Здраве, скибай тя държавата не е нови гуми да си купиш, камо ли нова кочина, както правят някой... колеги... Аз какво да ти кажа... написал съм си го...http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_6944_0.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прецаках си едната гума...
Collapse
X
-
BO написа:sev написа:минава се без актвсеки си решава сам дали да се заминава, или да си плаща за гуми, джанти и подобниFiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
johnfound написа:Не ми се е случвало, но е очевидно, че ако дупката не е маркирана със съответните знаци, човека си е карал в рамките на позволената скорост и общото състояние на пътя е достатъчно добро, няма основания за квалификацията "несъобразена скорост". Ако скоростта на колата е била над ограничението, или дори ако скоростта не е превишена, но освен тази дупка, целия път е в лошо състояние, или ако дупката (препятствието) е маркирано със нужните знаци, а шофьора не се е съобразил с тях, то ясно е, че точната дефиниция е именно "несъобразена скорост".
Коментар
-
zgabrovski написа:Днес отидох при гумаджията от който си взех гумите, излезе и балонче на задната. Ще ми ги оправи срещу 30 лв и двете и ще се търкалят отзад.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
pinko написа:zgabrovski написа:Днес отидох при гумаджията от който си взех гумите, излезе и балонче на задната. Ще ми ги оправи срещу 30 лв и двете и ще се търкалят отзад.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
И аз току що си прецаках едната предна гума от колегата згабровски(предна дясна) така изтреска в една дупка,че ми падна гуменото на съединителя,карах с 20 Май и джантата леко кривнаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар