Браво, колега! Много са им 27%!Следващият път 10% - До’ан -президент на автономна република Булгаристан, Дон Цеци - министър председател! Портокал портокалов - министър на земеделието, а Азис на културата!!!!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще гласувате ли в неделя? ;)
Collapse
X
-
тъй, тъй.... защо Воленчо сложи доведеното си синче на първо място в избирателния списък??? заплати, хубави заплати.... 1500 лева - 750 юро плюс 279 юро на ден дневни - вадя елката - 8370 юро плюс самолетни билети плюс 14 000 юро за заплати на сътрудници.... и още май имаше... и от чий джоб??? от нашия!!!ай сиктир.... ще и свиря десет дена под прозореца!!!за какво да гласувам - да иде в юропърлъментъ оная кифла смачкана Маруся Лубчева - тъпа грозна учителка недо...латена....за какво да гласувам - за гледам бат Бойко как мутрее в ен де ка-то снощи???за петър стоянов или ваньо костов???за рязаните п---ки неа да коментирам....до сега съм гласувал и за Петър Берон и за Кулеков и Бойчев... тоя път нямаше за кого... ще ме прощавате ама доганчо е най-хитрия и умен политик в нашта родина... как си ги работи всичките - и серьожата и царя и бат бойко... всичките - а те даже не могат да е усетят...само ваньо костов се усети - ама вижте го горкия - 4-5 % - 82000 гласа...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
DEYAN IYI написа:Браво, колега! Много са им 27%!Следващият път 10% - До’ан -президент на автономна република Булгаристан, Дон Цеци - министър председател! Портокал портокалов - министър на земеделието, а Азис на културата!!!!!!!!!
Коментар
-
Не вярвам догана толкова лесно да му светят маслото. По петите му сигурно тичат турските служби и го пазят като писано яйце.Ами народът не е готов да разбере посланията на доган, защото турският все още не се изучава наравно с българския в училищата!Имам чувството, че не сме в началото на 21-и, а в края на 19-и, а още по-лошото май е, че сме в началото на 15-и век В националната доктрина на Турция една от точките е отново да владеят Балканите, но "този път икономически". Явно няма да е само икономически!!!Активната ислямистка дейност в Родопите и Босна, Албания, Косово и Западна Македония !? Термините като "ислямска дъга" не са параноични фантазии, а точки от планове!За културната част какво да говорим!?!!?! Смърт на ЧАЛГАТА!!!! Всички чалгари са родоотстъпници! Покажете, че сте млади хора! Изиграйте един валс!ПП- реториката на Атака ми е най-близка до възгледите, но простотията и помията, която избълваха още от пресконференцията на парламентарните избори, едва ли ще ме накарат да пусна отново глас за тия смешници! опропастиха много хубави идеи. По-лошото е, че сега мнозина си мислят, че национализмът е равен на "Сидеров". УЖАС!!!
Коментар
-
А направи ли Ви впечатление, че докато снощи в София и на други места имаше бедствено или полу-бедственоположение вследствие на дъждовете - къде беше Министърката на бедствията и авариите...Вместо да обикаля или да координира действията на компетентните държавни и общински органи - милата трътица ухилена до ушите не слизаше от погледа на камерите и гравитираше около Сокола, наслаждавайки се на успеха в уюта на НДК...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Не, колега The_Wicker_Man! Не съм краен националист, а модерен! Още по-малко се идентифицирам с АТАКА! А и никъде не съм призовавал към смърт на чалгарите или турците Чалгата трябва да умре като културно явление, а като умре тя няма да има и чалгари!!!На мен турците не ми пречат, нито циганите, нито който и да било! Още по-малко ратувам за нечия смърт! Вбесява ме политическото поведение и това че са инструмент за политически цели въпросните 2 етноса!!! Въпрос на журналист:-За какво гласувахте днес?-За евро, да става по-убаво...-А вие!?-Ами не знам, ша ва излъжа...Интервю с млада и стара циганка от Лом!Извинявай, ама ако не съм прав да се ядосвам, здраве му кажи!"Не слушайте чалга - умрете от естествена смърт!!!" Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:А направи ли Ви впечатление, че докато снощи в София и на други места имаше бедствено или полу-бедственоположение вследствие на дъждовете - къде беше Министърката на бедствията и авариите...Вместо да обикаля или да координира действията на компетентните държавни и общински органи - милата трътица ухилена до ушите не слизаше от погледа на камерите и гравитираше около Сокола, наслаждавайки се на успеха в уюта на НДК...
Коментар
-
Сега ще кажете - тоя не гласува, а гледай колко поста е начаткал... Не го е срам!!!Въобще не ме е срам, че не гласувах на тези избори, щото общо взето от тях - файда йок, както казват победителите Яд ме е, че на следващите избори ще трябва да гласувам.........И ще гласувам не за този, който мисля че заслужава да бъде в парламента или в местната власт или където и да било, а пак да избирам по-малкото зло! Щото нашите политици са задници... и пак ще избираме по-малкия.... задник.......Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Щото нашите политици са задници... и пак ще избираме по-малкия.... задник.......VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Реклама
Collapse
Коментар