Взех този линк от друг форум.Надявам се всеки да размисли, да си даде сметка и да си вземе поука от това видео. Приятно гледане.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До какво води високата и несъобразена скорост...
Collapse
X
-
Vladim написа:Такъв тип филми, както и кадри от катастрофи на кръстовищата с камери в София, трябва да се показват на всички кандидат шофьори, а също така и на заловените в нарушение! Иначе никакви кампании нямат ефект!M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
pugsy написа:гадно клипчестава вече брутално с тези клипове във форумаако един шофьор няма акъл то нито клипове нито кампании ще помогнат с нещоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Доста тежък е клипа, ама в края 3тата кола беше заменена с невръстно преминаващо кученце.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
msotiroff написа:pugsy написа:...ако един шофьор няма акъл то нито клипове нито кампании ще помогнат с нещо
Коментар
-
pugsy написа:да на летището преди пловдив,даже там съм тествал до 230 бях с един приятел,и на цялата отсечка по време на развиването на скоростта имаше около 6-7 коли и то се движеха от дясно,а не в лявата лента с 90-100Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:pugsy написа:да на летището преди пловдив,даже там съм тествал до 230 бях с един приятел,и на цялата отсечка по време на развиването на скоростта имаше около 6-7 коли и то се движеха от дясно,а не в лявата лента с 90-100
Коментар
-
Кривото в цялата работа е че абсолютно невинни хора биват наранявани или губят живота си (също както в клипчето) - било то на спирки, пресичайки на светофар или пешеходна пътека, просто на тротоара...Иначе който е зад волана си носи отговорността за собствените действия, а и приема донякъде риска че може нещо да стане не по негова вина, но страничните хора....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
pugsy написа:Vladim написа:pugsy написа:да на летището преди пловдив,даже там съм тествал до 230 бях с един приятел,и на цялата отсечка по време на развиването на скоростта имаше около 6-7 коли и то се движеха от дясно,а не в лявата лента с 90-100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар