Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ротари ? Знаете ли какво е това ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ротари ? Знаете ли какво е това ?

Стана ми интересно - някой от вас знае ли въобще що е то "Ротари" ? Имаме ли членове на ротари, ротаракт и интеракт клубове във форума/клуба ? Аз съм член на Интеракт клуб Бургас-Пиргос. Ще се радвам да намеря и други ротарианци във форума ...

До колкото ми е известно това е организация на богати личности. Чувал съм, че правят доста дарения. Чувал съм, че има и такъв клуб в България. Нищо чудно и да си имат и страница в нет-а. Ако се поразтърсиш може да намериш нещо.

Коментар

The_Wicker_Man написа:
      До колкото ми е известно това е организация на богати личности. Чувал съм, че правят доста дарения. Чувал съм, че има и такъв клуб в България. Нищо чудно и да си имат и страница в нет-а. Ако се поразтърсиш може да намериш нещо.
      Да ама в България всичко е по - иначе. Поне в Кюстендил и Дупница в тоя клуб са най-големите цървули.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Да в Търново има Ротари клуб. Определено се водят някакви по богати. и правят дарения. Например паметника "Майка България" в Търново обновлението му е тяхно дарение. Чувала съм, че имат и други големи дарения. Поне в Търново се славят с добро име - до колкото знам.

Коментар

http://www.rotary.bg/bg/
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Масонщина, хм Спасение няма!!! И свидетелите на Йехова не са толкова опасни ПП- Шалом, ма мен
            Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Да ама в България всичко е по - иначе. Поне в Кюстендил и Дупница в тоя клуб са най-големите цървули.
              БАШ!

Коментар

ехеее, вие пък какви ги изкарахте ... секта едва ли не ... направо се почувствах обиден...Познавам доста членове и мога да ви кажа, че сте с напълно грешни впечатления ... или поне тези които познавам въобще нямат нищо общо с това, което описвате... както и да е...@kiro_of_the_day - в първия си пост споменах, че съм член на Интеракт клуб (те са 3 "части" - Интеракт - от незнам колко до 18 години, ротаракт от 18 до 30 ако не се лъжа или повече, и ротари който е след ротаракт нагоре...) просто ме интересуваше дали някой от тук е запознат... но явно няма такива

Коментар

kiler_4o написа:
                  ...(те са 3 "части" - Интеракт - от незнам колко до 18 години, ротаракт от 18 до 30 ако не се лъжа или повече, и ротари който е след ротаракт нагоре...) |
                  Преди имаше чавдарчета, пионерчета и комсомолци ... Но в предишното си мнение имах предвид друго... Доколкото знам в нормалните държави в Ротари клуб членуват все достойни хора.Като знам тука какви членуват - работодатели, които не плащат осигуровки на работниците си, псевдо-бизнесмени, които са длъжници на по 100 места, крият се, като ги потърсиш за задълженията им, а като ги намериш все пак - увъртат и усукват като мангали ... Като им гледам поведението по кръчмите, баровете и "виенските салони" - леле майко - само са "Ротарианци" да знаеш...Трябва да минат още 1-2 поколения за да се оправят нещата...Ето защо много разчитам на твоето поколение колега!!!
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Чак пък напълно грешни впечатления едва ли. Много прибързано реши, че никой не е запознат. Моето мнение е също, че не заслужават подобно богоговеене и да, познавам хора от клубовете Всяко стадо си има мърша, там обаче са събрани от по-елитните :D Лично мое мнение!
                    Punto 1.2/75

Коментар

Напълно подкрепям мнението на бачо Киро, при нас са абсолютно такива, като допълним и Лайънс клуб и тем подобни измишльотини. Псевдо бизнесмени с костюми и хавлиени чорапи.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                        Напълно подкрепям мнението на бачо Киро, при нас са абсолютно такива, като допълним и Лайънс клуб и тем подобни измишльотини.Псевдо бизнесмени с костюми и хавлиени чорапи.

Коментар

kiler_4o написа:
                          ехеее, вие пък какви ги изкарахте ... секта едва ли не ... Познавам доста членове и мога да ви кажа, че сте с напълно грешни впечатления ... или поне тези които познавам въобще нямат нищо общо с това, което описвате... както и да е...
                          Подкрепям напълно мнението на килър_4о, но както и да е....Ето малко история за Ротари: http://www.formulam.com/rotarybg/sit....rotary.bg.phpЕто две изречения и за Ротаракт: http://www.racshumen.org/А ето и един то последните проекти на Ротари Шумен, разбира се вече реализиран: http://www.rotaryclub-shumen.org/pictures.html
                          Space Star 1.9 DID

Коментар

То масоните са малко по-различно нещо от ротарианците май. Моето мнение е че има доста лични хора сред тях.Познавам човек който е масон и един от най-добрите в своята област в България.Много честен!!! Гаранция!!! Не е никакъв бизнесмен.Така че навсякъде има и едни, и други. Заключения от рода на "всички са маскари" не са много реални.
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

mi da vi kaja i az sam ot burgas pyrgos toest sa5tiq klub kato mom4eto deto vsq4eski sa opitva da vi obqsni kakvo e tva rotari i to s dobroto jelanie da vi dade malko poznanie po vaprosa!!!! Ne mislq 4e nqkoi koito si nqma i ponqtie ot ne6to kato pove4eto vav foruma(s izklu4enie na nego i o6te dvama trima mai) ima pravo da dava sme6ni mneniq!!! Ne iskam da obidq nikoi ma primerno az kato ne razbiram ot voleibol ne pravq komentari za ma4ove!! Sa6toto e i v slu4aq!! 6top sa otnasq do tva dali sa bogati horata nie vi govorim za interakt klubove a tova sa mladejki klubove sponsorirani ot rotari!! I az li4no nqmam bogati roditeli no sam tam koeto ne zna4i 4e samo vrazkari vlizat tam!! seki s poe4e akal i jelanie za deinost i vzaimopomo6t moje d avleze i e dobre do6al!!!Нов си във форума и първият път ти е простено, НО занапред да знаеш - в този форум се пише САМО и ЕДИНСТВЕНО на КИРИЛИЦА! Моля те да си поправиш поста и занапред да се съобразяваш.При неспазване на това правило си застрашен постовете ти да бъдат модерирани - разберай изтрити. Поздрави kiro_of_the_day

Коментар

Working...
                              X