Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Data cable за Samsung E-330 на някого да му се намира?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Data cable за Samsung E-330 на някого да му се намира?

Колеги, някой от София би ли могъл да ми услужи с кабел за въпросният телефон? Преди време пробвах няколко кабела, дори единият го купих... нито един не стана. Искам да сваля малко снимки и телефонни номера от телефона. Ще съм благодарен, ако някой ми даде кабелчето за два дни!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Ми аз като гледам този модел няма USB, ИР или Блутуут. Иначе мога да ти предложа блутуут устройство за компютър. Май няма как да се свърже с компютър точно този модел.
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

еее, това ли ти бил проблема - аз имам такъв кабел. На този телефон ли си скъсал лентовия кабел?

Коментар

Stilo написа:
        еее, това ли ти бил проблема - аз имам такъв кабел. На този телефон ли си скъсал лентовия кабел?
        Ммда, на него. Направиха ми го, но леко "побългарено"... не работи малкият диспей сега.

Коментар

msotiroff написа:
          Ми аз като гледам този модел няма USB, ИР или Блутуут. Иначе мога да ти предложа блутуут устройство за компютър. Май няма как да се свърже с компютър точно този модел.
          Благодаря за отзивчивостта, колега! За съжаление връзката с компютър, този телефон осъществява само с data cable.

Коментар

е вече ти написах че имам кабел. така че пиши как, къде и кога ще ги преточваме нещата. Имам и лаптоп, тъй че заедно кафе време ще ги имаш нещата ти на флаш.Работя в центъра - срещу НАТФИЗ.[/list]

Коментар

А някой да разбира от GSM ШАРП

А някой да разбира от GSM ШАРП за разкодиране
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Stilo написа:
                е вече ти написах че имам кабел. така че пиши как, къде и кога ще ги преточваме нещата. Имам и лаптоп, тъй че заедно кафе време ще ги имаш нещата ти на флаш.Работя в центъра - срещу НАТФИЗ.[/list]
                Ок, ще пиша и ще се разберем!

Коментар

Re: А някой да разбира от GSM ШАРП

kluchar написа:
                  А някой да разбира от GSM ШАРП за разкодиране
                  Кой модел? Че европейските повечето се правят само за Vodafone. И съответно нямат фърмуер за други оператори.

Коментар

Working...
                  X