Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До какво води високата и несъобразена скорост...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PUNTO_S55 написа:
    pugsy написа:
    Vladim написа:
    pugsy написа:
    да на летището преди пловдив,даже там съм тествал до 230 бях с един приятел,и на цялата отсечка по време на развиването на скоростта имаше около 6-7 коли и то се движеха от дясно,а не в лявата лента с 90-100
    Там нямаше ли ограничение от 80-90 някъде?
    да нещо такова бешено на много места на хубавите пътища има смешни ограничения,на голям хубав път (по хубав от бул.българия в софия (ограничение 70)) и ограничението е с 10-20км повече,та това е повече от смешно
    Жалко че не са те засекли куките там дето дебнат понякога...Ако не знаеш на всички пътища които не са магистарли ограничението е 90...А това там НЕ е магистрала...Хубавото е,че засега се смееш....
    смея се ???не съм малумен да се смея за такива неща май не можеш да разбереш какво съм написалимаш ли представа по аутобаните каква е минималната скорост,не казвам ,че и тук е като там,даже обратното тук по голямата част от пътищата са отвратителни но има наистина хубави отсечки за хубави скоростида не е магистрала а летище

Коментар

Това беше много грозен клип...Не бих го гледал повторно и никога не бих го пратил на някого!И какво цели той? Това ли би променило стила на каране на някого?Предполагам че за някой и друг ден би имал нужния ефект. А след това?Или идеята да гледаме подобни подобни неща по схема, като антибиотик?Или по билборди на магистралата?Егаси мазохистичната идея...Честно казано предпочитам риска да деля пътя с потенциални камикадзе-та,отколкото да ми се налага да гледами аз подобни тежки клипове или плакати!Айде няма нужда!Пфуй!
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

@EsperАз лично предпочитам 1000 пъти да гледам на екрана гадни неща, от колкото да го видя наживо през предното стъкло на колата.п.с Ще си позвоял да цитирам едно мнение на бат Вас от Алфа форума "Предупреждавам Ви - кадрите са отвратителни - ДА НЕ СЕ ОТВАРЯ от хора със слаба психика - това е катастраофа от Германия (така, че и там воюват) Пак Ви казвам - ОТВРАТИТЕЛНИ снимки са 18+++++++++++ http://www.700mb.ru/28/04/2007/shokirujuschee/ocherednojj_dorozhnyjj_krash_v_germanii_foto.html" Ей такива снимки трябва да се слагат по билбордовете, че да им дойде на самоубииците малко акъл в главата.Ама няма как (малки деца, бременни жени и така. )
        Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

много са получителни само да има кои да ги гледа
          Mercedes E200 coupe

Коментар

pr_00f написа:
            @EsperАз лично предпочитам 1000 пъти да гледам на екрана гадни неща, от колкото да го видя наживо през предното стъкло на колата.п.с Ще си позвоял да цитирам едно мнение на бат Вас от Алфа форума "Предупреждавам Ви - кадрите са отвратителни - ДА НЕ СЕ ОТВАРЯ от хора със слаба психика - това е катастраофа от Германия (така, че и там воюват) Пак Ви казвам - ОТВРАТИТЕЛНИ снимки са 18+++++++++++ http://www.700mb.ru/28/04/2007/shokirujuschee/ocherednojj_dorozhnyjj_krash_v_germanii_foto.html" Ей такива снимки трябва да се слагат по билбордовете, че да им дойде на самоубииците малко акъл в главата.Ама няма как (малки деца, бременни жени и така. )
            Виж, това е все едно ако детето ти си гризе ноктите, да му мажеш пристите с л...а!Пак казвам, натрапването на подобни снимки не предизвиква траен възпитателен дефект!Ако някой има потребност да гледа такива неща - интернет е насреща, има и кадавер дот орг, има снъф...Малко тъпо ми се вижда някой да ми размахва назидаделно пръст с подобни материали...Освен това клипа е доста по-разтърсващ!Тези снимки са си чиста патология.Има учебници за тази работа.

Коментар

@Esper като в поговорката ,ако цял живот си мислиш и те е страх ,че ще се удавиш ,вероятността да умреш от удавяне е много голяма иначе по темата ,има и доста клипчета в които някой невинен си пресича не пешходна пътека и го сгазват или друг ,който си кара бавно и мине тир през него !!Съдбата е нещо велико ама ...
              фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                @Esper като в поговорката ,ако цял живот си мислиш и те е страх ,че ще се удавиш ,вероятността да умреш от удавяне е много голяма иначе по темата ,има и доста клипчета в които някой невинен си пресича не пешходна пътека и го сгазват или друг ,който си кара бавно и мине тир през него !!Съдбата е нещо велико ама ...
                E, това е другата страна на въпроса, или казано по друг начин:Ако ти е писано да се удавиш, със сигурност няма да се обесиш.Не че подкрепям безусловно тази житейска философия, но има базова истина в нея Изобщо по тази логика трябва да гледаме по предписание и кадри от военни действия.Или детайлни от битови и трудови злополуки, така че да не се повтарят.Хайде да не е това начина да се възпитаваме в дисциплина и отговорности...

Коментар

Абсолютно стига с тоя негативизъм ,не точно да сложиме розовите очила ,ама ако мислиме по-позитивно за нещата и настройката ни е такава ,светът и животът къде, къде ще са по-различни !
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

pugsy написа:
                    смея се ???не съм малумен да се смея за такива неща май не можеш да разбереш какво съм написалимаш ли представа по аутобаните каква е минималната скорост,не казвам ,че и тук е като там,даже обратното тук по голямата част от пътищата са отвратителни но има наистина хубави отсечки за хубави скоростида не е магистрала а летище
                    "Летище" с двупосочно движение? Представи си, ако някоя леля с ново BMW мислеща се за безсмъртна караща с 200, но решила да си "цъка" песните на плеъра и държаща волана все едно държи ветрило, спука гума! Представи си на това "летище" да литне към теб таз леля! И ти, като караш със 200... ще се заварите хубаво. В крайна сметка службите, които слагат ограниченията по пътищата според мен си разбират от работата. И на места може да ни се струват прекалено занижени, но с 10-20км. както самият ти каза, но при 80км. +20 прави 100, а не 200, или 230! Не се обиждай, но за мен и ти си в групата на неразумните водачи, които не бих искал да срещна на пътя. Това разбира се няма нищо общо с масата, може да се окаже, че намираме обща приказка за по чашка
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                    X