Колеги и колежки помагайте,че загазих Трябва да купя подарък за мойта мацка че в сряда има бал ,а незнам какъв....Последно се спрях на хубав часовник или на някаква гривна.В Мола харесах една на Swarovski, но там има малък изборДайте предловение къде има по-голям техен магазин или за нещо друго.-,.....няма времеее
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подарък за бал???
Collapse
X
-
врели некипели.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Слав написа:Забрави за часовника търси нещо друго.И аз знам, че часовник не се подарява!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
... не е зле да кажеш и какви пари си решил да отделиш за целта... Поне приблизително де! Но като цяло момичетата си падат по бижутата... Така, че ако мацката ти носи например сребро - отиваш в някой магазин на Ел Градо например и й купуваш за 60-70лв един хубав комплект обици, синджирче с висулка и пръстен... и задължително да ти го сложат в една тяхна фирмена кесийка... колкото и да е банално - като е опаковано в подобно нещо "дърпаш нагоре поне с 50-60 коня". Ако носи злато... едно хубаво пръстенче от бяло злато с камъче например... Друго нещо на което много са ми се радвали - това е чаша със сублимационен печат... само че т’ва не става за 1-2 дена... Успех.п.п.А за часовници и ножове наистина има суеверия... първото е "на раздяла", а второто е "на скарване"...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
(Не)Подаряването на часовник се свързва с китайското разбиране, че ако ти подарят часовник, това означавало, че ти изтича времето. В американските филми подаряват часовници при пенсиониране (особено на полицаи ). На мен ми подариха часовник като напусках предишната си работа като на ме подаръкът си ми хареса. Всеки има право да вярва в каквато степен иска.А жълти рози подарявате ли???Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
sandeto е доста прав, в Ел Градо се стараят хората, подаръка става наистина стилен...което бай дъ уеий ми напомня, че аз още не съм имислил какво да подаря на сестра ми чи тя хабитуренкаУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
mixifixi написа:Благодаря колеги.Проблема е решенКупих едно колие от Сваровски и съм мн горд със себе сиА тя пощуря направо....Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар