И аз си купих щил http://www.stihl.bg/isapi/default.asp този модел и съм много доволен !@ Plastex бензиновите резачки са с пъти по-мощни ,надежни и здрави от електрическите Та конкретно за резачката -лесна е за обслужване ,работи на осичка ,даже и пирони реже ,над 10 кубика дърва нарязах и полвин плевня ,без проблеми !!p.s. Купувайте само от официалният вносител ,защото са се навъдили ментета !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за резачки !
Collapse
X
-
tomazo написа:p.s. Купувайте само от официалният вносител ,защото са се навъдили ментета !Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
pecata написа:Аз имам Щил 23,много съм доволен,комшичта има Хускварна-и той е много доволен.Аз съм за Щил,обаче и двте марки са добри според мен.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
:D модераторите и те се занимавали със случайна археология.... Та между другото от 13-14 г. имаме Mcculoch електрическа, нарязала е бая кубици дървен материал, а ножа си е оригиналния, само е заточван. До колкото знам са част от Хускварна груп и са добри както на ел. така и на бензинови триони и т.н. а и скоро гледах в практикер или метро не помня цена за бенз. резачка 250лв.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
браво.сх1 написа:здравейте аз искам да попитам някой от вас дали има резачка МАК нашата я донесоха от Америка и сега като се прецака една пластина за нивото на горивото няма намиране ако някой знае каде се продават части за такива резачки ще сам благодарен ако ми споделиFiat Punto 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар