Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подарък за бал???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подарък за бал???

Колеги и колежки помагайте,че загазих Трябва да купя подарък за мойта мацка че в сряда има бал ,а незнам какъв....Последно се спрях на хубав часовник или на някаква гривна.В Мола харесах една на Swarovski, но там има малък изборДайте предловение къде има по-голям техен магазин или за нещо друго.-,.....няма времеее
    Bravo 1.6 16V

В ЦУМ на втория етаж е най-големият магазин на Сваровски в България. Други магазини има на Витошка, както и на Алабин срещу Макдоналдс.
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

Коментар

Колега, аз само да кажа че има някакви суеверия, че часовник не се подарява.....Можеш да погледнеш и в магазините на Оксет Успех :D
      Punto 1.2/75

Коментар

Забрави за часовника търси нещо друго.И аз знам, че часовник не се подарява!
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

врели некипели.
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Е какво му е на часовника...аз не вярвам на такива суеверия, затова на моето момиче му купих часовник и го оставих да го гравират с дата-та и с едно специално послание!
            Lancia Lybra 2,4JTD '03
            Фиат Браво 1.9TD75 '97
            Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
            Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Колега откъде купи часовника, и къде, за колко време и пари го гравираха
              Bravo 1.6 16V

Коментар

Еми часовника го купих от СТЗ.... не е оригинален(45лв.), но модела ми хареса и затова го взех! Гравираха ми го за 15 мин., и ми струваше по 30ст. на буква..
                Lancia Lybra 2,4JTD '03
                Фиат Браво 1.9TD75 '97
                Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Слав написа:
                  Стига бе.На мен са ми подарявали часовници и аз съм подарявалДа знаеш колега mixifixi , че много ще се зарадва на хубав часовник(пък и да не е толкова хубав нали е от сърце). На мойта като и подарих направо пощуря
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

... не е зле да кажеш и какви пари си решил да отделиш за целта... Поне приблизително де! Но като цяло момичетата си падат по бижутата... Така, че ако мацката ти носи например сребро - отиваш в някой магазин на Ел Градо например и й купуваш за 60-70лв един хубав комплект обици, синджирче с висулка и пръстен... и задължително да ти го сложат в една тяхна фирмена кесийка... колкото и да е банално - като е опаковано в подобно нещо "дърпаш нагоре поне с 50-60 коня". Ако носи злато... едно хубаво пръстенче от бяло злато с камъче например... Друго нещо на което много са ми се радвали - това е чаша със сублимационен печат... само че т’ва не става за 1-2 дена... Успех.п.п.А за часовници и ножове наистина има суеверия... първото е "на раздяла", а второто е "на скарване"...
                    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                    --- в сърцето завинаги... ---
                    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Слав написа:
                      Хм, на мене ми подариха таман два навремето
                      N.Y. State of Mind

Коментар

(Не)Подаряването на часовник се свързва с китайското разбиране, че ако ти подарят часовник, това означавало, че ти изтича времето. В американските филми подаряват часовници при пенсиониране (особено на полицаи ). На мен ми подариха часовник като напусках предишната си работа като на ме подаръкът си ми хареса. Всеки има право да вярва в каквато степен иска.А жълти рози подарявате ли???
                        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

sandeto е доста прав, в Ел Градо се стараят хората, подаръка става наистина стилен...което бай дъ уеий ми напомня, че аз още не съм имислил какво да подаря на сестра ми чи тя хабитуренка
                          Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Благодаря колеги.Проблема е решенКупих едно колие от Сваровски и съм мн горд със себе сиА тя пощуря направо....
                            Bravo 1.6 16V

Коментар

mixifixi написа:
                              Благодаря колеги.Проблема е решенКупих едно колие от Сваровски и съм мн горд със себе сиА тя пощуря направо....
                              Бравус на тебе :D
                              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                              X