Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Превод на "Гаража"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дайте нещо и на мене...Колежките почнаха двете неща, но ако има трето го вземам - днес и утре мога да свъша много работа докато съм в къщи...
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Така е... да се плюе срещу модератори и администратори навити има винаги, както и за чесане на езици, но за свършване на сериозна работа-уви няма никой!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Грешките са готови!

Коментар

Пращайте ги на wwweb.
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
            Пращайте ги на wwweb.
            При мен са

Коментар

Mindzu написа:
              Грешките са готови!
              Супер! Благодаря!

Коментар

Вчера бях на бал на сестра ми, днес продължавам! Утре ще съм готова. :D
                Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Готова съм. :D
                  Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                  www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Blue написа:
                    Готова съм. :D
                    Супер! :D

Коментар

Привет момчета,От скоро съм в този форум и ми харесва как красиво и стилно сте го направили. Понеже вече си имам една готина Фиатка и мислех да я покажа, но видях, че няма къде. Т.е. в този форум сте решили това да става чрез Гараж. Аз до скоро имах едно прекрасно Опелче и поради тази причина бях доста активен в Опел форума. Та там нещата са решени много готино и удобно според мен. Има си подфорум "Колите на потребителите от форума" Където има подфоруми с моделите ( "Астра", "Вектра" и т.н.) В тези подфоруми с моделите всеки си прави тема за колата. В нея показва всичко което доработва по колата, хубави снимки дето е правил, обсъжда се колата и всеки може да напише мнението си за колата. Според мен това е много готин вариант и лично според мен е по-добър от гаража. Помислете над този вариант!Поздрави,Боян
                      KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                      Land Rover Discovery 2.5TD '94
                      EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                      EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                      EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Scorpion_BV написа:
                        Привет момчета,От скоро съм в този форум и ми харесва как красиво и стилно сте го направили. Понеже вече си имам една готина Фиатка и мислех да я покажа, но видях, че няма къде. Т.е. в този форум сте решили това да става чрез Гараж. Аз до скоро имах едно прекрасно Опелче и поради тази причина бях доста активен в Опел форума. Та там нещата са решени много готино и удобно според мен. Има си подфорум "Колите на потребителите от форума" Където има подфоруми с моделите ( "Астра", "Вектра" и т.н.) В тези подфоруми с моделите всеки си прави тема за колата. В нея показва всичко което доработва по колата, хубави снимки дето е правил, обсъжда се колата и всеки може да напише мнението си за колата. Според мен това е много готин вариант и лично според мен е по-добър от гаража. Помислете над този вариант!Поздрави,Боян
                        Гаража ще го сложа до 2-3 дни, само нека стигна и до това. Той е почти готов иначе ... В него има всичко, за което пишеш ...

Коментар

Working...
                        X