Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евровизия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каффе като се представиха през 2005 с крадена песен, тези интелектуалци що не надигнаха глас и не организираха протест???? Моммчето може да не е много в час с правилното пеене, но явно има голяма доза завист от страна точно на българските "интелектуалци"Само да спомена - за мен Евровизия е пълна пародия на конкурс. Много рядко, през цялата история на конкурса, някой е спечелил, защото е заслужавал, например АББА през ’74.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
      Каффе като се представиха през 2005 с крадена песен, тези интелектуалци що не надигнаха глас и не организираха протест???? Моммчето може да не е много в час с правилното пеене, но явно има голяма доза завист от страна точно на българските "интелектуалци"Само да спомена - за мен Евровизия е пълна пародия на конкурс. Много рядко, през цялата история на конкурса, някой е спечелил, защото е заслужавал, например АББА през ’74.
      Щом не е много в час с правилното пеене нормално ли е да представя България на Евровизия , та било тя и пародия на конкурс. Завис да има от страна на българските интелекталци , едва ли по-точно отвращение . Нищо по това се чете глупоста на един народ който е оценил най-високо тази пародия с психо-терапевтичен Гей припев Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Aко класифицираме краденето на песен и фалшивото пеене по десетобална скала 1-лошо, 10 - много лошо, то фалшивото пеене е 1, а краденето на интелектуална собственост е 10. За първото могат да ти се посмеят, за второто ще те осъдят. Нека да не забравяме, че някои известни певци и певици, натрупали милиони с пеене, пеят фалшиво. Много по-голям срам за България е представянето с крадена песен, отколкото фалшивото пеене. Разликата е, че Каффе живеят в Бг, а младежът, забравих му името, - не. Явно интелектуалците не могат да го преглътнат. Има и един друг факт, за който четох наскоро, а именно лошото озвучаване на конкурса в България, което води до неточно представяне на оригиналната песен. Но за това могат да се изкажат запознатите и вещите в занаята
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Може да не съм от "интелектуалците" , но това "чудо" не става, нито за слушане, нито за гледане.Жално хленчене и мяучене с претенции.http://vbox7.com/play:34018fca -смЕх, смЕх - голЕм смЕх.
          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

То па имаше ли нЕкое, което да става...?Силна песен требе тук, а такава за пореден път липсваше...
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

"Красимир Аврамов, известен още като Човекът глас" - какви са тия простотии бе?
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не съм, чела съвсем всички постове, ама ще си кажа мнението.Сега като се замисля, ако няма скандал около някоя от песнитем никой няма и да си я спомня. Конкурса не съм гледала (по една или друга причина), ама сега като има скандал ми е интересно какви са тия песни дето, аджаба сме откраднали. Доста хора ще си кажат така и ще слушат песните. Иначе Евровизия ще си замине, и скоро няма никой да си спомня. Това е чисто и просто рекламен трик според мен, очевидно успява. :D
                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

ele написа:
                  Aко класифицираме краденето на песен и фалшивото пеене по десетобална скала 1-лошо, 10 - много лошо, то фалшивото пеене е 1, а краденето на интелектуална собственост е 10. За първото могат да ти се посмеят, за второто ще те осъдят. Нека да не забравяме, че някои известни певци и певици, натрупали милиони с пеене, пеят фалшиво. Много по-голям срам за България е представянето с крадена песен, отколкото фалшивото пеене. Разликата е, че Каффе живеят в Бг, а младежът, забравих му името, - не. Явно интелектуалците не могат да го преглътнат. Има и един друг факт, за който четох наскоро, а именно лошото озвучаване на конкурса в България, което води до неточно представяне на оригиналната песен. Но за това могат да се изкажат запознатите и вещите в занаята
                  Да оточним само , говорим за таз годишния конкурс Каде тръгна работата , като онези в парламента . Едните казват "вие не управлявате добре" ,другите отговарят "когато вие управлявахте беше същото" Хайде да говорим конкретно за този конкурс , какви Каффе-та , какви сравнения.
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аз не мога да разбера, за какво да му завиждат интелектуалците на човека-гей, пардон - глас. Това същество, само като го погледнеш, предизвиква съжаление, а не завист. Завист за какво - че ще се изложи пред цяла Европа, ако иде на конкурса - тази логика нещо не я разбирам, още повече, не само интелектуалците надигнаха глас против тази песен, а тя предизвика всеобща погнуса.
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Явореее, що не си пуснал нова тема, чета аз мненията от 2007 година и не мога да схвана какво става Поредната българска простотия. Изобщо не мога да си представя как "човека-вълк" (както днес чух да го наричат по Дарик) може да вземе и един глас. Явно общата бройка гласове са били не повече от 100, от които 50 за него (явно е мобилизирал родата). На мен лично най-ми допаднаха мацките от Сахара, но това е въпрос на лично мнение.

Коментар

Малеее сигурен съм , че никой на конкурса няма до разбере какво пее нашия човек рицар(глас) . Много е зле горкия сигурно и той не си разбира и понеже най вероятно са му резнали топките и за нищо не става е решил да се пробва като певец. Това добре да се пробва като иска обаче в къщи а не на евровизия . То аз ако хвана един микрофон сигурно по добре ще пея обаче имам проблем . Много съм срамежлив .
                        http://vbox7.com/play:1631a342
                        http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                        http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                        http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Пълна смехурия
                          преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Ново развитие по темата http://hotnews.bg/news.php?id=8229

Коментар

Аз не мога да разбера как може такава изчанчена и фалшиво изпята песен (Ако мога въобще така да я нарека) да спечели евровизия !
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Тони Димитрова: Човекът-глас е измамник, дължи ни извинение 24 февруари 2009 - Тони, твоите по-млади колеги обявиха война на Краси Аврамов в интернет. Ти гледа ли финала на "Евровизия", как ще го коментираш? - Специално се обадих на Драго Драганов да ми каже кога е, та бях подготвена зрителка. Вкъщи го гледах, но видях, че в залата са мои колеги като Йорданка Христова, Етиен Леви, Елица и Стоян, но аз не бях. По-голяма лъжа не съм виждала и чувала от така самонареклия се Човека глас. През годините много хора се върнаха отнякъде и се опитаха да ни излъжат. Потресена съм от нахалството и наглостта на неговата самоизмислица. Той призова правителството да го подкрепи, а той самият не се подкрепи. Беквокалистките изпяха песента, доколкото могат, а те бяха по-гласовити от него. На начинаещите малки деца по конкурсите им е позволено да изфалшивят от вълнение, от липса на опит, но на него как да му го простим? През цялото време той пя различна песен - съвсем друга, не можа да се намери. Единственото шоу бяха кокилите, но това не прави песента, за жалост; а сеира отзад.

Коментар

Working...
                                X