Авео написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нападна ме гларус....
Collapse
X
-
bubachko
soulkeeper написа:комарите в Свищов а те са "големи като вребчета и хапят като вълци"...
Коментар
-
bubachko написа:soulkeeper написа:комарите в Свищов а те са "големи като вребчета и хапят като вълци"...
Коментар
-
Явор Митев
......ще падна от смях че точно в моята тема, разговора премина в обсъждане на комарите.....фирмата, в която работя се занимава точно с това.......за съжаление обаче, нямаме никаква представа как се "свалят" летящи гларуси......
Коментар
-
Re: и това да е живот
kluchar написа:представяш ли си хората пък колко са крадливи като птиците ти взимат яденето от раката :Dex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Re: и това да е живот
Grisha написа:kluchar написа:представяш ли си хората пък колко са крадливи като птиците ти взимат яденето от раката :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Авео написа:......ще падна от смях че точно в моята тема, разговора премина в обсъждане на комарите.....фирмата, в която работя се занимава точно с това.......за съжаление обаче, нямаме никаква представа как се "свалят" летящи гларуси......
Коментар
-
Явор Митев
Nino написа:rinsuind написа:Заради рогчето ще е, да знаеш
Коментар
-
Fiat 127 написа:В Южния парк, че има комарЕ по река и блатата е така ама иначе си е добре. Блока ми е на 30 метра от реката ама като си сложа еква смърдялка и ги няма. А в Русе като бях в казармата не е иститина кви бяхя. Двама ти вдигат одеалото и третия те боксира.В Несебър съм гледал как гларус напада германка която държи в едната ръка чинийка с цаца. Докато не излапа всичко гадта не се дръпна, а онаа германка само пищеше.
Коментар
-
Чакайте и аз да разкажа. Като бях на общежитята във Варна нямахме хладилник и редовно ни крадяха манджичките. Доста често цяли торби. Рекорда им беше торба с почти цял хляб, Лионска наденичка и кутийка с руска салата. Обаче ена сутрин на балкона така се тропаше, че си изкарахме ангелите. Излизаме на балкона и гледаме едно гларусче така се беше омотало в едно пликче и се беше зеклещило, че щеше само да се гътне. Със сквартиранта го освободихме а то на отлитане НАЙ-НАГЛО СИ ВЗЕ ПЛИКА С ХЛЯБА. Неблагодарно животно Yellow_Flash_Colorz_PDT_39
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар