Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До какво води високата и несъобразена скорост...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

До какво води високата и несъобразена скорост...

Взех този линк от друг форум.Надявам се всеки да размисли, да си даде сметка и да си вземе поука от това видео. Приятно гледане.
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Такъв тип филми, както и кадри от катастрофи на кръстовищата с камери в София, трябва да се показват на всички кандидат шофьори, а също така и на заловените в нарушение! Иначе никакви кампании нямат ефект!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      Такъв тип филми, както и кадри от катастрофи на кръстовищата с камери в София, трябва да се показват на всички кандидат шофьори, а също така и на заловените в нарушение! Иначе никакви кампании нямат ефект!
      Така е. А аз правя каквото мога. Дори само един кандидат или начинаещ шофьор от форума да изгледа видеото, пак е нещо...
      M-Benz E 250 TD 150hp
      M-Benz 200d 75 hp

Коментар

Леле направо се разтреперах...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

гадно клипчестава вече брутално с тези клипове във форумаако един шофьор няма акъл то нито клипове нито кампании ще помогнат с нещо

Коментар

pugsy написа:
            гадно клипчестава вече брутално с тези клипове във форумаако един шофьор няма акъл то нито клипове нито кампании ще помогнат с нещо
            И ти си прав, но подобна "атака" с клипове и билбордове с размазани коли е имало наскоро в Москва. Резултатът е бил впечатляващ! Всеки се мисли за недосегаем, докато не пострада и се озъзнае.

Коментар

Доста тежък е клипа, ама в края 3тата кола беше заменена с невръстно преминаващо кученце.
              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

pugsy написа:
                ...ако един шофьор няма акъл то нито клипове нито кампании ще помогнат с нещо
                А ти на самолетна писта ли вдигна тези 200км./ч от скоростомера в подписа... ?!
                M-Benz E 250 TD 150hp
                M-Benz 200d 75 hp

Коментар

msotiroff написа:
                  pugsy написа:
                  ...ако един шофьор няма акъл то нито клипове нито кампании ще помогнат с нещо
                  А ти на самолетна писта ли вдигна тези 200км./ч от скоростомера в подписа... ?!
                  да на летището преди пловдив,даже там съм тествал до 230 бях с един приятел,и на цялата отсечка по време на развиването на скоростта имаше около 6-7 коли и то се движеха от дясно,а не в лявата лента с 90-100

Коментар

pugsy написа:
                    да на летището преди пловдив,даже там съм тествал до 230 бях с един приятел,и на цялата отсечка по време на развиването на скоростта имаше около 6-7 коли и то се движеха от дясно,а не в лявата лента с 90-100
                    Там нямаше ли ограничение от 80-90 някъде?

Коментар

Не знам за вас, но направо настръхнах и наистина никой не се замисля, че в един момент машината, която управлява може да стане неуправляема и да се сбогува със живота си. Жалко, толкова млади хора загиват по пътищата, но не им идва ъкъла
                      Следвай мечтите си))

Коментар

Vladim написа:
                        pugsy написа:
                        да нещо такова бешено на много места на хубавите пътища има смешни ограничения,на голям хубав път (по хубав от бул.българия в софия (ограничение 70)) и ограничението е с 10-20км повече,та това е повече от смешно

Коментар

още съм настръхнал, толкова гадно клипче..... но наистина те кара да се замислиш............
                          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                          e30 forever!

Коментар

Кривото в цялата работа е че абсолютно невинни хора биват наранявани или губят живота си (също както в клипчето) - било то на спирки, пресичайки на светофар или пешеходна пътека, просто на тротоара...Иначе който е зад волана си носи отговорността за собствените действия, а и приема донякъде риска че може нещо да стане не по негова вина, но страничните хора....
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

pugsy написа:
                              Vladim написа:
                              pugsy написа:
                              да нещо такова бешено на много места на хубавите пътища има смешни ограничения,на голям хубав път (по хубав от бул.българия в софия (ограничение 70)) и ограничението е с 10-20км повече,та това е повече от смешно
                              Жалко че не са те засекли куките там дето дебнат понякога...Ако не знаеш на всички пътища които не са магистарли ограничението е 90...А това там НЕ е магистрала...Хубавото е,че засега се смееш....

Коментар

Working...
                              X