Е дай го тоя с 20-те лева ,телефон ако има още по-добре ,намерил съм около 2000 души, които ще гласуват гаранция, ама 100% го правя евродепутат !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще гласувате ли в неделя? ;)
Collapse
X
-
RumenMM написа:wwweb написа:Вчера тамън две партии идваха да ме агитират в офиса. Едните бяха някви комунисти, а другите ДСБ. Та човека от ДСБ ми даваше и 20 лв., ако ида да си пусна гласа за тях.
Коментар
-
bubachko
Няма да гласувам. За кого? Последните години ми се струва, че хората са си все едни и същи, само си сменят партиите, правят си нови или си правят разни коалиции. Тая тактика ми е до болка позната, същото си правехме и ние когато си играехме на Монополи в квартала... А хората са си 99% се едни и същи... Докато не се смени личния състав поне на 70% няма да гласувам нито утре, нито когато и да било занатам. А относно дали се манипулират изборите - незнам, ма невярвам да сме чак токова глупави като нация, че да ерве народа от управлението на някоя партия, а на следващите избори тя пак да се бори за лидерство с малкопроцентна разлика... А относно въпроса за ДПС и разните похвати за печелене на гласове (отнася се за която и да е партия) - мисля че трябва да се въведе вдна максимална възрастова граница за гласуване и едно условие да си живял в България 3 години минимум за да може да гласуваш (това да се отнася за всички с постоянно местообиталище зад граница). Още помня как разправяха за автобусите извозващи гласоподаватели от братска Турция или за старците на по 80, едва ли не подкрепяни от двама за да могат да ходят... Не ме разбирайте грешно, ама... Защо моя живот и бъдеще трябва да зависят от гласа на някои, които така или иначе не живеят постоянно тук или така или иначе са си изживели вече техния живот на 90% (дай Боже всекиму дълъг и щастлив живот!)П.С.: На всеки избори се сещам за един надпис, който беше написан със спрей на центъра на София и седя бая годинки... "Ако изборите променяха нещо, щяха да са незаконни!"
Коментар
-
bubachko
sugarboy написа:Ами то като не ходиш да гласуваш, така или иначе животът ти зависи от други, така че дали са възрастни, или не, за теб това няма значение, защото поне ти не си мърдаш пръста, за да промениш нещо, което зависи лично от теб.
Коментар
-
Vladim написа:wwweb написа:Амо доколкото знам - дават ти GSM, снимаш, че си гласувал за тях (вътре в кабинката) и им го представяш. След това ти дават парите. А тоя как мислеше да стане нямам представа, не съм го питал ...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Добре де, който не е доволен от сегашното управление, който си мисли, че няма алтернатива в никоя партия, който си мисли да не гласува...........ДА ОТИДЕ И ДА ПУСНЕ НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА ......По този начин ще покажете, че не сте доволни, а не като не гласувате!Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
bubachko
Nikcho написа:Добре де, който не е доволен от сегашното управление, който си мисли, че няма алтернатива в никоя партия, който си мисли да не гласува...........ДА ОТИДЕ И ДА ПУСНЕ НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА ......По този начин ще покажете, че не сте доволни, а не като не гласувате!
Коментар
-
Аз последния път гласувах за едни, те пък после взеха че се коалираха с други и всъщност така се оказах прецакан.Както междувпрочем и всички.Дали ще е Доган или Сегей, Симеон или Костов - начина на държавно управление е еднакъв.Обръчи, фирми, бюджетен излишък, "делчо спасов" под масата.В тая връзка и Доган да е на власт и Волен - все тая.Та всъщност, защо да правим тоя цирк?Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Nikcho написа:Добре де, който не е доволен от сегашното управление, който си мисли, че няма алтернатива в никоя партия, който си мисли да не гласува...........ДА ОТИДЕ И ДА ПУСНЕ НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА ......По този начин ще покажете, че не сте доволни, а не като не гласувате!
Коментар
-
bubachko написа:Аз например, не че до сега не гласувам, ами именно така съм гласъвал. Не съм безпричастен с това което става, обаче от познати бачкали по секциите съм чувал, че тези вотове отивали в коша, заедно с невалидно попълнени бюлетини, невалидни и т.н. А дали е празна, кофти попълнена или някаква по друг начин невалидизирана... никой не го интересува...
Коментар
-
peho написа:Nikcho написа:Добре де, който не е доволен от сегашното управление, който си мисли, че няма алтернатива в никоя партия, който си мисли да не гласува...........ДА ОТИДЕ И ДА ПУСНЕ НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА ......По този начин ще покажете, че не сте доволни, а не като не гласувате!ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
DEYAN IYI написа:В България нещата са така поставени, че който не гласува помага на твърдия електорат на една етническа партия, ръководена от една държава с амбиции на бивша империя, да натрупа голям процент!!!Който не гласува - дава гласа си за ДПС !!!Който иска България да бъде представлявана в Европа от небългари (за съжаление не в етническия смисъл, а според това интересите на коя държава защитават), може да не си прави труда да гласува!!!ПП- не става въпрос "да изберем най-достойните", а да не изберем най-недостойните!!!
Коментар
-
Ще гласувам по принципни съображения,но съм разколебан за изборите. Какво направихме, като гласувахме за/против усмихнатия Ст. Софиански и всичките подобни нему уроди от СОС (столичен общински съвет) ? Дадохме им възможност да развиват стопанска дейност в своя полза, съюзени с мутри, като всичко е "законосъобразно" и неатакуемо в съда (справка - делата срещу усмихнатия). А този общинар от Несебър, който си е бил ачик-ачик мутра, и когото килнаха преди известно време? И той е бил избран. На избори. Законно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар