Колеги, те вече свършиха изборите. Така че може да продължите в следващите няколко месеца да се чудите трябва ли да гласувате и за кого, а междувременно петима турци ще отидат да ни представят в Европа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще гласувате ли в неделя? ;)
Collapse
X
-
СРАМ И ПОЗОР!!!Пусни прасе до одър, да се качи на одър!!!Уважаеми негласували! Вие пуснахте прасето до одъра!!!!Направо не мога да повярвам!ПП- Преди малко дочух инфото от приятел, който работи в Букурещ, че наскоро Меди Доганов е организирал конференция и разни събирания на турците и мюсюлманите в Румъния, с всичките му салтанати, 5-звездни хотели и т.н., като целта е била да се даде тласък за създаване на "румънско ДПС". Почвам да търся някаква по-точна информация, ако някой попадне на такава, нека я сподели!АБЕ НЕАМ ДУМИ!!!! Посрамихме се пред себе си и пред Европа! България е проводник на Турската политика в Европа!
Коментар
-
Хм, това бяха първите избори на които имаше реален шанс да се изхвърли ДПС от властта. Не го направихме. Защо? Гласувайте за който и да е, само да не е от ДПС, баси. Преди малко слушах пресконференцията на Станишев, където той похвали много ДПС за сума ти глупости, и каза че щом въпреки дискриминационния закон за гласуване имат места и т.н Абе в общи линии очаквайте следващия път живеещите в Турция пак да гласуват. Кофти.Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
Петко Славейков:НЕ СМЕ НАРОД Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша.Мисля че е много подходящо за темата.
Коментар
-
Време е на доган некой да му пусне един куршум, както и на неговите гъзолизци. Сега слушам пресконференцията и някакъв журналист го пита как ще коментира, че България вкарва турци в европарламент, а ЕС все още обсъжда дали да предложи на тУрция членство и колко му е струвала цялата кампания с изборите. И шибаняка резан каза, че няма да отговаря на тези въпроси и всички лайнари ръкопляскаха. А сега някой пак го пита, защо не е отговорил за парите и тоя лайнар пак не каза. Бесилка му трябва БЕСИЛКА!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Fiat 127 написа:Петко Славейков:НЕ СМЕ НАРОД Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша.Мисля че е много подходящо за темата.
Коментар
-
beer написа:Fiat 127 написа:Петко Славейков:НЕ СМЕ НАРОД Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша.Мисля че е много подходящо за темата.
Коментар
-
В секцията в която бях няма нито един глас за ДПС,обаче от 942 човека в списъка гласуваха 165,това с нас тези от секцията.Няма какво да коментирам това че не отидоха да гласуват хората отново,само мога да им кажа,честито ви,с вашият безгласен вот направихте ДПС най-голямата партия в България(май не е много правилно да в наричам България)
Коментар
-
peho написа:В секцията в която бях няма нито един глас за ДПС,обаче от 942 човека в списъка гласуваха 165,това с нас тези от секцията.Няма какво да коментирам това че не отидоха да гласуват хората отново,само мога да им кажа,честито ви,с вашият безгласен вот направихте ДПС най-голямата партия в България(май не е много правилно да в наричам България)
Коментар
-
Не мисля че ДПС е виновно за целия ни хал, ама както и да е.Ако не е Ахмед Доган, ще е Милен Велчев, Сергей Станишев, или Болен Сидеров, но пак ще се краде. И то като за световно.А за високия процент на миллиета сме виновни всички ние, щото не гласуваме. Лично аз гласувах, даже до съседния град отидох, че там се водя по лична карта, но повечето ми познати не отидоха да гласуват. Нормално е при активност 25-30% ДПС да вземе толкова много ПРОЦЕНТИ. Те си гласуват на 100%. Ако бяха гласували всички, няма начин да вземат повече от 5-6%.Не се сърдете на турците, а на нас самите.А като запалите централата на ДПС и гръмнете Сокола, дали ще се оправим, а?
Коментар
-
Vladim написа:Да се замислят останалите партии, къде сбъркаха за да останат толкова хора по домовете си и да не гласуват!
Коментар
-
Аз съм не по-малко бесен! Но съм на мнение, че това беше крайно време да се случи за да се усети народа поне за следващите избори. Лично аз съм убеден, че ако не лебедовата песен, то това е поне началото на края за ДПС. Това е максимума, на която тази етническа партия е способна. Те са на върха.Оттук нататък пътят им е само и единствено - НАДОЛУ! Запомнете го. Само съжалявам, че не са на първо място за да бъде ефекта по-голям. Снощи наблюдавах много внимателно пресконференциите - ами че те въпреки самодоволството си - направо си бяха глътнали езиците - бяха се уплашили от това че са на първо място. И то не на шега. Не случайно си преотстъпиха реда на БСП.Само се чудя на акъла на онова новокомсомолче Станишев младши - толкова ли не се усеща тоя човек като го клатят - а клатенето беше здраво. Доган направо като милостиня и от съжаление му предостави първото място за пресконференция. Думи нямам...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
И аз така мисля, че това е началото на края на ДПС. Той Доган дори го афишира, че България му е тясна. Според мен не му е тясна ами се е загрижил за живота си. Затова го пазят и НСО. А преди си движеше само с шофьор. Ще изчезне. И още нещо. Какво ви е виновен Доган? Замислете се. Той е единствения депутат който кажи речи през всичките години не се издъни с нищо. Винаги беше дипломатичен, тактичен и искрен. Да си припомним в Шоуто на Слави как на въпрос на сценаристите той и единствено той си призна, че партийте се финансират от "черните среди". Призна си, че и ДПС е била финансирана по този начин. Мразя турците. Не съм расист. Защото нямам нищо против негри, цигани, евреи и т.н. Но мразя турците. И има защо. По Обясними причини от нашата история. Но колеги които псувате по тези от нас които не са гласували- не сте прави. И ще ви кажа защо. Защото това не са избори от които ще зависи пряко нашето положение. В Европейския парламент в момента има 788 депутата. Нашите са 18. Какво ще зашитават ? Да не помогнат АЕЦ да не се затвори случайно ? Да ама не. Когато зависеше от тях и бяха в парламента (нашия парламент) се надупиха на европа и го поеха целия. Нищо няма да защитатват. Аз бас ловя, че дори нито един от тях няма да излезне и да се изкаже на трибуната. Тия мишки ще се спотайват като пръдня в гащи, ще си взимат 13 000 евро заплата, служебни коли, служебни телфони ала бала и ще ги боли жезъла на лоюбовта за нас. Много им беха тия 27 % избирателна активност. Трябваше и да е под 10. Да се сетят за народа. Защо във Франция имаше 89% избирателна активност на вот-а ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар