Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Класиране Max Tuning Show 2007
Collapse
X
-
Снимки?!?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Николай Николов ми е комшия в 1 блок сме не знам дали пише тук не съм се сещал да питам,ама сега 1 ден се случи пунтото ми на бащата марея-та дет още не съм я снимал за темата със снимките ,а трябва и на Николов бравото една до друга трябваше да ги снимам,иначе не съм мн запознат точно каква музика е отзад ама е 2 елипси и 2 бас-а не знам колко см точно без да си е играл повече.Инче бравото е 1.4 12в сега си сложи 1 джанти 17 затъмнени джамове и малко тунинг по предната броня за др нещица не знам Ще гледам да ги снимкам 3-те италянки и отделноLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Николай Николов ми е комшия в 1 блок сме не знам дали пише тук не съм се сещал да питам,ама сега 1 ден се случи пунтото ми на бащата марея-та дет още не съм я снимал за темата със снимките ,а трябва и на Николов бравото една до друга трябваше да ги снимам,иначе не съм мн запознат точно каква музика е отзад ама е 2 елипси и 2 бас-а не знам колко см точно без да си е играл повече.Инче бравото е 1.4 12в сега си сложи 1 джанти 17 затъмнени джамове и малко тунинг по предната броня за др нещица не знам Ще гледам да ги снимкам 3-те италянки и отделно
Коментар
-
ilkor написа:Николай Николов ми е комшия в 1 блок сме не знам дали пише тук не съм се сещал да питам,ама сега 1 ден се случи пунтото ми на бащата марея-та дет още не съм я снимал за темата със снимките ,а трябва и на Николов бравото една до друга трябваше да ги снимам,иначе не съм мн запознат точно каква музика е отзад ама е 2 елипси и 2 бас-а не знам колко см точно без да си е играл повече.Инче бравото е 1.4 12в сега си сложи 1 джанти 17 затъмнени джамове и малко тунинг по предната броня за др нещица не знам Ще гледам да ги снимкам 3-те италянки и отделно
Коментар
-
Преди време давах бутилка "Финландия", ако някой направи превод от прима-виста на писанията на колегата... имаше май-само един двама, но и те се отказаха бързо, под предлог ,че не им се пие ВЕЧЕ!!! Както обича да казва един наш колега.... ЕВАЛАРКА ЮНАК!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Ми да кажеш да съм имал слаб 2 по български нямал съм да не съм седял в часовете седял съм ,а че ме мързи да си пиша правилно съм си виновен.А че на вас ви е трудно да прочетете означава че не мислите разчупено и нямате въображението да сглобите ко съм написал.Бутилката си ми я давай на мен аз ти говоря по скайпа ако ти е интересно ко съм написал.И тък ако не ви е крива граматиката ви е крив правописа.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Така, така прав си, но ето какво ще ти кажа:方面は我が家からは苦手な方位です。目の前に大山が立ちはだかっていて、其の後ろに丹沢山塊が待ち構えてい ます。起きていたら先ず電源を入れてワッチします。コンディションが良かったときでもアフリカは駄目でした 。2局くらいしかできていません。ロングパスだったと思います。渡部さんは大山(だいせん、)から近いので しょうか?こちらは大山(おおや)ですが・・・。韓国から戻ってくるとき、大概、飛行機は「だいせん」を目 掛けて飛んで居るようです。何時だったか大山が見えてきたので6mのハンディーを入れたら、キャビンのお姉 さんに目ざとく見つけられてしまいました。いけないことですね! Сега вече давам каса за превод!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар