Вече има патрулка с номер 5100!!! Снабдена е с камери....!!! Едно приятелче са го заснели как минава на червено и е без колан...!!! 800лв. му е акт-а!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги от Стара Загора внимавайте!!!
Collapse
X
-
Kuku написа:Патрулните автомобили, оборудвани с мобилна фото/видеотехника, не са обозначени - цивилни саFiat Uno 70SX
Коментар
-
H8ME написа:DEYAN IYI сега ми кажи че не си карал без колан и не си минавалн на червено и накрая чакай някой да ти повярва...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:H8ME написа:DEYAN IYI сега ми кажи че не си карал без колан и не си минавалн на червено и накрая чакай някой да ти повярва...Fiat Uno 70SX
Коментар
-
H8ME написа:DEYAN IYI сега ми кажи че не си карал без колан и не си минавалн на червено и накрая чакай някой да ти повярва...
Коментар
-
DEYAN IYI написа:H8ME написа:DEYAN IYI сега ми кажи че не си карал без колан и не си минавалн на червено и накрая чакай някой да ти повярва...Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Абе ти чуваш ли се бе колега? Как 800 лв бре. Ми то за ПТП не е толкоз акт-а. Иначе за партулните автомобили които са снабдени с камери .. не е задължително да са цивилни. В София освен 3-4 цивилни, има и в няколко астри с надписи "ПОЛИЦИЯ" (нормалните полицейски астри) с камери. На един светофар бяха спряли до мен. И за разлика от другите които са с тъмни стъкла, астрите не са.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар