Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евровизия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, още съм под емоцията от снощи, така че не го приемай лично, но ако не ти харесва българската песен, то недоумявам какъв критерий за хубава песен имаш?!
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

На мен пък ми харесваше само румънската песен, защото беше супер веселяшка. Нашата също се отличаваше изключително много от останалите и с ритъм и с концепция и с всичко. Конкуренцията беше просто еднообразна боза.Ей ги румънците -> http://www.youtube.com/watch?v=BLA2y...ated&search=А иначе до колко е харесвана една песен ми се струва доста по-показателен е броят на прегледите в youtube например. И точно там нашата има [110 хил] и [306 хил.] прегледа, а сръбската [90 хил.] и [94 хил] прегледа. Така че тоя път ги отнесохме като цунами японско крайбрежие, а гласовете нека си ги броят колкото искат
      Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
      Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Държавите от бившият Съветски съюз пък гласуваха предимно за съседките си и за Русия! Ние пак си направихме размяна на 12 точки с гърците. А пък от останалите ни съседни държави само Македония ни даде осен точки, а ние на нея 10. Румънци, сърби и турци не ни подкрепиха... Имахме една десятка и от Испания. Все пак пето място си е постижение! Сигурен съм, че имаме потенциал да победим и се надявам скоро да станем свидетели на тази радост.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колега, точно този конкурс показва, не че нямаме потенциал да победим, а че никога няма да победим. То потенциал че имаме, имаме, но след като с такава песен, която много рядко може да бъде сътворена, не можахме да победим, което си беше единственото реално класиране, значи просто никога няма да победим и аз, както писах и в началото, никога повече няма да гледам този измислен конкурс.
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Нашата песен наистина беше уникална, но дали такъв тип песни се харесват на западно-европейците?!? Вижте техните песни какви бяха :D :D :D Иначе ние може много да си я харесваме.... 5-то място никак не е лошо постижение. Като се имат предвид фарсовете миналата и по-миналата година Наи-големи шансове според мен имаше песента на Слави и Софи, по времето на недоразумението, наречено КАФЕ. (Не почвайте пак да ме убеждавате колко добри музиканти са. НЕ СА!).Тогава руският им продуцент просто направи добре платена услуга на Русия, но се радвам, че и те тогава не успяха.А пък какъв конкурс е евровизия, може да съдите по участниците в него. Все пак това е конкурс за аматьори според мен. Къде са известните западни звезди?!? Ние тука даваме най-доброто от нас (имам предвид на Балканите - и Желько Йоксимович, и Руслана, и т.н.), а западняците вадят някакви гаражни музиканти. Това е смешна работа..,.

Коментар

sugarboy написа:
              Колега, още съм под емоцията от снощи, така че не го приемай лично, но ако не ти харесва българската песен, то недоумявам какъв критерий за хубава песен имаш?!
              Ми въпрос на вкус бе човек ...

Коментар

sugarboy написа:
                Колега, точно този конкурс показва, не че нямаме потенциал да победим, а че никога няма да победим. То потенциал че имаме, имаме, но след като с такава песен, която много рядко може да бъде сътворена, не можахме да победим, което си беше единственото реално класиране, значи просто никога няма да победим и аз, както писах и в началото, никога повече няма да гледам този измислен конкурс.
                Колега нидей толкова песимистично гледа на нещата. Догодина може да извадим от мрачните хард рок потайности на някой наш град някоя група като финландците и да ги разбием. Да не сме по-назад в гримирането и правенето на костюми от скандинавците
                Brava 1.6 ELX

Коментар

В такъв случай се казва , че нашите са "морални" победители. И е вярно. Погледнете 1-вата 4-ворка. За всяка една от страните гласуваха съседните и страни. По 12 по 12 по 12 .. и така става. Факт-а, че нашата песен зае 5-то място само с едни 12 точки, и точките бяха събрани от цяла европа говори много.

Коментар

Ето и кой за кого е гласувал:http://www.eurovision.tv/addons/scor...007/final.html

Коментар

Да не пускам нова тема.....Абе вие видяхте ли парчето от тази година, което ще ни представлява.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 УжасТ, ужасТ.......паричките ли играха пак бе, м**му стара. Срам, абсолютен срам. За смях ще станем.

Коментар

Позор кой го излъга това "момче" че става за пеене . Луда работа зайграха някакви пари със сигурност. Няколко пъти слушах това , [казвам това защото немога да го нареча песен ще обидя истинските певци] и неразбирам нищо . Скапана държава един конкурс за международно участие на песен имаше и него го омаскариха Яворе , пусни една анкета във форума , за или против тази песен . Интересно ще е да видим резултата
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Малиии...то се разразява скандал. Сега прочетох, че почти цялата ни видна музикална общественост излезли с официални писма, изказвания и т.н......протест пред БНТ щяло да има.И кръвта ни е пропита от корупция, пари и .... абе ужас!!!

Коментар

На 24-ти имаше протест пред БНТ но беше слаб около 20-30 човека , но явно се заформя нещо по-сериозно :D Вече не вярвам в нищо съсипаха държавата Колко му е да пуснат ченгетата да наритат малко интелектуалци , няма да ме учуди
                            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Е гати.....Написах един пост в личният си блог, разпрали са ме от критики в коментарите... Аз ли съм овехтял или изпростяхме тотално като нация....

Коментар

Отговор "Б" изпростяхме тотално като нация

Коментар

Working...
                                X