оффф... не знам... примерно пред нашия блок много от зулумите по колите ги правят децата. Е кажете ми как да постъпиш?! Дете е... нит’ да го набийш, нит да го стреляш... И тези няколко пъти които съм виждал да стват тези работи - ами от скука повечето... седи, чуди се к’во да прави... скучае... и накрая го гледам, намерило някакъв химикал, протекъл... и висне над една кола и духа мастилото в/у капака... Е скарах му се през балкона, дори слязох да забърша със салфетки и спирт мастилото докато не е засъхнало (не беше дори и моя колата). Друг път гледам ги пак... диванетата... чудят се каква беля да измислят... намериха някакви тебешири ли бяха и започнаха да "рисуват" с тях по колите... е да ама то не само се "рисува" ами и дере... Ни го знаеш чие е т’ва дете, нито нищо... А пък за ритането на топки не ми се отаря дума... има 2 училища в радиус от 500м... с дворове за ритане... ама не, ритат на улицата до колите... къртят огледала, хлътват ламарини... и вече не знам... как ги възпитават тез хора децата си...
Безделието ражда пороци... Вместо да учат и да спортуват, те вандалстват... Винаги съм ненавиждал вандализма - крал съм, бил съм, мамил съм, крали са ме, били са ме... ама никога не съм вандалствал, даже на кило и канче ракия да съм бил...
Grisha написа:
Най ми е кеф да го добарам с козия крак Twisted Evil Кълцане докат не му овисне крачето на кожа Wink
Така е, нема смисъл от огнестрелни оръжия, после да го лежиш за свестен. Шибни го с палката в коляното, ха после и в другото и ше се научи да не пипа...
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
оффф... не знам... примерно пред нашия блок много от зулумите по колите ги правят децата. Е кажете ми как да постъпиш?! Дете е... нит’ да го набийш, нит да го стреляш... И тези няколко пъти които съм виждал да стват тези работи - ами от скука повечето... седи, чуди се к’во да прави... скучае... и накрая го гледам, намерило някакъв химикал, протекъл... и висне над една кола и духа мастилото в/у капака... Е скарах му се през балкона, дори слязох да забърша със салфетки и спирт мастилото докато не е засъхнало (не беше дори и моя колата). Друг път гледам ги пак... диванетата... чудят се каква беля да измислят... намериха някакви тебешири ли бяха и започнаха да "рисуват" с тях по колите... е да ама то не само се "рисува" ами и дере... Ни го знаеш чие е т’ва дете, нито нищо... А пък за ритането на топки не ми се отаря дума... има 2 училища в радиус от 500м... с дворове за ритане... ама не, ритат на улицата до колите... къртят огледала, хлътват ламарини... и вече не знам... как ги възпитават тез хора децата си...
Безделието ражда пороци... Вместо да учат и да спортуват, те вандалстват... Винаги съм ненавиждал вандализма - крал съм, бил съм, мамил съм, крали са ме, били са ме... ама никога не съм вандалствал, даже на кило и канче ракия да съм бил...
Grisha написа:
Най ми е кеф да го добарам с козия крак Twisted Evil Кълцане докат не му овисне крачето на кожа Wink
Така е, нема смисъл от огнестрелни оръжия, после да го лежиш за свестен. Шибни го с палката в коляното, а после и в другото и ше се научи да не пипа...
Ще се научи само ако му оставиш нещо за цял живот А от друга страна като се замислиш (ако не е мангал) не го прави от хубаво
аз да пробвам дали боли ,целнах брат ми на вилата и то точно от 80 метра в бедрото ,стана му страшна синка ,добре ,че по бързо му минава нервата от мене
Virtual Tuning BG - Единствения Български Форум посветен изцяло и единствено на Виртуалния Тунинг.
Уроци, помощ, картинки, битки, и много други!
решението е много просто... трябва малко воля и да си организирате патрули в кварталите.. едната вечер аз, другата съседа и т.н. разбира се не нужно цяла нощ да се обикаля. достатъчно е да се локализират лица и да се сигнализира на съседите. една приятелка ми е разправяла за украйна.. та там хора не крадат на дребно, не хвърлят боклуци по улиците, поддържат си общ. места.. всичко опира до воля и самоозъзнаване.п.п. не си мислете, че в квартала сме се организирали или нещо такова, просто идеята витае и след всяка вечер става все по актуална!
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Тази сутрин си слизам при колата и гледам, че съм останал без антена. Просто са си я развили.
Моята Фиатка нямаше антена и си купих преди Нова година такава - 10лв от Техномаркет.
kiro_of_the_day написа:
tomazo написа:
pugsy написа:
купил съм си въздушна пушка с оптика и ще дебна
с въздушната пушка е голям кеф ,миналата година 2 пъти уцелих един мангал дето гепи чистачки ,ама тогава бях с патерици нямаше как да го хвана ,но тая година не ми се е случвало добър лов да имам !иначе и аз си държа колите на паркинг и гараж ,правят ми отстъпка и поне ми е мирна главата ,за усилватели туби и т.н. ,иначе навсякъде гепят това е неизбежно .
Лелелелелееееееее.... Чета и не вярвам на ушите си!!! Ами на слука тогава! Отстреляйте по някой айдук и от мое име!
И аз чета и не вярвам на ушите си!!! Миналия месец един колега, както си вървял по улицата в Орландовци, покрай някаква детска градина, връщайки се от работа, "случайно" го бяха уцелили с въздушна пушка в дясната буза. Съчмата се беше придвижила до шийните прешлени - добре, че навреме я извадили във ВМА.И тук следват въпросите:- Ако го бяха уцелили с няколко сантиметра по-нагоре в окото ... - А ако на някой Ваш близък /жена, дете, родител/ се случи нещо такова ... Сигурен съм, че ще искате "стрелеца" да го линчувате... Следвайте правилото: Не правя това на другите, което не искам те да правят на мен и моите близки!П.С. В никакъв случай не съм моралист или пък да подкрепям действията на крадците /и аз съм в графата на пострадалите от техни действия/.
BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
Среден разход на газ
Чакайте бре хора ! Нали вече близо половин година сме ЕВРОПЕЙЦИ :D За какви кражби и зулуми говорите Не ми се вярва това да е истина
Не знам какво е нивото на престъпността в Ловеч, но мисля, че вандали и дребни крадци има навсякъде... А "тъмният балкански субект" не може да стане Европеец за половин година... Манталитета ни ще е европейски едва след 1-2 поколения. До тогава... дупе да ни е яко...
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Упражнява се един ден жената да кара, аз си треперя до нея (маскирано като тактуване и подсвикрване) и спираме да се сменим защото не сме стигнали до паркирането пък и влизането в нашата уличка е малко триково. Та, сменяме се 200 метра по-рано и се качвам аз и се чува ’прас’ отдясно, после смях на деца и бягане през храстите. Изкачам аз - какво да видя. Офспрингите се спрели да ме гледат нагло да видят ще ги погна ли, после отпрашиха. Оказа се че са уцелили колата с патлангач. Поражения слава богу няма, по-скоро останах потресен какви са им забавленията.
А, няма да се учудя ако е варненски жаргон...Това е тръбичка дървена с бутало от едната страна и отвор от другата. Отпред се слага барабонка - докато е зелена още, отзад буташ рязко буталото и барабонката се изстрелва напред.
За възпитанието на децата можеш да съдиш по това като отидеш в което и да е училище и ще видиш че вътре няма нищо здраво . Всичко е изпочупено изподраскано унищожено . Какво да очакваме от тях като излезат на улицата освен келешки действия. На времето като дойдох ученик тук в Ловеч през 1959г учихме в една зграда три училища . Всеки ученик си знаеше чина и мястото и още от първия ден ни предупредиха че ако има надраскано по чина или нещо счупено веднага ще извикат родителите ни да въстановят щетата . Тъй че нас още в началото ни учеха на ред а сега само като ги видиш как са облечени и държанието им на улицата веднага ще си направиш сметката че от това държава не става.
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
За възпитанието на децата можеш да съдиш по това като отидеш в което и да е училище и ще видиш че вътре няма нищо здраво . Всичко е изпочупено изподраскано унищожено . Какво да очакваме от тях като излезат на улицата освен келешки действия. На времето като дойдох ученик тук в Ловеч през 1959г учихме в една зграда три училища . Всеки ученик си знаеше чина и мястото и още от първия ден ни предупредиха че ако има надраскано по чина или нещо счупено веднага ще извикат родителите ни да въстановят щетата . Тъй че нас още в началото ни учеха на ред а сега само като ги видиш как са облечени и държанието им на улицата веднага ще си направиш сметката че от това държава не става.
Прав си. Нужно е възпитание и добра соц.среда.
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
а сега само като ги видиш как са облечени и държанието им на улицата веднага ще си направиш сметката че от това държава не става.
Ти да не мислиш, че само тук така се обличат и държат?Иначе това всеки да има собствено място е много правилно! Защото ще си го пазиш сам! А не всеки час в различна зала на различно място. За това децата не са виновни!
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Исках да кажа че тогава на един чин сядаха трима различни ученица а сега имат възможност и по един на чин да са . И тогава ходихме от кабинет на кабинет но имаше ред . Колкото до облеклото и на запад има колежи които от памтивека са си с колежанско облекло и по това си личат че са ученици. Всеки ден и сутрин на обед и вечер минавам през двора на елитната природоматематическа гимназиа през двора и съм се нагледал на какви ли не простотии и то от хора претендиращи че са от елита на Ловеч. Щом ги защитавате това си е ваше право но тогава нека не се плачи че няма лека кола не ограбена и одраскана че около блоковете където живеем е като на сметището в Суходол че навсякъде цари анархия.Не че съм защитник на комунистическото минало защото и там се извършваха големи щуротии но в едно им свалям шапка че имаше ред и дисциплина относно сигурноста на имуществото на гражданите и на противообществените прояви докато сега .....дете в майка проплака от зулуми.
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Коментар