Стана ми интересно - някой от вас знае ли въобще що е то "Ротари" ? Имаме ли членове на ротари, ротаракт и интеракт клубове във форума/клуба ? Аз съм член на Интеракт клуб Бургас-Пиргос. Ще се радвам да намеря и други ротарианци във форума ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ротари ? Знаете ли какво е това ?
Collapse
X
-
The_Wicker_Man написа:До колкото ми е известно това е организация на богати личности. Чувал съм, че правят доста дарения. Чувал съм, че има и такъв клуб в България. Нищо чудно и да си имат и страница в нет-а. Ако се поразтърсиш може да намериш нещо.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Orcinus
kiro_of_the_day написа:Да ама в България всичко е по - иначе. Поне в Кюстендил и Дупница в тоя клуб са най-големите цървули.
Коментар
-
ехеее, вие пък какви ги изкарахте ... секта едва ли не ... направо се почувствах обиден...Познавам доста членове и мога да ви кажа, че сте с напълно грешни впечатления ... или поне тези които познавам въобще нямат нищо общо с това, което описвате... както и да е...@kiro_of_the_day - в първия си пост споменах, че съм член на Интеракт клуб (те са 3 "части" - Интеракт - от незнам колко до 18 години, ротаракт от 18 до 30 ако не се лъжа или повече, и ротари който е след ротаракт нагоре...) просто ме интересуваше дали някой от тук е запознат... но явно няма такива
Коментар
-
kiler_4o написа:...(те са 3 "части" - Интеракт - от незнам колко до 18 години, ротаракт от 18 до 30 ако не се лъжа или повече, и ротари който е след ротаракт нагоре...) |VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiler_4o написа:ехеее, вие пък какви ги изкарахте ... секта едва ли не ... Познавам доста членове и мога да ви кажа, че сте с напълно грешни впечатления ... или поне тези които познавам въобще нямат нищо общо с това, което описвате... както и да е...Space Star 1.9 DID
Коментар
-
То масоните са малко по-различно нещо от ротарианците май. Моето мнение е че има доста лични хора сред тях.Познавам човек който е масон и един от най-добрите в своята област в България.Много честен!!! Гаранция!!! Не е никакъв бизнесмен.Така че навсякъде има и едни, и други. Заключения от рода на "всички са маскари" не са много реални.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
mi da vi kaja i az sam ot burgas pyrgos toest sa5tiq klub kato mom4eto deto vsq4eski sa opitva da vi obqsni kakvo e tva rotari i to s dobroto jelanie da vi dade malko poznanie po vaprosa!!!! Ne mislq 4e nqkoi koito si nqma i ponqtie ot ne6to kato pove4eto vav foruma(s izklu4enie na nego i o6te dvama trima mai) ima pravo da dava sme6ni mneniq!!! Ne iskam da obidq nikoi ma primerno az kato ne razbiram ot voleibol ne pravq komentari za ma4ove!! Sa6toto e i v slu4aq!! 6top sa otnasq do tva dali sa bogati horata nie vi govorim za interakt klubove a tova sa mladejki klubove sponsorirani ot rotari!! I az li4no nqmam bogati roditeli no sam tam koeto ne zna4i 4e samo vrazkari vlizat tam!! seki s poe4e akal i jelanie za deinost i vzaimopomo6t moje d avleze i e dobre do6al!!!Нов си във форума и първият път ти е простено, НО занапред да знаеш - в този форум се пише САМО и ЕДИНСТВЕНО на КИРИЛИЦА! Моля те да си поправиш поста и занапред да се съобразяваш.При неспазване на това правило си застрашен постовете ти да бъдат модерирани - разберай изтрити. Поздрави kiro_of_the_day
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар