колега . :D За мен са си еднакви навсякъде както и водачите сме си айде да не казвам какви .Хубавото при нас е че няма това натоварено движение като при вас и обстановката не е така нажежена.Но пък съгласете се че всеки щом има кола като че ли е задължен и на 5 метра да му се наложи да отиде то непременно с колата отива.
Коментар
-
коцев написа:Майтап бе колега . :D За мен са си еднакви навсякъде както и водачите сме си айде да не казвам какви .Хубавото при нас е че няма това натоварено движение като при вас и обстановката не е така нажежена.Но пък съгласете се че всеки щом има кола като че ли е задължен и на 5 метра да му се наложи да отиде то непременно с колата отива.
Коментар
-
коцев написа:Но пък съгласете се че всеки щом има кола като че ли е задължен и на 5 метра да му се наложи да отиде то непременно с колата отива.Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:коцев написа:Но пък съгласете се че всеки щом има кола като че ли е задължен и на 5 метра да му се наложи да отиде то непременно с колата отива.ама тва на уше съм ти го казал, че да не чете мойта тука........... много е вероятно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар