Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евровизия

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #46
    Едно е да спечели, друго - да се самоспечели Поизчетох малко стаийки тук и там - има сериозни съмнения за ’купен’ вот. Получил е 19553 гласа - по 1 лв - няма и 20 бона.

    Коментар


      #47
      ...а снощи гледахте ли предаването на Драго по БНТ. Уж беше представено като диалог по проблема, а беше толкова тенденциозно водено от Драго. То няма и как иначе да бъде, защото ако не беше показал пристрастието си, от днес щеше да води синоптичната прогноза по СКАТ...

      Коментар


        #48
        Фалш , това което е направено на клипа той неможе да го изпее. То няма какво да се пее почити само едно виене http://hotnews.bg/news.php?id=8195
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

        Коментар


          #49
          Ето по-подробен коментар по снощното предаване:Въпрос 1 - на какво се дължи тенденциозното поведение на Драго / пример: - при четенето на писмата против младежа, публиката ръкопляскаше, Драго ги прекъсваше и продължаваше да чете следващите. Когато стигна до писмата в подкрепа на младежа - аплаузите бяха продължителни, а паузите от страна на Драго - почти минутни/Отговор - защото ако липсваше тази тенденциозност, от днес Драго щеше да чете синоптичната прогноза по СКАТ...Въпрос 2 - младежа призна, че дни наред ще работят заедно с великите профита за подобряване на песента и аранжимента, с помощта на Петя Буюклиева, която дори ще се включи като бек. Какво означава това?Отговор - щом приема корекции на песента, значи би трябвало по този начин да признава некадърността си. Иначе защо ще я променя...Загубена държава, един конкурс не можем да направим като хората....

          Коментар


            #50
            Един махнахме от парламента, друг качихме на европейската сцена. Това обособено малцинство всячески търси място за изява, при това - над-народна. И нищо чудно че ни изрисуват с "кенефи". След Евровизия-2009 очаквам и атрибутите да наслагат. Но без коледните висулки.

            Коментар


              #51
              Може да ме оплюете всички, но сперед мен песента има потенциал.Изпълненията на живо, които чух са пълна трагедия, но това може да се дължи на много фактори.Сутринта по БТВ при Бареков пуснаха изпълнение, което дори ми хареса.На Данчо Караджов ще му нося вода до края на живота си за това, което е създал и изпял - нотоно той да скача за фалшиво пеене - моля моля... От 15 години той не може да говори, камо ли да пее.Концертите на Сигнал са пълна трагедия и мъчение както за него така и за публиката, но да се върна на темата.Стила или каквото и да е в който са вокалите на тази песен може да са странни и далечни за мнозина, но далеч не е нещо ново в музиката. Спомнете си това изпълнение на Донна Съмърhttp://www.youtube.com/watch?v=k8TBmeK9AbgНа мен лично много ми напомнят едно за друго.А иначе много се дразня от определения като "Човека глас" и то за световно неизвестни "звезди"Това определение в никакъв случай не приляга на Аврамов - и кой изобщо му го е дал.Лично съм чувал фалшиви нотки и от Бог Ян Гилън и от Рони Джеймс Дио - но това не означава НИЩО! Те са толкова високо на небосклона, че нямат стигане!
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

              Коментар


                #52
                Определено версията на песента която минава през студио и е с клипче става поне за мен НО на живо е трагедия.http://hotnews.bg/news.php?id=8195[/quote]
                http://vbox7.com/play:1631a342
                http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                http://vbox7.com/play:a122a77b

                Коментар


                  #53
                  Краси Аврамов пее арията "Ако бях птица..." От залата се чува: - Ако имах пушка!
                  Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

                  Коментар


                    #54
                    Готов съм да се обзаложа, че ако този юнак се появи в "Мюзик аидъл" Фънки ще го навре на кучето в... колибата. И то с право. Иначе песента преминала през студийна обработка не е никак лоша. Но дали на самия конкурс ще позволят плейбек?
                    Peugeot 301
                    Punto 1.9 JTD - на жената

                    Коментар


                      #55
                      venco67 написа:
                      Готов съм да се обзаложа, че ако този юнак се появи в "Мюзик аидъл" Фънки ще го навре на кучето в... колибата. И то с право. Иначе песента преминала през студийна обработка не е никак лоша. Но дали на самия конкурс ще позволят плейбек?
                      Там е въпроса че студийната обработка я прави да звучи приемливо а самия изпълнител неможе да я изпее така. Тогава за какво говорим за "техно мюзик айдъл" Друго е интересно този човек "глас" защо не пее , той няма водеща роля в изпълнението. Грешно си е сложил псевдонима трябвало е да е "Човека вой" така всички ще очакват точно това да вие :D Когато изпълни това [песента] слушателите ще го аплодират за неистовия вои и ще заслужи псевдонима си. Не да ни заблуждава с това Човека глас
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

                      Коментар


                        #56
                        Относно виенето да споделя - харесвам и слушам Джими Съмървил, които също "вие", но виенето на нашия сънародник си беше като на бито куче.
                        Peugeot 301
                        Punto 1.9 JTD - на жената

                        Коментар


                          #57
                          ele написа:
                          .......Само да спомена - за мен Евровизия е пълна пародия на конкурс. Много рядко, през цялата история на конкурса, някой е спечелил, защото е заслужавал, например АББА през ’74.
                          АББА са една от най-великите групи и са един от символите на Швеция. Можеби малко хора знаят, но в Европа Швеция е на второ място след Великобритания по износ на музика. С коя песен АББА са спечели ли Евровизия през 74г.?
                          SEAT Leon Cupra 300
                          Triumph Street Triple 765 R

                          Коментар


                            #58
                            През `74 сигурно ще да е с Waterloo, ако не се лъжа в хронологията на албумите.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

                            Коментар

                            Working...
                            X