Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще гласувате ли в неделя? ;)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз също несмятам да гласувам,невиждам за кой и за кого.Всички се натискат за евродипутати защото там е голямата далавера.А и какво като гласувах на миналите избори, не си спомням някой да ме е попитал какво мисля по даден въпрос говоря за това че един референдум не се проведе в тази държава откак се помня,независимо за какво,това демокрация ли е.негласуването също е начин да изразиш мнението си.
    HONDA I-VTEC

Коментар

donnna написа:
      за мен гербаджиите са най-долната пасмина!!! това са хора на интереса - обикалят всички партии които са на върха на вълната и търсят само келепиреца - бай Ганьовщина в действие....
      Абсолютно съм съгласен. И стига с тази демонизация на ДПС. А че ако не гласуваш помагаш на тях е абсолютна глупост.А гласуването не е заради "файдата" от ЕС. Макар според мен да я има. Гласуването е израз на гражданска позиция. Гласувайте не заради "файдата", а заради факта, че ние трябва да имаме свстни хора за представители в европарламента.Аз ще го направя дори само защото за мен е обида "А Така" да имат представител в ЕП.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Понеже аз повдигнах темата за ДПС и негласуването, ще отправя кратка реплика.1. Докато изборната система е такава, няма сметка да не се гласува. Това означава, че колкото и ниска да е избирателната активност, винаги ще има победители в изборната надпревара, а следователно кой да усвои, пардон - изплюска държавната пара! Ако обаче се промeни законът при избирателна активност под да речем 50%, изборите да са нелегитимни, тогава и аз няма да гласувам!!! Друга е темата да се направи така, че да се глобяват негласувалите, не става въпрос да се комбинират последните 2 тактики, щото и това ще е доходен бизнес! 2. Никой не демонизира ДПС. Просто по делата ги познаваме. Знаем кой стои зад тях и какви са националните стремежи на Република Турция! Поговорката е "Интереса клати феса!"3. Ето как с негласуване се помага на ДПСИмаме 10 души! 2-ма от тях гласуват винаги за ДПС. От тези 10 отиват на изборите 5-има. Нали се сещате че от тези 5 двама гласуват за ДПС? Извод: 40% отиват за ДПС а останалите партии си делят 60%. Да ама те са 10 партии и щансът някоя от тях да вземе 40% е ... шнур Какво става!!?!?! Ами става това, което става вече на няколко избори!!! ДПС е 3-4 след победителя и преяжда или, да речем, се осира от власт! Дава тон в политическия живот! Вдига й се самочувствието, а апетитът идва с яденето! А след яденето идва осирането!!!На тази държава й е доста от простотия, та сега да търпи и заигравки на етническа тематика!!!Аман, джанъм, черен аман!!!!ПП- друга тема е "Турция в ЕС и ролята на ДПС в този процес!!!
        Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Lane Staley написа:
          И стига с тази демонизация на ДПС. А че ако не гласуваш помагаш на тях е абсолютна глупост.
          И как реши че е абсолютна глупост.Би ли го обеснил,понеже аз имам обеснението как точно им се помага на тях с това като не гласуват българите.Много е просто.Техният електорат си е твърд и бройката им е приблизително постоянна.Останалото е въпрос на прости сметки.Да приемем че електората на ДПС е 200 000.Ако на изборите гласуват 1 милион души,това си е 20 % за ДПС,обаче ако гласуват 2 милиона е тогава процента вече е 10.Гласовете на тези които не са гласували се разпределят пропорционално на резултата получен от гласувалите хора.По-добре, като искате да изкажете своето недоволство,отидете и пуснете празен плик,това е недействителен глас,така сте казали че не искате никой от предложените кандидати или партии.Като не отидете да гласувате вашият глас пак ще бъде даден на някоя партия,пък било тя и най-омразната ви,защото резултаите се дават на база имащи право да гласуват а не това колко са гласували.Нима някой от вас си мисли че Първанов има над 70% подкрепа на изборите за президент,реалните му проценти са някъде малко над 20,защото гласуваха около 30% от имащите право да го направят.Хайде сега ти ми кажи в това което дадох като пример кое е глупост.

Коментар

В колко отварят,че в 6 часа сутринта паля колата и заминавам за Англия,иначе бих гласувал за "АТАКА"
            A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
            Punto Sporting 1.9JTD 2003
            ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

georgid написа:
              В колко отварят,че в 6 часа сутринта паля колата и заминавам за Англия,иначе бих гласувал за "АТАКА"
              Точно в 6 отварят секциите за гласуване(по изключение някои могат да отворят и в 5,но това е само с предварително разрешение)

Коментар

@georgid - добре, че заминаваш за Англия Гласувам! Винаги съм гласувал досега и този път смятам да го направя. Не че подкрепям някой от кандидатите, просто не искам болни хора да вкарат цялото си домочадие в Европейския парламент. А относно демонизацията на сините - не мисля че е много справедлива. Не че не са корумпирани, ама жълтите и червените ги бият по всички параграфи, а още са на власт. Между другото кой спря потъването на България? Може и да не усещате, но според мен животът в България сравнено с времето на Виденов се е променил качествено към по-добро, и то в пъти.Не позволявайте сега пак да тръгнем надолу...

Коментар

Immortal написа:
                  @georgid - добре, че заминаваш за Англия ...
                  Това как да го разбирам
                  A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
                  Punto Sporting 1.9JTD 2003
                  ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

...

Коментар

Sven написа:
                      DEYAN IYI написа:
                      Който не гласува - дава гласа си за ДПС !!!
                      И аз съм на това мнение и затова ще гласувам.
                      Ами че си е така донякъде-така е.Ама аз лично файда от гласуването не виждам и затова не гласувам, въпреки че гледам да следя нещата, които се случват в България.За кой да гласувам-бившите комуняги, царя дето дойде за да си вземе имотите?За Волен?Там само хитлерюгенд и умопобърканите ще гласуват за него.Разни мутри в парламента вкарва, разни педофили...и като си помислиш само, че тези хора ни коват законите тръпки те побиват...аз пак няма да гласувам.
                      N.Y. State of Mind

Коментар

DEYAN IYI написа:
                        Понеже аз повдигнах темата за ДПС и негласуването, ще отправя кратка реплика.1. Докато изборната система е такава, няма сметка да не се гласува. Това означава, че колкото и ниска да е избирателната активност, винаги ще има победители в изборната надпревара, а следователно кой да усвои, пардон - изплюска държавната пара! Ако обаче се промeни законът при избирателна активност под да речем 50%, изборите да са нелегитимни, тогава и аз няма да гласувам!!! Друга е темата да се направи така, че да се глобяват негласувалите, не става въпрос да се комбинират последните 2 тактики, щото и това ще е доходен бизнес! 2. Никой не демонизира ДПС. Просто по делата ги познаваме. Знаем кой стои зад тях и какви са националните стремежи на Република Турция! Поговорката е "Интереса клати феса!"3. Ето как с негласуване се помага на ДПСИмаме 10 души! 2-ма от тях гласуват винаги за ДПС. От тези 10 отиват на изборите 5-има. Нали се сещате че от тези 5 двама гласуват за ДПС? Извод: 40% отиват за ДПС а останалите партии си делят 60%. Да ама те са 10 партии и щансът някоя от тях да вземе 40% е ... шнур Какво става!!?!?! Ами става това, което става вече на няколко избори!!! ДПС е 3-4 след победителя и преяжда или, да речем, се осира от власт! Дава тон в политическия живот! Вдига й се самочувствието, а апетитът идва с яденето! А след яденето идва осирането!!!На тази държава й е доста от простотия, та сега да търпи и заигравки на етническа тематика!!!Аман, джанъм, черен аман!!!!ПП- друга тема е "Турция в ЕС и ролята на ДПС в този процес!!!
                        Колегата по точно не можа да го напише! Точно това е "схемата"! Аз отивам със самосъзнанието, че гласувам за личност! Защото има такава опция и смятам да упражня правото си на глас!
                        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

И аз няма да гласувам. Писна ми от тия уж "народни избранници" да мислят с гъза си и за гъза си, а за тия които са ги избрали - кучета ги яли. 18 години слушаме, ще оправим това, ще направим онова, а всичкото което направиха беше едно беззаконие. Една сутрин по бтв спориха за заплатите на полицаите които се полагат при пенсиониране. Според ЗМВР им се полагат 20 заплати които като приспаднат данъците остават 15. И това им беше най големия проблем. И се обадиха едни бесни граждани и се развикаха. Значи той може да взима 4 години заплата по над 1000 лв (и то 4 години в най-лошия случай, защото обикновенно след това остават в парламента ама като опозиция). Участват в минимум 2 комисий от които също взимат заплати които не са под 300 лв. Отделно в гласуването на законите не защитават народните интереси ами на тоя който бутне за да се прокара някой закон, който да ги облагодетелства (Последния случай е с поправката наречена "Ванко 1") Отделно служебни коли, служебни жилища, служебни телефони, храни на преференциални цени (дори символични бих ги нарекал .. да припомним за "депутатското кюфте" което преди няколко седмици беше предизвикало бурни протести сред парламентарните среди заради СКОКА от 26 на 38 стотинки !!!). Какво да говорим повече. Който иска той да ходи. И ДПС да отиде и и който и да иде е все едно.Ал Салам Ал Шпеков да ни представя пак ще ни защитава интересите повече от тия продажни лайна наречени депутати. НДСВ използва акцийте на НСБОП срещу торентите за да трупа гласове. И се "борят". Всички се борят. Големи борци са. Те ако се бореха на половина да изпълнят половината от обещанията си сега няма да виждаме толкоз клошари на улицата и толко семейства на ръба на оцеляването. За какво да гласувам. Който и да отиде там все едно е. Ще взима 13 000 евро месечна заплата. Ще му осигурят жилище което ще се плаща с държавни пари. Ще му осигурят кола. Всичко. И за какво ще се бори ? За цената на тока ? Да е Европейска ? Да ще се борят. Дори се пребориха. Ама доходите ни да станат европейски няма кой да се бори. Ай сиктир. Ще ми се ако може нито един човек да не отиде. Да е прецент. Да не изпратят никой.

Коментар

нямя да гласувам за тия .... да му се невиди няма толкова обидна дума която да не е в разрез с правилата Убитаци може би Нека да ни видят Европата ,нааканите гащи и гои тумбаци ! Все още смятам ,че сме далеч от Европа ,а ЕС да му мислят ,това е друга тема !
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Добре де,не мога да разбера,вижда ли се това което пиша или не.Какво ще постигнете с това като не гласувате.Ако всички не гласуват тогава има смисъл,но това няма да се случи,твърдите електорати ще си гласуват винаги.Вашите не дадени гласове нищо няма да променят.Така вие просто не изказвате никакво мнение.Аз го казах малко по-нагоре,но явно или никой не го е прочел или не прави впечатление.Отидете и кажете вашето "не съм съгласен" като пуснете празен плик,така поне вашият глас ще е недействителен,така поне ще сте изразили вашето мнение.Това няма да гласувам е мълчаливо съгласие с положението което е в момента и с това което ще бъде.Не мога да разбера,нима не ви пука че по този начин бъдещето на тези които са тук и ще останат тук в тази държава,се определя от политиката на хора избрани с гласовете на цигани,а другата част са с гласовете на пенсионери,страдащи от носталгия по миналото.Но горките старчета не могат да проумеят,че времето за което мечтаят няма да се върне,най-малко защото на техните избраници много им харесва властта,осигуряваща им огромни приходи,в тази мутренска държава.

Коментар

А ти разбра ли че тия не заслужават дори да си помисляме за тях. Ега пък се не разходим да пуснем празен плик. Само където ще се разходя. Кел Файда. Който и да спечели местата ще се "Облажи" и ще го бОли "хаспела" за нас. На вас не ви ли дойде до акъла, че нищо няма да зависи от тях. Те ще са пионки. Пешки. Нищо и никакви плашила. На фона на 788 европейски депутати нашите ще са капка в морето. Само ще изпратите там някой който да взима по 13 000 евро на месец.

Коментар

Working...
                                X