Малей, тука като чета стигам до извода, че това ГЛАРУСА не е птица, то направо си е циганин с крила.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нападна ме гларус....
Collapse
X
-
Голяма напаст са наистина, но всичко това се дължи на факта, че в морето не остана риба. Те и затова са мигрирали към вътрешността на страната да ядат по сметищата. Иначе изобщо не са чак толкова прости, че да се тъпчат с банички, ако има риба под ръка.Иначе, на мен са ми късали живарника, докато съм бил за риба.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
Егати смеха........ Аз като прочетох заглавието на темата си представих "Някакъв гларус - Здравко от Бай Брадър, който се опитва да ти причини разни работи...... П.С. все забравям как да си пия хапчетата 3 пъти на ден или 3 пъти в месеца...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Егати смеха........ Аз като прочетох заглавието на темата си представих "Някакъв гларус - Здравко от Бай Брадър, който се опитва да ти причини разни работи...... [/size]ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Големи са хищници вярно е.Едно време когато още не живеех във Варна и идвахме на почивка, понеже нямаше хладилници по хотелите,и изкарвахме разни храни по прозорците, мизерниците отмъкваха всичко.Наскоро тука пред нас видях как един гларус ядеше гълъб.Кво да говорим, ГАДОВЕ.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
soulkeeper написа:Fiat 127 написа:В Южния парк, че има комарЕ по река и блатата е така ама иначе си е добре. Блока ми е на 30 метра от реката ама като си сложа еква смърдялка и ги няма. А в Русе като бях в казармата не е иститина кви бяхя. Двама ти вдигат одеалото и третия те боксира.В Несебър съм гледал как гларус напада германка която държи в едната ръка чинийка с цаца. Докато не излапа всичко гадта не се дръпна, а онаа германка само пищеше.
Коментар
-
Fiat 127 написа:soulkeeper написа:Fiat 127 написа:В Южния парк, че има комарЕ по река и блатата е така ама иначе си е добре. Блока ми е на 30 метра от реката ама като си сложа еква смърдялка и ги няма. А в Русе като бях в казармата не е иститина кви бяхя. Двама ти вдигат одеалото и третия те боксира.В Несебър съм гледал как гларус напада германка която държи в едната ръка чинийка с цаца. Докато не излапа всичко гадта не се дръпна, а онаа германка само пищеше.
Коментар
-
rinsuind написа:Малей, тука като чета стигам до извода, че това ГЛАРУСА не е птица, то направо си е циганин с крила.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар