Преди няколко дни случайно попаднах на наща песен и много ми хареса. Отначало не я познах, че е тя ама после много се изкефих. Та сега в бобента бил финала и гласували ама не знам какво става, а и не мога да разбера че съм на работа. Някой ако има идея нека да драсне 1-2 реда моля.ПС Българи юнаци
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евровизия
Collapse
X
-
dimmX написа:В момента Бълагрия е на 5-то място,беше на 3-то,4-то но тоя вот е малко скапан!Надявам се да се промени не6то но разликата от първия и ние е 66 точки!Малко вероятное да спечелим ама.....
Коментар
-
Колеги, направо едвам се сдържам от гняв, като видях фарса, наречен Евровизия. Повече обещавам, че няма да гледам подобни постановки, а тази година беше изключение, заради феноменалната българска песен. Явно тук се гласува по географски принцип и това, какъв ти е интересът. Уж всички бивши сръбски републики мразеха Сърбия, а всичките в комплект гласуваха за тяхната песен. Бившите съветски републики бяха много подтискани от Русия, а като дупе и гащи си гласуваха за Русия и Украйна. Защо? Ами много ясно, защото оттам идват дебелите тръби. Нашата песен не трябваше да участва в този глобалноселски конкурс, защото тя е за междугалактическия конкурс. Какво място имаше турската песен например преди нас, като освен чака-лака и тем подобни цигании, друго не се запомня от нея. Най-европейски гласуваха гърците и ние отвърнахме на европейското им поведение, като гласувахме за тях. Но така е, като най-стари цивилизации в Европа, макар и воювали през вековете, показахме взаимното си уважение. Извинявам се за малко разпаления си тон, но направо треперя от яд!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Колеги и аз съм бесен Всичко хубаво, от поредната чалгия да паднем Гласуването е много интересно само по себе си! Вижда се кой къде каква емиграция има; кой уважава комшиите си; манталитета на държавите; неблагодарността на една съвсем неевропейска изкуствена държава; гласуване на верски принцип...За сърбите определено се радвам. И аз пуснах 1 глас за тях. 3-те ми гласа за Западна България не помогнаха, но песента не беше нищо особено, просто си е наша Победата на Сърбия е благодарение на многото държави, в които живеят по принцип сърби - Черна гора, Босна и Херцеговина (Република сръбска), огромната им емиграция благодарение на войните, носталгичните симпатии на Македония и разбира се нелошата песен, която обаче е нищо особено. Дрън-дрън-дрън! Учудиха ме 12-те точки на Хърватия! Еба си мамата! Уча сърбохърватистика и са ми пределно ясни делничните им взаимоотношения. Не мога да повярвам!!!!Русия и Украйна няма какво да ги коментираме. Те са по много и навсякъде. И привидното масово гласуване на "бившите републики" в огромната си час е руски вот на живеещите там руснаци.Турция Божееееееееееееее!!! Машалла!!! Тия са навсякъде и като мравки- Германия, Белгия, Холандия........ Верския вот на Босна и Албания и на шиптарите в Македония... УЖАААС!!! Една тъпа циганска чакарачница!!! Гръцката беше същата, но за мое учудване България гласува за нея, надявам се на комшийски принцип. За всяка една държава могат да се направят много интересни изводи, някой ако попадне на таблици от гласуването, може ли да ги сподели тука, че нещо на сайта не ги откривам!Ако забелязахте нашата песен събра тези точки не от масов истеричен вот, а от много места по малко, като задържахме едно добро ниво на симпатия Едно огромно БЛАГОДАРЯ на Стунджи и Елица за великолепната, истинска, българска песен!!!
Коментар
-
Хубавото е, че наща песен взе от всеки по-малко и гласовете за нас не са на географски принцип. Т.е. всяка страна е харесала малко или много песента ни.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Разбира се, абсолютно си прав. Ако се махнат всички тези субективни , носталгични, емиграционни, верски, на поклонничеството пред големия съсед и други сметкаджийски вотове, безспорният победител е нашата песен. Можем само да се гордеем с такава песен. Но и без признанието от измисления им конкурс, нашата песен е с класи над другите. За това колко хубава е една песен говори и дали някакъв мотив от нея се запомня. Е, нищо запомнящо се не открих в нито една от посредствените други песни. Докато слушах нашата обаче, и всеки път, когато я слушам, направо ме побиват тръпки от удоволствие, че съм българин!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
още нещо по темата А ние все пак си ги обичкаме хахах Психопатиии на килограм в МК-Музей на Коминтерна Пак скандал с Евровизия, песента била македонскаСкопие ни обвини в ’’плачкосуванье’’ и плагиатствоМакедонските медии не можаха да преглътнат и силната българска кандидатура за тазгодишната Евровизия и обвиниха дуото Елица Тодорова и Стоян Янкулов в плагиатство. Във скопския всекидневник
Коментар
-
Ами то какво могат да измислят в тази дребна и злобна държавица, която даже си няма и собствено име, а за да я разпознават на картата, я наричат бивша югорепублика. Ама тя е и един от греховете на Желю Желев, който едно време се биеше в гърдите, че пръв я е признал.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Чета разни работи за гласуването и не му разбирам много ама това, че хърватите са гласували за сърбите странна работа. Верно е, че на усташите много им харесва сръбската музика ама ги мразят и в червата. Като чуят, че сърбите са направиле нещо повече от тях и раждат багери. Гаранция, че има неква работа или сърбите са набарали хърватски карти и са им прецакали гласуването или нещо друго. Бил съм в Хърватска два пъти, говорил съм с хора участвали във войната и знам кво им е отношението към сърбите. Това няма как да стане хърватин да гласува за сърбин и обратното. Но все пак е много радостно, че Елица и Стоян са направили такова хувабо парче и се класираха толкова напред.
Коментар
-
То не само Хърватска, ами и Черна гора, Босна и Херцеговина, Словения и измислената държава - всички вкупом по 12 точки за Сърбия. Вярно, че в песента им се пеело за мир, война и обич между хората, ама ако е така, значи западняците пак демагогстват, защото са гузни за това, което направиха в Сърбия. Иначе не е реално между тяхната и нашата песен повече от 100 точки да има. Пак казвам, за мен - нашата песен е без конкуренция като звучене, другите се боричкат в своята посредственост. А не знам на какво отгоре главните спонсори, както нарекоха Франция, Англия, Германия и Испания недоволстват, че източните страни са направили организация, за да имат толкова много песни в конкурса. Че то най-смешните и безлични песни бяха точно от тези страни и само това, че се класират по право, ги показа на бял свят колко струват.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Честно казано, сръбската песен не е лоша. Лично аз я поставям на второ място след наш’та, естествено. Тук, мисля, че има друг момент - домакинството догодина. Вече от не знам колко години в Сърбия не е имало никакво събитие с международно участие. Спорта им замря, изкуството и културата също. Запада е леко гузен за всичко, което стори на тази държава и може би тази победа е някаква компенсация за това. Колкото до западна Българска провинция Македония, мога само да ги съжалявам и да ги пратя пред сръбското посолство да се молят за гражданство. Тия македонци или както искат да се наричат, не разбраха ли, че шанса им да оцелеят като държава е да се държат за нас! Гърция само малко да натисне и ще се чудят на кой господ да се молят, гръцкия, сръбския, албанския или българския.
Коментар
-
Вчера като го гледах и аз псувах, че цяла Югославия разделена на 10 държави гласува в купом за Сърбия, но в крайна сметка въпооса не опира само до географския принцип. Миналата година спечелиха Финландия без конкуренция, а тази година къде са? ... Едни от последните са! Мисълта ми е, че хората все пак гласуват за най-хубавата песен, макар че на мен лично нито една не ми хареса, включително и нашата ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар