Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ротари ? Знаете ли какво е това ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, не почваш добре! Първо - в нашия форум се пише на КИРИЛИЦА! Второ - като ти гледам писанието, дори и на латиница, доста грешки имаш в думите, така че трудно ти се разбира какво искаш да кажеш и трето - малко ти е рано да преценяваш кой от какво си има понятие или си няма. Виж първо себе си, пък тогава коментирай другите. Хайде успех, да не кажеш, че сме заядливи още от самото начало, ама първо прочети правилата на форума, пък тогава се изказвай неподготвен.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Поздравление!!! Вие спечелихте наградата за най-дълъг СМС на света! Журито пита: "Как имахте нерви да го напишете!?!?" И аз не разбирам много от Ротари и за това в началото си мислех, че е тематичен клуб за феновете на автомобилите и мотоциклетите с този ДВГ
      Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

ми съжалявам много не знаех но ако трябва да съм честна аз влязах във форума не защото толкова разбирам от коли( съзнавам че сигурно съм едно от малкото момичета в тоя форум, защото колите са си запазена мъжка територия), а по скоро защото забелязах темата за ротари и особено като видях че момчето , поставило темата е от моя клуб реших че трябва да бъда съпричастна! и наистина се надявам хората да се информират малко по добре за интеракт клубовете и да осъзнаят че всеки млад и способен човек има място там.... айде да не си повтарям горното мнение... Още веднъж съжелявам че наруших това правило се пак на момичетата ни е простено....

Коментар

Е, браво, колежке! Така вече е по-добре! Понеже аз ти се изрепчих като за добре дошла, се извинявам за по-острия тон! Виждам, че си разбрала за какво става дума. Сега вече добре дошла в нашия форум! Пожелавам ти много приятни часове в него и успех!
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
          X