Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

[Анкета] Каква марка автомобил втора ръка предпочитате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: [Анкета] Каква марка автомобил втора ръка предпочитате?

Rigel написа:
    Не знам какво удоволствие доставя на модераторите заяждането с лица под 25г! Мисля че няма нужда от примери!П.П Дано да не съм изпуснал някоя запетайка
    Модераторите си вършат работата! А, като стигнем до там за запетайки да си правим забележки, то форумът ни ще се прекръсти "Литературен фронт"!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Rigel написа:
      Не знам какво удоволствие доставя на модераторите заяждането с лица под 25г! Мисля че няма нужда от примери!П.П Дано да не съм изпуснал някоя запетайка
      Аз не съм модератор, но да обясня какво дразни в поведението на човека:1. Интернет е все още свободна и до голяма степен анонимна зона. Основен принцип е, че ако някой иска анонимност - той я получава. Задаването на всякакви лични въпроси относно име, адрес, местожителство и др.под. е изключително невъзпитано и нахално. Спазването на обществените норми в интернет е също толкова важно, колкото и в реалния свят.2. Сътрудничеството между хората в интернет се основава на доброволност и взаимна изгода. Използването на форума, за постигане на някаква лична изгода, без да предлагаш нищо в замяна (нито досега, нито за в бъдеще) е също изключително нагло. Това по същество си е интелектуална просия. Е, нищо лошо, но когато си я закъсал дотам, че да просиш, по-естествено е да се молиш на хората, а не да настояваш. Никой не обича нахалните просяци.3. Човека си изглежда тъпичък: Пускал е тази анкета в 20 форума. Навсякъде са му теглили майните, а той не си е направил никакви изводи и очевидно продължава да не си прави.
      Fiat Ritmo 105TC
      1600cc 105к.с.

Коментар

Lancia Dedra 1,8ie / 836A5.000

Коментар

1. Име:Виолина2. Пол:Ж3. Възраст:354. Град/село:София5. Каква марка автомобил втора ръка предпочитате? Фиат разбира се6. Защо? Ами обичам си го7. Какъв клас? кабрио8. Какъв модел?пунто9. Предпочитана страна откъдето да е внесена колата:Като моята Швейцария10. Коя година да е произведен автомобила?от 1999 нагоре11. До каква максимална сума?зависи, нямам таван12. Какви екстри трябва да има автомобила за тази сума?не съм мислила, но всички13. Какъв цвят предпочитате?черен14. Какъв двигател предпочитате?нов15. Какво гориво използвате?ви паур 9516. Задължително ли е за Вас колата да има сервизна книжка?разбира се17. От колко време сте шофьор/След колко време ще бъдете?от 4 години18. Каква категория книжка имате?Б19. Какъв по-народност е автомобила, който карате?италиански20. Каква/и кола/и използвате в момента?Фиат21. Колко автомобила сте имал/а?422. За какви нужди използвате колата?за удобство и независимист от друг транспорт23. Сам ли ремонтирате Вашата кола?нее24. Членувате ли в клуба на дадената марка?смятам се за неофициален член, но скоро ще стана официален25. Интересувате ли се от новостите в света на автомобилите?разбира сеПроекта ми трябва да е готов до 2 седмици, затова ще ви помоля за повече активност. NeutralБлагодаря Ви!!!
          Следвай мечтите си))

Коментар

johnfound написа:
            Rigel написа:
            Аз не съм модератор, но да обясня какво дразни в поведението на човека:1. Интернет е все още свободна и до голяма степен анонимна зона. Основен принцип е, че ако някой иска анонимност - той я получава. Задаването на всякакви лични въпроси относно име, адрес, местожителство и др.под. е изключително невъзпитано и нахално. Спазването на обществените норми в интернет е също толкова важно, колкото и в реалния свят.2. Сътрудничеството между хората в интернет се основава на доброволност и взаимна изгода. Използването на форума, за постигане на някаква лична изгода, без да предлагаш нищо в замяна (нито досега, нито за в бъдеще) е също изключително нагло. Това по същество си е интелектуална просия. Е, нищо лошо, но когато си я закъсал дотам, че да просиш, по-естествено е да се молиш на хората, а не да настояваш. Никой не обича нахалните просяци.3. Човека си изглежда тъпичък: Пускал е тази анкета в 20 форума. Навсякъде са му теглили майните, а той не си е направил никакви изводи и очевидно продължава да не си прави.
            1. Немога да разбера какви точно толкоз лични данни те питам. Почти всички тука във форума си знаете имената, а на почти сички в профила има информация за това от кой град са. Случайно да съм те питал къде работиш или точен адрес Ако мислиш това за толкова лична и секретна информация, просто подмини темата...2. Второ каква лична изгода говориш :D Може би това, че ако не си направя проекта няма да завърша...Какво трябва да ти предложа в замяна ? :о 5-10лв или колко ти е тарифата. Аз е така ще си извадя от джоба по 10лв и на всеки отговорил ми ще му да по една 10чка. Нали се пак ходя на работа и парите не са проблем за мене ....3. Тук нещо май ме обиждаш, но явно в тоя форум това е позволено (няма лошо ).. Така сега по темата.. За начало уча да кажем в едно от най-добрите училища не само в София, но и в цяла България и не мисля, че някъв като тебе, който нито ме познава, нито нищо, може да дава оценка за интелектуалното ми ниво. А за това, че във всички форуми са ми теглили по една не ме грее... Какво да направя какъв избор имам, по добре така, отколкото цяло лято да уча.... А и в някои форуми се отнесоха с разбиране към проблема ми, а не да търсят само как да се заядът за най-малкото нещо (дори и така наречаните от повечето от форума
            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
            Jet Black E46 M3

Коментар

Колегите искаха да ти кажат, че ако обясниш за какво ти трябват тези отговори, шяха да ти помогнат. Като не те грее, че са ти теглили по една, за какво пускаш темата?
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
                Колегите искаха да ти кажат, че ако обясниш за какво ти трябват тези отговори, шяха да ти помогнат. Като не те грее, че са ти теглили по една, за какво пускаш темата?
                Добре може би аз съм в грешка незнам....Как в повечето форуми, хората се отзоваха или тези, които ги интересевуше точно за какво ми е това нещо и ме попитаха точно и ясно и им отговорих и нямаше такива дразнения, за които просто ми е много тъпо, защото все пак това е форума на една от любимите ми марки... Ето въпросите които човека ми зададе и отговорите ми: 1. Име? Цветомир Христов 2. Пол? мъжки 3. Възраст? 16 4. Адрес? - 5. Къде учите? няма значение 6. Каква специалност? математически профил 6. Кой клас/курс? 10 7. Среден успех? 5.50 8. Каква е темата на проекта закойто Ви трябват отговорите на анкетата? В заглавието на анкета си пише 9. Напишете поне 3 причини, някой тук да Ви помогне. - Не мисля да давам причини ,за да ми помогне някой, ако иска помага, ако не не и това е. Какви причини да ти дам ?Незнам на кой какво съм се скарал може би 9-тия въпрос, но чесно ми кажи сега ти като искаш помощ или имаш някакво питане, в някоий от другите части на форума имаш ли отговори от сорта посочи ми три причини поради, които трябва да ти отговорил или помогнем ? Просто човека можеше да ме попита по друг начин и да се разбереме. Просто не мисля, че причината е само в мене...Може и аз да греша все пак немога да го погледна от гледната точка на човек 10-15 години по-голям от мене... прото си изказвам личното мнение
                Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                  vsd написа:
                  Добре може би аз съм в грешка незнам....Как в повечето форуми, хората се отзоваха или тези, които ги интересевуше точно за какво ми е това нещо и ме попитаха точно и ясно и им отговорих и нямаше такива дразнения, за които просто ми е много тъпо, защото все пак това е форума на една от любимите ми марки... Ето въпросите които човека ми зададе и отговорите ми:
                  Пич... според мен проблемът е, че се държиш леко арогантно! Не се обиждай, но наистина е така. Ако бе подходил по друг начин съм сигурен, че повече хора биха ти се притекли на помощ. Успех!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                    injekciona написа:
                    vsd написа:
                    Добре може би аз съм в грешка незнам....Как в повечето форуми, хората се отзоваха или тези, които ги интересевуше точно за какво ми е това нещо и ме попитаха точно и ясно и им отговорих и нямаше такива дразнения, за които просто ми е много тъпо, защото все пак това е форума на една от любимите ми марки... Ето въпросите които човека ми зададе и отговорите ми:
                    Пич... според мен проблемът е, че се държиш леко арогантно! Не се обиждай, но наистина е така. Ако бе подходил по друг начин съм сигурен, че повече хора биха ти се притекли на помощ. Успех!
                    Няма за какво да ти се обиждам, все пак всеки има право на мнение. Поне дай един пример, където съм се държал арогантно, за да се съглася с теб..
                    Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                      1. Име:2. Пол:M3. Възраст:294. Град/село:София5. Каква марка автомобил втора ръка предпочитате?BMW6. Защо?Защото се е доказала в ръцете ми.7. Какъв клас?5-er8. Какъв модел?520i9. Предпочитана страна откъдето да е внесена колата:Deutschland10. Коя година да е произведен автомобила?1983-198711. До каква максимална сума?3500Euro12. Какви екстри трябва да има автомобила за тази сума?klimaanlage,друго не ме интересува13. Какъв цвят предпочитате?сребърен14. Какъв двигател предпочитате?2000,129к.с. или 2500tdi15. Какво гориво използвате?газ16. Задължително ли е за Вас колата да има сервизна книжка?да17. От колко време сте шофьор/След колко време ще бъдете?от 11години18. Каква категория книжка имате?B19. Какъв по-народност е автомобила, който карате?italy20. Каква/и кола/и използвате в момента?fiat21. Колко автомобила сте имал/а?522. За какви нужди използвате колата?лични23. Сам ли ремонтирате Вашата кола?и да и не24. Членувате ли в клуба на дадената марка?не25. Интересувате ли се от новостите в света на автомобилите?понякогаПроекта ми трябва да е готов до 2 седмици, затова ще ви помоля за повече активност. Благодаря Ви!!!
                      Желая ти успех.Съжалявам,че сега видях тематата ти.Дано не е късно вече!

Коментар

sasco написа:
                        injekciona написа:
                        1. Име:2. Пол:M3. Възраст:294. Град/село:София5. Каква марка автомобил втора ръка предпочитате?BMW6. Защо?Защото се е доказала в ръцете ми.7. Какъв клас?5-er8. Какъв модел?520i9. Предпочитана страна откъдето да е внесена колата:Deutschland10. Коя година да е произведен автомобила?1983-198711. До каква максимална сума?3500Euro12. Какви екстри трябва да има автомобила за тази сума?klimaanlage,друго не ме интересува13. Какъв цвят предпочитате?сребърен14. Какъв двигател предпочитате?2000,129к.с. или 2500tdi15. Какво гориво използвате?газ16. Задължително ли е за Вас колата да има сервизна книжка?да17. От колко време сте шофьор/След колко време ще бъдете?от 11години18. Каква категория книжка имате?B19. Какъв по-народност е автомобила, който карате?italy20. Каква/и кола/и използвате в момента?fiat21. Колко автомобила сте имал/а?522. За какви нужди използвате колата?лични23. Сам ли ремонтирате Вашата кола?и да и не24. Членувате ли в клуба на дадената марка?не25. Интересувате ли се от новостите в света на автомобилите?понякогаПроекта ми трябва да е готов до 2 седмици, затова ще ви помоля за повече активност. Благодаря Ви!!!
                        Желая ти успех.Съжалявам,че сега видях тематата ти.Дано не е късно вече!
                        Не е Благодаря ти много, както и на другите хора, които писаха по темата досега !!!
                        Jet Black E46 M3

Коментар

Working...
                        X