От утре сутринта Темпрата ляга под ножа на проф.hit-ko - сърдечен хирируг...Стискайте палци да не излязат много болежките, че после и мен ще ме заболи. Може да получа финансов инсулт Да видим ще стане ли от баба Темпра млада Темпричка...По-сериозно - влизам за основен ремонт - все още не знам какво точно ще се прави. Каквото има да се прави, ще се прави...Ще ви държа в течение за резултатите, знам че има и други заинтересовани.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Утре ФИАТКАТА влиза в операционната
Collapse
X
-
Късметлий сте вие в Ямбол с hit-ko.Ние останалите да му мислим.Само пишмян майстори! (Иска ми се да напиша нещо по-грубо,ама ще се въздържа.)Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Re: Утре ФИАТКАТА влиза в операционната
Immortal написа:От утре сутринта Темпрата ляга под ножа на проф.hit-ko - сърдечен хирируг...Стискайте палци да не излязат много болежките, че после и мен ще ме заболи. Може да получа финансов инсулт Да видим ще стане ли от баба Темпра млада Темпричка...По-сериозно - влизам за основен ремонт - все още не знам какво точно ще се прави. Каквото има да се прави, ще се прави...Ще ви държа в течение за резултатите, знам че има и други заинтересовани.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Immortal написа:От утре сутринта Темпрата ляга под ножа на проф.hit-ko - сърдечен хирируг...Стискайте палци да не излязат много болежките, че после и мен ще ме заболи. Може да получа финансов инсулт Да видим ще стане ли от баба Темпра млада Темпричка...По-сериозно - влизам за основен ремонт - все още не знам какво точно ще се прави. Каквото има да се прави, ще се прави...Ще ви държа в течение за резултатите, знам че има и други заинтересовани.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:Immortal написа:От утре сутринта Темпрата ляга под ножа на проф.hit-ko - сърдечен хирируг...Стискайте палци да не излязат много болежките, че после и мен ще ме заболи. Може да получа финансов инсулт Да видим ще стане ли от баба Темпра млада Темпричка...По-сериозно - влизам за основен ремонт - все още не знам какво точно ще се прави. Каквото има да се прави, ще се прави...Ще ви държа в течение за резултатите, знам че има и други заинтересовани.
Коментар
-
iee написа:Късметлий сте вие в Ямбол с hit-ko.Ние останалите да му мислим.Само пишмян майстори! (Иска ми се да напиша нещо по-грубо,ама ще се въздържа.)Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
pugsy написа:Grisha написа:Immortal написа:От утре сутринта Темпрата ляга под ножа на проф.hit-ko - сърдечен хирируг...Стискайте палци да не излязат много болежките, че после и мен ще ме заболи. Може да получа финансов инсулт Да видим ще стане ли от баба Темпра млада Темпричка...По-сериозно - влизам за основен ремонт - все още не знам какво точно ще се прави. Каквото има да се прави, ще се прави...Ще ви държа в течение за резултатите, знам че има и други заинтересовани.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:pugsy написа:Grisha написа:Immortal написа:От утре сутринта Темпрата ляга под ножа на проф.hit-ko - сърдечен хирируг...Стискайте палци да не излязат много болежките, че после и мен ще ме заболи. Може да получа финансов инсулт Да видим ще стане ли от баба Темпра млада Темпричка...По-сериозно - влизам за основен ремонт - все още не знам какво точно ще се прави. Каквото има да се прави, ще се прави...Ще ви държа в течение за резултатите, знам че има и други заинтересовани.
Коментар
-
pugsy написа:Grisha написа:pugsy написа:Grisha написа:Immortal написа:От утре сутринта Темпрата ляга под ножа на проф.hit-ko - сърдечен хирируг...Стискайте палци да не излязат много болежките, че после и мен ще ме заболи. Може да получа финансов инсулт Да видим ще стане ли от баба Темпра млада Темпричка...По-сериозно - влизам за основен ремонт - все още не знам какво точно ще се прави. Каквото има да се прави, ще се прави...Ще ви държа в течение за резултатите, знам че има и други заинтересовани.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:pugsy написа:Grisha написа:pugsy написа:Grisha написа:Immortal написа:От утре сутринта Темпрата ляга под ножа на проф.hit-ko - сърдечен хирируг...Стискайте палци да не излязат много болежките, че после и мен ще ме заболи. Може да получа финансов инсулт Да видим ще стане ли от баба Темпра млада Темпричка...По-сериозно - влизам за основен ремонт - все още не знам какво точно ще се прави. Каквото има да се прави, ще се прави...Ще ви държа в течение за резултатите, знам че има и други заинтересовани.
Коментар
-
pugsy написа:Grisha написа:pugsy написа:Grisha написа:pugsy написа:Grisha написа:Immortal написа:От утре сутринта Темпрата ляга под ножа на проф.hit-ko - сърдечен хирируг...Стискайте палци да не излязат много болежките, че после и мен ще ме заболи. Може да получа финансов инсулт Да видим ще стане ли от баба Темпра млада Темпричка...По-сериозно - влизам за основен ремонт - все още не знам какво точно ще се прави. Каквото има да се прави, ще се прави...Ще ви държа в течение за резултатите, знам че има и други заинтересовани.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Малко междинна информация:Оказа се че износването на цилиндрите е минимално, дори няма нужда от смяна на сегменти.Сериозната загуба на мощност се оказа от прекалено износен разпределителен вал (единия от двата). Освен това единият цилиндър леко е пропускал вода (поради леко крива глава). Така че за правене е следното:-смяна на разпределителен вал;-шлайфане на глава-напасване на клапани и смяна на гумички;-нова гарнитура на главата;-смяна съединител;-смяна агренажен ремък и ролки;-смяна термостат и датчик за вентилатора;-ремонт или смяна на стъпковия мотор;-евентуално ако останат пари - ще сменя и кабелите и свещите с четири-електродни.По последни данни утре май ще съм готов, най-късно в събота.За парите - още незнам. Като се разплатя - ще пиша пак.@Нино - Тя сега върви, ама не знаеш как вървеше преди... Сега е куц кон, на старт Опелчето (60 к.с.) ме дърпа...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар