Аз специално не! Нищо не ме е огряло откакто "влезнахме в Европа"!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще гласувате ли в неделя? ;)
Collapse
X
-
В България нещата са така поставени, че който не гласува помага на твърдия електорат на една етническа партия, ръководена от една държава с амбиции на бивша империя, да натрупа голям процент!!!Който не гласува - дава гласа си за ДПС !!!Който иска България да бъде представлявана в Европа от небългари (за съжаление не в етническия смисъл, а според това интересите на коя държава защитават), може да не си прави труда да гласува!!!ПП- не става въпрос "да изберем най-достойните", а да не изберем най-недостойните!!!
Коментар
-
Колеги гласувайте и не показвайте бездушие.В тая България трябва да се научим, че с гласуването ти мислиш за себе си и за семейството си. С негласуването си хората дават път на простотията и анархията.Гласувайте без значение за кого - това си е ваш избор.П.С. Този, който не гласува няма право да се оплаква от живота в България.
Коментар
-
В България нещата са така поставени, че който не гласува помага на твърдия електорат на една етническа партия, ръководена от една държава с амбиции на бивша империя, да натрупа голям процент!!! Който не гласува - дава гласа си за ДПС !!! Който иска България да бъде представлявана в Европа от небългари (за съжаление не в етническия смисъл, а според това интересите на коя държава защитават), може да не си прави труда да гласува!!! ПП- не става въпрос "да изберем най-достойните", а да не изберем най-недостойните!!!Колеги гласувайте и не показвайте бездушие. В тая България трябва да се научим, че с гласуването ти мислиш за себе си и за семейството си. С негласуването си хората дават път на простотията и анархията. Гласувайте без значение за кого - това си е ваш избор. П.С. Този, който не гласува няма право да се оплаква от живота в България.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Този път не. Досега съм гласувал на всички избори, но този път ще пропусна. Просто не виждам никакъв смисъл - сегашното управление не ми харесва, а алтернатива няма - нито клоуните от "Атака", нито яхващите недоволства всякакви от "ГЕРБ", а за сините партии не си и струва да се говори. Така че аз пасувам на тези избори.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Този път не. Досега съм гласувал на всички избори, но този път ще пропусна. Просто не виждам никакъв смисъл - сегашното управление не ми харесва, а алтернатива няма - нито клоуните от "Атака", нито яхващите недоволства всякакви от "ГЕРБ", а за сините партии не си и струва да се говори. Така че аз пасувам на тези избори.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
за мен гербаджиите са най-долната пасмина!!! това са хора на интереса - обикалят всички партии които са на върха на вълната и търсят само келепиреца - бай Ганьовщина в действие....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Vladim написа:че въобще самите избори са някаква пародия! Не виждам със своят "пас" сега, как бих помогнал на ДПС!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Ще гласувам. Обаче се гласува за партии, а не за личности... е, верно може да се отбележи на бюлетината предпочитан кандидат, но той ще дръпне напред само ако има повече гласове от първия в листата, а това ми се струва абсолютно невъзможно.PS. По-тъпа кампания за избори не бях виждал досега, даже нямам представа кои хора са в листите... само на Атака ги знам, затова няма да гласувам за тяхНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар