Дайте нещо и на мене...Колежките почнаха двете неща, но ако има трето го вземам - днес и утре мога да свъша много работа докато съм в къщи...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Превод на "Гаража"
Collapse
X
-
Пращайте ги на wwweb.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Привет момчета,От скоро съм в този форум и ми харесва как красиво и стилно сте го направили. Понеже вече си имам една готина Фиатка и мислех да я покажа, но видях, че няма къде. Т.е. в този форум сте решили това да става чрез Гараж. Аз до скоро имах едно прекрасно Опелче и поради тази причина бях доста активен в Опел форума. Та там нещата са решени много готино и удобно според мен. Има си подфорум "Колите на потребителите от форума" Където има подфоруми с моделите ( "Астра", "Вектра" и т.н.) В тези подфоруми с моделите всеки си прави тема за колата. В нея показва всичко което доработва по колата, хубави снимки дето е правил, обсъжда се колата и всеки може да напише мнението си за колата. Според мен това е много готин вариант и лично според мен е по-добър от гаража. Помислете над този вариант!Поздрави,Боян
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Привет момчета,От скоро съм в този форум и ми харесва как красиво и стилно сте го направили. Понеже вече си имам една готина Фиатка и мислех да я покажа, но видях, че няма къде. Т.е. в този форум сте решили това да става чрез Гараж. Аз до скоро имах едно прекрасно Опелче и поради тази причина бях доста активен в Опел форума. Та там нещата са решени много готино и удобно според мен. Има си подфорум "Колите на потребителите от форума" Където има подфоруми с моделите ( "Астра", "Вектра" и т.н.) В тези подфоруми с моделите всеки си прави тема за колата. В нея показва всичко което доработва по колата, хубави снимки дето е правил, обсъжда се колата и всеки може да напише мнението си за колата. Според мен това е много готин вариант и лично според мен е по-добър от гаража. Помислете над този вариант!Поздрави,Боян
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар