Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще гласувате ли в неделя? ;)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като не отидеш няма ли да го изпратиш пак,пак ще си отиде и наистина му дреме на "хаспела",че не си гласувал.Освен това не говоря само конкретно за тези избори,а за всички,есента пак ще има.Това че няма да гласувате никого няма да изненада,те си го очакват това,активността да е малка и хич не им дреме,това дори ги радва най-големите "играчи".п.п.Това че не заслужават дори да се споменават,съм го разбрал много отдавна.

Коментар

Направих си труда да им намеря мутрите Ето ги хубостниците http://www.europe.bg/htmls/parliament.phpПП- А гадният подход на ДПС да се легитимира като нормална, а не етническа партия, е успял да събере 10-ина еничари
      Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

гласуване

те тея в европарламента нямат ли изискване всички който са там та говорят на езици от общноста -демек да не се говори на турски една позната работ в Фонд Земеделие и казва че вече 60-70 % говорят турски много от началниците им също .а знам че доста пари се наливат и отвън иначе нащите не дават пари водят ги по учените да завършат в Турция и Сирия и им слагат забрадки на момичетата те иначе по младите не са много вярващи и си ядат свинско но старите ги държат още с традици те като имат малко пари са не спасяеми доста са задружни иначе нали съм си от Велинград се там не са турци но те ги приобщават и ги лъжат нещо
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Не мога да разбера някои от вас , като казвате , че няма да гласувате ?! И на кого ще накривите ?! На дедовия им , както каза колегата по-рано - те това чакат . Аз така разсъждавам - не гласуваш -> нямаш право да се обаждаш срещу този който управлява , който е опозиция и т.н защото не си изразил никакво мнение когато си имал възможност ! За да не стане в Неделя вечерта всички да почнат да пишат как ДПС взели толкова проценти ( места ) . Нямам нищо против турците , но не смятам че заслужават да вземат примерно 4-5 места , просто те не са такъв процент в България . За АТАКА просто не ми се говори , тия са . Честно казано и аз не съм решил още за кого , но ще гласувам ! Peace
          ex : Bravo 1.6 16v 103hp
          now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

Smells like hack in the morning!Ето, че се появи допълнително инфо за някой маскари Edit: А може би аз съм в грешка, защото това не е правителствен сайт а гражданска инциатива. Евалата!
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Корега Executor, последният път като пуснах подобна информация - хакнаха форума. Сега чакам с интерес дали случката ще се повтори до няколко дни.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ако има проблем ми изтрии поста.. няма да се разсърдя! Братя по кола сме все пак с тебе.
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executor написа:
                  Ако има проблем ми изтрии поста.. няма да се разсърдя!
                  Да го д......т копелетата ченгеджийски! Нищо няма да трия. Предишният път бях извадил ДПС ченгетата от ДС с пълната информация за тях от АПИС. За жалост изчезна с хакването. За за изпробвам сигурността на форума - може пак да го направя.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Вчера тамън две партии идваха да ме агитират в офиса. Едните бяха някви комунисти, а другите ДСБ. Та човека от ДСБ ми даваше и 20 лв., ако ида да си пусна гласа за тях.

Коментар

Стига бе до там ли стигнаха... мамка им пак ще позлатят циганьорите да гласуват за тях... и най ме е яд че това са гепени от нас пари, излишъци от държавния бюджет, изкрадени чрез топлофикации и булгартабак...http://www.monitor.bg/bulgaria/artic...s/id_507721472
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Те понеже на Ваньо Костов хората един пайтон останаха, затуй вече и пари раздават, че дано хванат някое канарче...
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

zgabrovski написа:
                          Стига бе до там ли стигнаха... мамка им пак ще позлатят циганьорите да гласуват за тях... и най ме е яд че това са гепени от нас пари, излишъци от държавния бюджет, изкрадени чрез топлофикации и булгартабак...http://www.monitor.bg/bulgaria/artic...s/id_507721472
                          Дори искаше да му събирам сигурни хора, че и на тях да даде по 20 лв. Абе много е жалка системата вече ...Аз лично няма да ходя да гласувам, защото съм разочарован от тия хора. Преди 2 седмици ходих с жената във външно министерство, щото участва в дебат свързан с евродепутатите. Та, който спечелеше дебата, отиваше на визита в Брюксел с външната министърка Грънчарова и евентуално получаваше работа във външно министерство. Имаше няколко министри, сред които и Грънчарова. Ами тази, дето трябваше да спечели се знаеше предварително. Не, че казвам нещо ново, но като го видиш наяве ти става кофти. Тая картинка как си намигат министри, докато течеше дебата, трябваше да я заснема и много съжалявам, че не го направих. Да си гледат работата всички, хич не искам и да ги знам, хич не искам и да ги чувам. Маскари са всичките ...

Коментар

wwweb написа:
                            Вчера тамън две партии идваха да ме агитират в офиса. Едните бяха някви комунисти, а другите ДСБ. Та човека от ДСБ ми даваше и 20 лв., ако ида да си пусна гласа за тях.
                            Трееше му кажеш "дай 200лв братчет и ше гласувам за вас".... Ей, до там ли стигнаха нещастниците?! Естествено, че няма да гласувам!!!
                            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                              wwweb написа:
                              Трееше му кажеш "дай 200лв братчет и ше гласувам за вас".... Ей, до там ли стигнаха нещастниците?! Естествено, че няма да гласувам!!!
                              Е после от партията (пардон мафията) ще го утрепаха, че вместо 10 гласа за 200 лв. е купил само 1 за 200 лв. ...

Коментар

wwweb написа:
                                Защо не ги взе ?! Щеше да си направиш една добра вечеря , пък ти после дали ще гласуваш и за кого . Винаги съм се чудил на това купуване на гласове . Как може да си сигурен , че след като си дал 20лв човека ще гласува за твоята партия ??!
                                ex : Bravo 1.6 16v 103hp
                                now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

Working...
                                X