Ужас. Тази сутрин си слизам при колата и гледам, че съм останал без антена. Просто са си я развили. Преди известно време пък ми свиха огледалата за мъртва зона и капачката на АГУ-то... Миналата седмица някой пиян недоклатеняк беше размазал парче пица върху предния капак... така беше засъхнала майонезата, че 30 мин. не можах да я изчистя. Преди това пък някой ми беше нарисувал сърчице на предния капак с ключ или нещо остро... добре, че не е много дълбоко... Каква е тая работа - не знам... душмани уж нямам, пък... Как сега да не изляза довечера и да не сваля всички антени на Браво/а в квартала, да ги строша на парчета и да ги оставя на предния им капак ?! Направо съм бесен... Ако си залепя новата антена с "капчица" или нещо подобно няма да има проблем, нали ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вандали и крадци бродят нощем... :evil:
Collapse
X
-
Именно затова всеки месец се бъркам за наем на гараж... понякога си задавам въпроса струва ли си този разход всеки месец... почвам да смятам при което сметките почват да сочат, че дори и да ми крадат веднъж месечно по нещо от колата, пак ще ми излиза по-евтино... но накрая си спомням - спокойствието и нервите са безценни... аз си КУПУВАМ спокойствие... да знам, че сутрин няма да осъмна я без фар, я с надрана кола или счупен прозорец... и затова колкото и да ми е стара колицата... си я слагам в гаража.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
И аз бих си взел гараж под наем, но живея в Студентски, а тук гаражи "йок", особено близо до блока ми. Не знам вече къде да я държа ?! На оживени места е рай за пияните вандали и неудобно за крадливите помияри, а на неоживени, тихи места - обратното......M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
по миналата ми кола беше полята с киселина,както и на още около 20 коли в квартала,преди месец задния малък триъгълен джам ми беше разбит (все още се държи на фолиото),на следващата вечер на 7 коли в дружба2 4-та част им бяха откраднати музиките,туби,кори,мори всичко,онзи ден на няколко коли по предните капаци имаше намазан силикон,вчера на мойта кола задната й чистачка която беше нова за 3лв беше подменена с някаква раждясла,но наи интересното,че чисти по хубаво от тази която са взели :D ,купил съм си въздушна пушка с оптика и ще дебна
Коментар
-
pugsy написа:купил съм си въздушна пушка с оптика и ще дебнаM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
pugsy написа:по миналата ми кола беше полята с киселина,както и на още около 20 коли в квартала,преди месец задния малък триъгълен джам ми беше разбит (все още се държи на фолиото),на следващата вечер на 7 коли в дружба2 4-та част им бяха откраднати музиките,туби,кори,мори всичко,онзи ден на няколко коли по предните капаци имаше намазан силикон,вчера на мойта кола задната й чистачка която беше нова за 3лв беше подменена с някаква раждясла,но наи интересното,че чисти по хубаво от тази която са взели :D ,купил съм си въздушна пушка с оптика и ще дебнафиатче Браво 2.0
Коментар
-
оффф... не знам... примерно пред нашия блок много от зулумите по колите ги правят децата. Е кажете ми как да постъпиш?! Дете е... нит’ да го набийш, нит да го стреляш... И тези няколко пъти които съм виждал да стват тези работи - ами от скука повечето... седи, чуди се к’во да прави... скучае... и накрая го гледам, намерило някакъв химикал, протекъл... и висне над една кола и духа мастилото в/у капака... Е скарах му се през балкона, дори слязох да забърша със салфетки и спирт мастилото докато не е засъхнало (не беше дори и моя колата). Друг път гледам ги пак... диванетата... чудят се каква беля да измислят... намериха някакви тебешири ли бяха и започнаха да "рисуват" с тях по колите... е да ама то не само се "рисува" ами и дере... Ни го знаеш чие е т’ва дете, нито нищо... А пък за ритането на топки не ми се отаря дума... има 2 училища в радиус от 500м... с дворове за ритане... ама не, ритат на улицата до колите... къртят огледала, хлътват ламарини... и вече не знам... как ги възпитават тез хора децата си...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
msotiroff написа:И аз бих си взел гараж под наем, но живея в Студентски, а тук гаражи "йок", особено близо до блока ми. Не знам вече къде да я държа ?! На оживени места е рай за пияните вандали и неудобно за крадливите помияри, а на неоживени, тихи места - обратното......== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
мамка им копелета.......на нас ни разбиха офиса и гепиха техника за 1300 пари и един куп документация ......няколко седмици преди това откраднаха звънеца, и бушоните , а малко преди това пластмасовата табела вътре на стълбищата Просто трябва явно да се заредим с търпение и оръжия и да дебнем, като се опита нещо и само на месо....то просто няма оправия ....иначе сега слагам скрити камери навсякъде пък да го видя аз хубосника....неговата сметкаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
tomazo написа:pugsy написа:по миналата ми кола беше полята с киселина,както и на още около 20 коли в квартала,преди месец задния малък триъгълен джам ми беше разбит (все още се държи на фолиото),на следващата вечер на 7 коли в дружба2 4-та част им бяха откраднати музиките,туби,кори,мори всичко,онзи ден на няколко коли по предните капаци имаше намазан силикон,вчера на мойта кола задната й чистачка която беше нова за 3лв беше подменена с някаква раждясла,но наи интересното,че чисти по хубаво от тази която са взели :D ,купил съм си въздушна пушка с оптика и ще дебнаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:tomazo написа:pugsy написа:по миналата ми кола беше полята с киселина,както и на още около 20 коли в квартала,преди месец задния малък триъгълен джам ми беше разбит (все още се държи на фолиото),на следващата вечер на 7 коли в дружба2 4-та част им бяха откраднати музиките,туби,кори,мори всичко,онзи ден на няколко коли по предните капаци имаше намазан силикон,вчера на мойта кола задната й чистачка която беше нова за 3лв беше подменена с някаква раждясла,но наи интересното,че чисти по хубаво от тази която са взели :D ,купил съм си въздушна пушка с оптика и ще дебна
Коментар
-
не бе ,тия с железните ги махни щото ако са дефектни и прецакват пушката .а и не знам за твойта но ако го уцелиш от по малко от 10 метра може и да го убиеш !!! аз да пробвам дали боли ,целнах брат ми на вилата и то точно от 80 метра в бедрото ,стана му страшна синка ,добре ,че по бързо му минава нервата от мене @ киро без майтап ,по животни ,птички и т.н. не мога да стрелям ,обаче по хора редовно ,лошото е че после трябва и да се биеш p.s. а там с децата по паркингите няма решение ....то даже не може и да им се скара човек ,защото аз като се сетя какво правех на колите като малък ,то не бяха картофи кърфици ,блажни бои ... добре ,че сега само капачките на винтилите ми гепят !фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар