Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прецаках си едната гума...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прецаках си едната гума...

Направо не съм на себе си от яд - омлях се в една дупка която знам прекрасно, с около 60. Резултата е балон на гумата, много уплах и скандал от жената. Поне джантата е оцеляла...Утре ще ходя да си купувам нова гума. Чух че тая с балончето не било проблем да се кара от зад, ама нещо не ми се рискува за 90 лева...
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Re: Прецаках си едната гума...

zgabrovski написа:
    Направо не съм на себе си от яд - омлях се в една дупка която знам прекрасно, с около 60. Резултата е балон на гумата, много уплах и скандал от жената. Поне джантата е оцеляла...Утре ще ходя да си купувам нова гума. Чух че тая с балончето не било проблем да се кара от зад, ама нещо не ми се рискува за 90 лева...
    вземи си протокол от някои полицаизастрахователите ще ти платят поне 1/2 от цената
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

....да не го одрусат, че е минал с "несъобразена скорост". Важното е, че няма други последици освен гумата.
      Тойота Приус

Коментар

Абе те ще му платят от каското,но ако е в Булстрад бонус каско първо трябва да си платиш бонуса и тогава ти плащат щетата.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Не ми се занимава с тия полицаи, ще ми напишат 100% акт за несъобразена скорост.Тука и в дупка от 1 метър да паднеш пак си с несъобразена скорост, сякаш може да съобразиш че пътищата са осеяни с дупки.

Коментар

един приятел се "измъкна" с товаЧл. 177. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) (1) Наказва се с глоба от 100 до 300 лв.: ал.10. длъжностно лице, което е предупредено и не предприеме незабавно мерки за обезопасяване и отстраняване на препятствие от пътя, застрашаващо движението; Чл. 178. (1) (Предишен текст на чл. 178 - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) Наказва се с глоба от 100 до 1000 лв.: ал.7. (нова - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) длъжностно лице, което не е взело своевременно мерки за отстраняване или сигнализиране по установения начин на препятствие на пътя или неизправност на пътните принадлежности, които могат да застрашат безопасността на движението.колата беше БМВ 2001г с помлян картер,носач и 2 гуми заради една огромна дупкаопитаха се да му напишат акт за несъобразена скорост но не можаха

Коментар

И кое е това лице което не е взело мерки ? Затъваме в едни безкрайни лайна. Общината ни препраща към не знам си кой .. те пък към 3-ти и т.н.

Коментар

нямам идея какво,как и защо важното е,че не му писаха акт и застрохователите му оправиха колата

Коментар

минава се без актвсеки си решава сам дали да се заминава, или да си плаща за гуми, джанти и подобни

Коментар

Re: Прецаках си едната гума...

zgabrovski написа:
                    Е поне не е от келешлък..... ,както аз направих преди месеци с Бравото - ще се въртя с ръчна и си помлях гумата в една доста голяма дупка след завоя. Гумата беше чисто нова на 1 месец(комплакта) и трябваше да си купя нова...
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Днес отидох при гумаджията от който си взех гумите, излезе и балонче на задната. Ще ми ги оправи срещу 30 лв и двете и ще се търкалят отзад.

Коментар

zgabrovski написа:
                        Днес отидох при гумаджията от който си взех гумите, излезе и балонче на задната. Ще ми ги оправи срещу 30 лв и двете и ще се търкалят отзад.
                        Търкалях три години една гума с балон на старата кола. Няма от, какво да се притесняваш стига да е отзад и да си сигурен, че резервната ти гума е изправна! Внимавай само с качването по бордюри.
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз и без това внимавам

Коментар

sev написа:
                            минава се без актвсеки си решава сам дали да се заминава, или да си плаща за гуми, джанти и подобни
                            Как се минава без акт?Да знам какво да говоря, защото едно приятелче така се пробва, мота се 2 часа, обажда се на кой ли не познат и накрая пак му писаха акт за несъобразена скорост.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ами казваш че си се разминавал с някоя кола в тясна уличка и си ударил гумата в някой бордюр

Коментар

Working...
                              X