Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще гласувате ли в неделя? ;)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще гласувате ли в неделя? ;)

Аз специално не! Нищо не ме е огряло откакто "влезнахме в Европа"!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Как бе.. Цените вече са двойни! Ще ги минем скоро европейците...
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

В България нещата са така поставени, че който не гласува помага на твърдия електорат на една етническа партия, ръководена от една държава с амбиции на бивша империя, да натрупа голям процент!!!Който не гласува - дава гласа си за ДПС !!!Който иска България да бъде представлявана в Европа от небългари (за съжаление не в етническия смисъл, а според това интересите на коя държава защитават), може да не си прави труда да гласува!!!ПП- не става въпрос "да изберем най-достойните", а да не изберем най-недостойните!!!
      Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Абсолютно подкрепям! Всички пред урните, че да намалее процентът на ДПС, нали виждате, че доближават ГЕРБ по последните проучвания...
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Колеги гласувайте и не показвайте бездушие.В тая България трябва да се научим, че с гласуването ти мислиш за себе си и за семейството си. С негласуването си хората дават път на простотията и анархията.Гласувайте без значение за кого - това си е ваш избор.П.С. Този, който не гласува няма право да се оплаква от живота в България.

Коментар

аз май няма да мога да гласувам но призовавам всички гласуваите само и само някои партии (като "атака" например) да не спечелят повече проценти...
            Fiat Uno 70SX

Коментар

В България нещата са така поставени, че който не гласува помага на твърдия електорат на една етническа партия, ръководена от една държава с амбиции на бивша империя, да натрупа голям процент!!! Който не гласува - дава гласа си за ДПС !!! Който иска България да бъде представлявана в Европа от небългари (за съжаление не в етническия смисъл, а според това интересите на коя държава защитават), може да не си прави труда да гласува!!! ПП- не става въпрос "да изберем най-достойните", а да не изберем най-недостойните!!!
              няма да гласувам - всичките са маскари - прав е бил Алеко....
              Колеги гласувайте и не показвайте бездушие. В тая България трябва да се научим, че с гласуването ти мислиш за себе си и за семейството си. С негласуването си хората дават път на простотията и анархията. Гласувайте без значение за кого - това си е ваш избор. П.С. Този, който не гласува няма право да се оплаква от живота в България.
              не показвам бездушие!!! досега от 1991 ВИНАГИ съм гласувал, т.е. с гласуването си съм мислил за себе си и за семейството си... и кво??????????? разни тарикати използват вота ми за своя лична изгода и за проспериране на своя личен бизнес!!!!знаете ли, че на базата на вота за определена партия се определя и размера на ДЪРЖАВНАТА й субсидия??? значи пак от моя джоб!!! и какви пари ще взимат тъй наречените евродупетати знаете ли???? от чий джоб пак???айде стига, че ми идват едни нецензурни все.....
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Този път не. Досега съм гласувал на всички избори, но този път ще пропусна. Просто не виждам никакъв смисъл - сегашното управление не ми харесва, а алтернатива няма - нито клоуните от "Атака", нито яхващите недоволства всякакви от "ГЕРБ", а за сините партии не си и струва да се говори. Така че аз пасувам на тези избори.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                  Този път не. Досега съм гласувал на всички избори, но този път ще пропусна. Просто не виждам никакъв смисъл - сегашното управление не ми харесва, а алтернатива няма - нито клоуните от "Атака", нито яхващите недоволства всякакви от "ГЕРБ", а за сините партии не си и струва да се говори. Така че аз пасувам на тези избори.
                  И аз досега на всички избори съм гласувал! На тези... мисля, че въобще самите избори са някаква пародия! Не виждам със своят "пас" сега, как бих помогнал на ДПС!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

за мен гербаджиите са най-долната пасмина!!! това са хора на интереса - обикалят всички партии които са на върха на вълната и търсят само келепиреца - бай Ганьовщина в действие....
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Vladim написа:
                      че въобще самите избори са някаква пародия! Не виждам със своят "пас" сега, как бих помогнал на ДПС!
                      A точно тези избори са едни от най-важните за нас!ДПС имат твърд електорат! И затова като не се гласува те събират много проценти!Отиде да гласувате бе хора, даже и за един единствен кандидат! Нали може да се изразяват предпочитания. И даже той да е назад в листата на избраната партия, ако има повече предпочитания за него той отива напред!
                      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

И в нашта анкета се очертава макс. 40% избирателна активност, то и какво друго да се очаква!!
                        BRAVA 1,4 12V
                        Nissan Navara

Коментар

Сутринта гледах Здравей България по НТВ. Обади се един човек който каза, че иска да гласува за отделни личности а не за цяла партия. В последствие стана ясно, че може да се гласува само за един човек от бюлетина, като се отбележи кой е той.
                          Fiat Bravo 1.8 GT

Коментар

Ще гласувам. Обаче се гласува за партии, а не за личности... е, верно може да се отбележи на бюлетината предпочитан кандидат, но той ще дръпне напред само ако има повече гласове от първия в листата, а това ми се струва абсолютно невъзможно.PS. По-тъпа кампания за избори не бях виждал досега, даже нямам представа кои хора са в листите... само на Атака ги знам, затова няма да гласувам за тях
                            Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
                            Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Working...
                            X